Bern 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 < So lani poleti Čehi lulali po mejnem prehodu kot za stavo. Se za ziher še enih par tipov spravi lajšat mehur kar v našo neposredno bližino - z enimi par sodelavkami smo klepetale, pa mi reče ena. Daj spodi jih....saj imajo wc tam. Jaz pa veselo vstanem, se narežim pa pravim:Hej ti! Vsi lepo pogledajo, jaz pa vzignem palec in se zaderem:KULLLLL!!! Jim je rahlo nerodno ratalo Aha - sekstil mogoče - merkur-uran ali celo jupiter-v škorpijonu > Astrološko vzeto je ta precej škorpijonska. Kratko, jedrnato in z velikim efektom. Nič bluzenja niti prepričevanja, kolcanja ali kaj takega. Piči, s tem opravi in gre. Škorpijon. Karkoli že v Škorpijonu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ... Pozdravljen Bern, sem vesela, da si nam razjasnil pojem objestnosti. A te lahko prosim za nekaj primerov, kaj mora človek početi, da je objesten, ker še vedno povsem de dojemam.A veš, zame je do sedaj bila objestnost to, da nekdo brez pravega vzroka nekaj uniči, kar tako za zabavo, na primer v časopisu piše, mladostniki so razbijali smetjnake iz objestnosti, ali kej tazga. Tako, da bi se mi zdelo fajn, pa mislim, da nisam samo jaz , ki ne razume prav, da nam daš kak primer za objestno početje.Če je vse, kar je preveč objestno, kaj to pomeni, da si objesten, če se preveč naješ, ali si kupiš povsem nepotrebne stvari. Se mi zdi, da ljudje uporabljamo pojem objestnosti na drugačen način. Že v naprej se zahvaljujem in vse dobro, Mihela. Ahm, saj to tudi je to. Primere si navedla sama dovolj dobre. Edino, kar je mogoče treba reči zraven, je to, da pri objestnosti ne gre nujno tudi za uničevanje. Mogoče je tipičen primer tudi prevračanje smetnjakov (kjer ne gre ravno za uničevanje; vsaj neposredno ne) ali pa za to, da nekemu profesorju kolo natakneš okoli štange za luč, nakar mu svašta ni jasno, sploh pa kako naj ga dobi spet nazaj. Kar tudi ni uničevanje. Ne vem, morda toliko. Sicer pa si tega, kar sem napisal, nisem kar jaz zmislil, to piše v knjigah in jaz si take stvari včasih zapomnim. (Namesto česa drugega, kar bi mi v življenju morda prišlo še bolj prav. Taki pač smo.) Živijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Hvala Bern, sej so tudi mene učili, da je objestnost povezana z Jupitrom. Vendar, če ne veš kaj je objestnost, potem ti to nič ne pomaga in so samo besede. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 sem razmišljal danes ob vožnji.... kaj naj napišem v to temo..pa ,da strnem vse v nek splošen moj Jaz..........................rad iščem napake, vzroke in rešitve le teh; ampak tut to ni stalno ... (jupiter kvad.pluton); (j. kvadr. asc.) ;; (Merc sext uran) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Bern Dobro razbiraš Asc v škorpijonu in venera ter jupiter. Ampak vseeno - ta sekstil - merkur/uran - mi daje res kakšne hitre domislice. Ker sem sposobna v hipu imeti kakšno rešitev na dlani, oz. prvi hip se mi niti ne sanja kaj bom izustila, potem pa že vsi padajo po tleh Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.