ZNOVA 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Zame je bil sok, ko so otroci iz nasega bloka skupaj z mojo necakinjo prisli do mene in mi povedali, da moski v pritlicju skozi okno kaze lulcka. Najprej nisem verjela, potem sem se pa enkrat prepricala na lastne oci.. Kaj mora biti cloveku, da bogim otrokom kaze svoje premozenje sredi belega dne in jih tako ustrahuje??! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 nekaj narobe..on pa uživa...takemu bi jaz pokazala škarje in to skrhane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 To se je pa men na Susku zgodilo. Nihče si nemore mislt, kko sm bil zmedn. Pa tok me je blo sram, da nism upu nbenmu povedat. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Meni se je to ze stokrat zgodilo... Ubogo. Se mi je zdelo, da je zdaj vseeno manj tega. Se mi je pa ze zgodilo, da sem v enem dnevu (v dveh urah recimo, sprehoda) srecala tudi ze dva tale modela... :xx!: :o|o: Vcasih (ko sem bila majhna) so prezali na nas, ko smo hodili od telovadbe. Tudi pred solo mi ga je nekdo kazal celo vprico mame - ko je stran gledala, je odmaknil cajteng. Zoprna izkusnja za majhno puncko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Tega folka je bilo že od negdaj velikoi. Ampak informiranost je sedaj drugačna. Enako je za kazenske zadeve. Veliko da že policija v časopise medtem, ko imam mi nek vpogled, da je vse ga slabega več kot pa dejansko je. Obenem je tudi res, da je prekrškov več kot nekoč. No, tole s tičem. Hja, najbolje da greš tja in reči naj ga še tebi pokaže, ker te zanima nekaj pač. Mislim, da bo fant ob tem ušel. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 hehea se kdo spomni reklame na RŠ-u za STRIPBURGER 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Zdajle sem se spomnila, da sva DANES s prijateljico o temle govorili...Potem pa sem videla naslov, pa mislila komentirat, d aimamo ze to, kaj nas shokira ali nekaj takega, pa vidim, da je tole...Ma, tega je res bilo na stotine.Gre pa za to, da se ne bojim ekshibicionistov... ne gre za to... da se zdaj bojis, da ti bo nekaj naredil.Je mucno, nekako.... meni je skoraj v nekem smislu podobno, kot ce invalid, ki zica, kaze svojo rano... ali kaj takega...V bistvu nek nezdrav obup... taka dark energy, pa ne v smislu grozno, pac pa v smislu zalostno. Ko smo v soli hodile na chik v wc, je tam med drevesi spet eden bil.Nam ful bedno, vse dol padlo, nikoli vec tja kadit, bila pa je ena nova sololka, Stajerka - ta pa je odprla okno in zavpila:"Daj nEhaj, ki mas tak grdega!" Hehe, frajerka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 pa sej ekshibicionizem so tut velki avti....audiji pa mercedesi 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 aha, tema to pripoveduje, hmm...kaj mam jest povedat; smo bli v internatu, tam na Taboru, zram je nek samostan in sm imel okno v ozadju..enkrat me cimer˝potih pokliče in in reče, da naj pridem pokukat kaj se dogaja; pogledam ves zaletav skoz okno tko,da se me v momentu tut spodaj opletajoči moški ustraši,no ja,sj se nism niti zavedu,kaj se gre,vem sam to,da neki je mahau..potem mi šelem cimer˝pove kaj to je blo Naslednji vikend,sm ga prav čakau, če bi blo še...pa sm ga očitno pregnau iz njegove lokacije Aja, pa še to, sm šel z bratom ob Ljubljanci in tam je ena stara stavba, bivši Rog se mi zdi, no tam se občasno še vedno pojavljajo taki g.Opletajoči Posebneži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jezditi_vesolje 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 No, men se je pa neki tazga zgodl pr 16. Sva ble s sosolko v Diary-ju (jap, ne Mac) na WC-ju, pa sva si roke umivale, pa so se vrata en mal odprla in not ne stop zenska, ampak ... se rpikaze en velik nagravzen tic in seveda metajoca roka. Yuk :xx!: Naju je blo takrat valda strah, kaj hudica a bo kej silu, pa je kolegica nardila eno kato v vrata, pa je je blo mer. Drgac pa smo lansk let frednice sle v Cro (Cervar) na morje in je bil tm pr enih apartmajih, k so bli zraven en mlad(en)ic , k ga je skoz kazu, pa bognedaj, ce si accidantly pogledu km tja, je takoj sleku hlace pa ga pokazu, pa tm je bla taka lepa potka pa olk je mem hodu ... mislm, mulo, k je mel najvec 17 let! Kaj bo sele iz njega? :o|o: Citiraj jahalka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 Nam ga je pa kazal en iz avta, ko smo bli ze otroci. Vsak dan se je pripeljal do garaz, nam ga pokazal in se odpeljal naprej. Najprej nam je bilo smesno, pozneje nas je pa postalo ze strah. Povedali smo starsem in nekaj casa se je na tem delu vedno ena odrasla oseba gibala.. in model ga je ocitno sel kazat drugam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Hehja in to vas sokira, poznam jaz enga tazga... k če je zadost pijan vsemogoče kaže... hehe, ehja ekshibicionizem ni nič hudega, je pa blazno moteče, mene pa najbolj šokirajo čist preproste stvari ala da vidim prijateljico kako kadi,... prijatelja ki se je ulil tolk da pol bruha, al pa kaj takega ko ljudje sebe uničujejo, pa so mi pri srcu in tko...., to pa mene šokria... