Skoči na vsebino

Napoved za 11. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=11"][b]Napoved za 11. teden[/b][/url] - [b]8. - 14. marec 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ne smes. :)
Sicer pa upajmo, da tole berejo kdaj tudi kaksni prfoksi, ker vcasih posebej poudarim tole... da naj bodo skratka bolj tolerantni do tamalih...
Sicer pa reci uciteljici, da je marsa rekla, da je tako in da torej ti nisi kriva. x;)x x:px x:Xx x:o)x x:Dx (hecam se, tale moj humor, kaj pa ves, nekdo lahko pa resno vzame kaj... :eek: x:)x)
Nastimaj si uro. :palec: x;)x x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej ne bom x:Dx

če pa že........../kar ne bom/................bom pa povedla tisto o Marsiki.............. x:Dx

glede ure: 2x mobitel, enkrat na mizi(da te moram vstat in jo izklopit ker je blazno grrrrrr xrolleyesx x;)x )

... ves kaj jaz naredim, se je izkazalo za ucinkovito... [color="yellow"]... off the record :shsh:- sama prespricala totalno ur zaradi tehle prvih ur oz. zgodnjega vstajanja... z lepim se hvalim, ampak bog pomagaj, tako je bilo... :o|o:[/color]
Nastimam si uro na mobiju... in je potem nekak 'dremez' (na nokii) - tule pa nekaj drugega, skratka, ce das 'No', ko zazvoni, ko te vprasa, ce hoces izkljuciti alarm - potem se 1x zvoni... in to se mi je izkazalo za idealno... ker - samo se 5 minut - je bila kljucna scena... da potem nazaj zaspim...
ce me pa se nekaj cez 6 (ali 9...) minut drmne ponovno, pa je kul... in naucila sem se maximalno izkoristiti tale cas... podarjeni... tele 'vmesne' minute... x:Xx :vio: :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...