ZNOVA 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Zanima me kako je na naraven nacin mogoce ohraniti lepo barvo in lepe, zdrave lase. Nekateri priporocajo da lase po umivanju splahnemo z cajem kamilice.. Imate se kak predlog? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 che nisi blondinka probi z izpiranjem mozhganskih celic 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 6. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2004 opazam, da je na forumu vse manj ljudi, ki bi radi pomagali drugim in vse vec "zajebantov". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Posplosujes in pretiravas, Znova; tole si sklenila po dveh aakhutovih postih, ki je uletel komentirat; tole in 'celulit'.Ne stekas, da je on pac zajebant?Seveda ogromno forumovcev prileti.Ce kdo ravno isto sekundo ne odgovori na vsako bedarijo in cisto vse, kar se pojavi... seveda ne pomeni, da "je vse manj ljudi, ki...".Poleg tega pa si ostala zignorirana morda ravno zato, ker so o tem ze teme - ni pa pac prijazno priletela Tina tokrat, itak pa tudi ce bi, ne bi upostevali in bi se dalje potem sem postali.Vcasih pa je tudi tako, da s kakrsno energijo uletimo, taksno tudi dobimo. O tem (lasje, barvanje etc) pa smo ze kje spregovorili (imamo ze temi lasje in barvanje las... :o|o:). Sicer pomaga tudi natiranje z limoninim sokom (in gres pol na sonce) in kamilicni caj.Vendar samo v primeru, da si v bistvu ze (temno) blond. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 7. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2004 Dobro, dobro.. Tudi moje razpolozenje je danes malo naspiceno.. Prevec tragicnih stvari se je zgodilo v preteklem tednu pa sem malo napeta.. .. bo ze Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 aakhut... car! Vedno me zna nasmejat!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Zanima me kako je na naraven nacin mogoce ohraniti lepo barvo in lepe, zdrave lase. Nekateri priporocajo da lase po umivanju splahnemo z cajem kamilice.. Imate se kak predlog?Z morsko vodo x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 aakhut... car! Vedno me zna nasmejat!! a sm dober...a prou carski...hehe 666 carskih zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 che nisi blondinka probi z izpiranjem mozhganskih celic sicer te nebi nobena "ne"-blondinka pustila blizu hehe, si pa vec kot zadel, tole seveda zdaj je treba se izumit kako pridet nazaj na rjavo, pol pa lahko pomagas marsikomu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 heheni poti nazajk si blond....si blond...pa basta 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 No, a je že kdo videl nuno, pobarvano na blond? A so črnolaske bolj "od hudiča"?Ali so rdečelaske kaj bolj ognjevite?So brinetke bolj mile? Kostanjevke skrivajo kaj?LpP P.S. Ha, še vedno je ta nori ponedeljek! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Zanima me kako je na naraven nacin mogoce ohraniti lepo barvo in lepe, zdrave lase. Nekateri priporocajo da lase po umivanju splahnemo z cajem kamilice.. Imate se kak predlog?priporočam čičkovo olje za svetle lase, orehovo za temne. Olivno je tudi OK. moja prababica je imela celo življenje lepe dolge temne lase. nihče ne ve, kako ji je to uspelo, ker je skrivnost ponesla s seboj v grob. (bila je tudi malo coprnice) pravijo, da sem ji podobna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Kul, to se trazi v temi.Z orehovim listjem imam ful izkusenj.Zvarek - orehovo listje, hrastovo lubje, bela omela (kul nabavit, zelo dbest je tudi za srce in je celo za to podrocje univerzalna)... hm... kaj pa se, nekoliko sem ze pozabila, to je bilo pred 20 leti...A - ful unicila lase z raznoraznostmi (da ne nakladam, podrobna in izcrpna sem bila ze v temi barvanje las ali lasje) in se odlocila za tole kuro (svinjam po sebi, sem res gnoj lahko do sebe, a ko pa se ODLOCIM... nema trte mrte... izvedem, obvladam, zrihtam..). Aja, ampak kaj - do fundamentov 'unicila' svetlo barvo las - nekako 'v korenine' je zatemnelo in nikoli vec nisem imela svojih, naravnih - kar pomeni tako svetlih kot prej.Saj morda se to slisi bedasto, najbrz je itak veljalo samo za eno obdobje, itak se skoz barvam, ne opazim razlike takorekoc... a tedaj pa me je prav sokiralo; kar pomeni, da torej oreh dejansko temni lase. A so se mi pa totalno okrepili, pozdravilo lasisce v nulo.In ko je mama rekla, pri 30.-ih bos plesasta (kar ne bi bilo nic cudnega glede na... :o|o:), sem samo rekla - ne ne bom.In nisem. Skratka - kamilica blondi, oreh temni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 JA ,KAMILCA BJONDE RADE MA~ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.