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 Hehja in to vas sokira, poznam jaz enga tazga... k če je zadost pijan vsemogoče kaže... hehe, ehja ekshibicionizem ni nič hudega, je pa blazno moteče, mene pa najbolj šokirajo čist preproste stvari ala da vidim prijateljico kako kadi,... prijatelja ki se je ulil tolk da pol bruha, al pa kaj takega ko ljudje sebe uničujejo, pa so mi pri srcu in tko...., to pa mene šokria...Imas prav.. Take stvari so res sokantne, samo kaj, ko so postale del nasega vsakdana... :o :o :o Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Pravzaprav nas čes čaz nič več ne šokira, mrbit je pa to najboljš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Ja v sosednjem bloku stanuje model, ki je že od otroštva pacient psihiatrične bolnišnice. Včasih je verbalno agresiven, drugič šlata bejbike, dostikrat pa se je zgodilo da je nag tekel po naši četrti. . Ker mu je tek hobi je najbrž takrat "pozabil" obleko. Zadnje čase se sestava prebivalstva drastično spreminja, v naše bloke se naseljuje vse več študentov, kot podnajemniki. Večina od njih ni navajena takšnih prizorov, kot je tekanje nagca po našem dvorišču. Mi staroselci, pa smo se že nekako navadili na njega. Je pa zanimivo, da ko je v fazi "normale", da ogromno slika. Dela zelo dobre slike na platnu. Slika tisto kar vidi, ko je v fazi "nenormale". Zelo zanimivo. No prejšnji teden ob enih zjutraj, je model prlaufal mimo mene, vendar je bil na vso srečo oblečen. Bože ne daj, da bi mi takrat žajfa padla na tla. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Sem bila šokirana nekaj dni nazaj :xx!: Okrog vrtca sta dva fanta (13, 14 let) metala petarde. In je šla ena moja sodelavka ven, da se pomeni z njima. Eden je zbežal, za drugim pa je šla po enih kratkih a kar strmih stopnicah.Pa se ji je mulc približal, rekel, kaj misli da je in jo porinil. Se je zvalila po tleh, tako da je bila vsa krvava, po obrazu, trebuhu, ključnico si je zlomila. Skratka noro. Ko je prišla nazaj v vrtec smo bili vsi, z otroki vred, šokirani. Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Strelka, tole je pa res šokantno in nesramno! :xx!: A ima ta falot sploh starše, če jim je vseeno kaj počne , bi pa njih kaznoval, pri teh letih itak odgovarjajo zanj. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 He-he.......kazalčki Smo imeli enga tazga modela v SŠ, kjer so bila v večini dekleta..........ponavadi je prišel pred šolo oblečen v plašč......in ko je prišlo mimo kakšno dekle ali skupina deklet........hops ....plašč narazen.....glej ga tička .......ščasoma so se dekleta navadila nanj, si celo vzela čas za ogled , ko pa jim je dosadil, so ga začele zafrkavat - češ kaj to malenkost kažeš ....pa je zginil za nekaj časa Aja, pa moji bivši ga je na avtobusni postaji na isti sistem tud en pokazal.......ko sem gledal vozni red je izkoristil priliko .....in ko me je pocukala za rokav.......je bil plašč že zapet in kot da se nič ni zgodilo Sicer pa je šlo za tipična, mal motena eksibicionista, neštetokrat zalotena in kaznovana, pa je bolj malo zaleglo.......Počasi se je folk navadil nanju........in se ob tem še samo zabaval.......Sta pa verjetno precej neprijetno presenetila koga, ki ju ni poznal. Zdaj pa ju že kakšnih 10 let nisem videl......čisto možno, da ga sedaj kažeta na Pohorskem dvoru Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Sem bila šokirana nekaj dni nazaj :xx!: Okrog vrtca sta dva fanta (13, 14 let) metala petarde. In je šla ena moja sodelavka ven, da se pomeni z njima. Eden je zbežal, za drugim pa je šla po enih kratkih a kar strmih stopnicah.Pa se ji je mulc približal, rekel, kaj misli da je in jo porinil. Se je zvalila po tleh, tako da je bila vsa krvava, po obrazu, trebuhu, ključnico si je zlomila. Skratka noro. Ko je prišla nazaj v vrtec smo bili vsi, z otroki vred, šokirani. Too much! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Ja, jaz bi kar policijo poklical, pa mulca oba ovadil. Sploh, če bi imel priče. Saj verjetno ima priče, kajne ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Če še nista stara 14.........nič od tega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Hja, so pa starši kazensko in odškodninsko odgovorni potem, a ne ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Kazensko ne, odškodninsko pa lahko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 nauk zgodbe:skrbi za lastne otroke...tuje pa pusti tujcem.... skratka....ne vtikuj se kjer se nimash kaj vtikvat 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Takoj je poklicala policijo. Sta (dva seveda ) šla tudi domov, ker se je potem oče javil pri sodelavki. najprej nekaj obžaloval, potem bil pa tudi on nesramen. Pravi, da ga bo tožila, ne vem kako pa so takšne stvari uspešne?! Je pa s tem fantom in še nekaterimi cel križ. V popoldanskih urah se zadržujejo okrog vrtca in delajo škodo, skačejo po strehi ipd. Pred enim tednom so med vikendom razbili stekla na štirih oknih. Seveda jim ne moremo dokazati, ampak to kar se je pa tokrat zgodilo je pa res že višek.Otroci so še nekaj dni kar naprej govorili o tem. Oni pa sploh, ko zagledajo kri, no saj veste... Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.