Skoči na vsebino

Norci

ZNOVA

Recommended Posts

Strelka, tole je pa res šokantno in nesramno! :xx!:

A ima ta falot sploh starše, če jim je vseeno kaj počne :sori: , bi pa njih kaznoval, pri teh letih itak odgovarjajo zanj.

Seveda da imata starse.. problem je, da starsi nimajo pojma kaj njihovi mulci pocnejo!!

Deli na socialnih omrežjih

Vem, da ju morata imeti, ampak takšni starši škoda, da imajo otroke, sicer pa jih verjetno sploh ne spoštujejo, brez veze razglabljati, saj velikokrat jih pa še starši zagovarjajo pri takšnem početju :xx!:

Morda obstajajo starsi, ki tako pocetje zagovarjajo, ampak ni nujno..

Lahko se zgodi, da otrok iz povsem urejene, kulturne druzine pade v slabo druzbo in pocne stvari, za katere se njegovim starsem niti sanja ne!

;) hehe, ja kako sokantno, to je pa danasnja mladina, kje je že nekdo pisal o indigo otrocih, hehe, indigo my ass, agresivni, k hudič, (pa ne kt aakhut, verbalno..) krut svet je tam zunaj, kill or be killed, pa to pr nas ni še nič, počakte da se mal globalizem in amerikanizem mal razširi, naokrog..., bom mel jaz vedno sabo kitaro za kakšnga mahnt, če je treba ...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

bom mel jaz vedno sabo kitaro za kakšnga mahnt, če je treba ...

Mi smo jo enkrat uporabili namesto vesla, po Cerkniškem jezeru x:Dx .....kitara hudo uporabna zadeva, me spominja na brisačo iz avtoštoparja x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:)x Ne ni čefur, tega otroka sem tudi jaz imela v vrtcu (zato še bolj žalostna), je pa res, da je družina bolj tako tako. Foter je menda kar agresiven (ma sine dober zgled), mama pa ni kos ne otrokom ne možu.
strelka

He-he.......kazalčki xrolleyesx Smo imeli enga tazga modela v SŠ, kjer so bila v večini dekleta..........ponavadi je prišel pred šolo oblečen v plašč......in ko je prišlo mimo kakšno dekle ali skupina deklet........hops ....plašč narazen.....glej ga tička :eek: .......ščasoma so se dekleta navadila nanj, si celo vzela čas za ogled :vragec:  x;)x , ko pa jim je dosadil, so ga začele zafrkavat - češ kaj to malenkost kažeš x;)x ....pa je zginil za nekaj časa x:Dx  Aja, pa moji bivši ga je na avtobusni postaji na isti sistem tud en pokazal.......ko sem gledal vozni red je izkoristil priliko .....in ko me je pocukala za rokav.......je bil plašč že zapet in kot da se nič ni zgodilo xrolleyesx  x8Dx Sicer pa je šlo za tipična, mal motena eksibicionista, neštetokrat zalotena in kaznovana, pa je bolj malo zaleglo.......Počasi se je folk navadil nanju........in se ob tem še samo zabaval.......Sta pa verjetno precej neprijetno presenetila koga, ki ju ni poznal. Zdaj pa ju že kakšnih 10 let nisem videl......čisto možno, da ga sedaj kažeta na Pohorskem dvoru  x;)x  x:Dx

A ni to protizakonito?

Zakaj nobeden (nobena) ne poklice policije?

"By the way, is your name Shorty?"

Imam občutek, da si "spregledala"........neštetokrat kaznovana x;)x .......

By the way.......call me "mickeni" - if you want x;)x x:o)x x:Dx...čeprav nimam pojma zakaj me to sprašuješ? :eek: x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Imam občutek, da si "spregledala"........neštetokrat kaznovana x;)x .......

By the way.......call me "mickeni" - if you want x;)x  x:o)x  x:Dx...čeprav nimam pojma zakaj me to sprašuješ?  :eek:  x^x

:vragec:

kuko zakaj sprashuje...

de jo bosh ti chrkoval...:spell-ca x:Dx x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ZNOVA, pa Ahut, OK, vidva se kar šalita, jaz osebno nimam rad šal na  takšen način, sicer pa to vzgojiteljico ali kaj je, vprašajta, če ji je do šale, mislim, da ni fer se norčevati takole, če uživata, kar nadaljujta, jaz grem še malo naprej....lep večer x;)x 

salila sva se glede narodnosti osebe, ne glede dogodka.. Kaj si tecen?

hehehe... tale tema je tud hecna..

Ko sem hodila v SŠ in sem bila vozač, pravzaprav sem kr s starši šla od doma, potem pa pr mami počakala pijuckajoča kofe, pa sem se odpravila počasi v šolo tko ob 6.30.. ob sedmih pa se je pouk začel in je takrat še tako mrak pozimi.. pa malo folka pride, čez kakih 15 minut pa se jih je vsulo.. Pa je en tip vedno hodil tam okrog vrat, jst pa ga nisem nikol pogledala.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx , pa potem enkrat ena sošolka vreščeča prihiti v šolo, da si ga je tip drkal, in je bil v taki in taki bundi, pa vedno se tam potika... Kak mu je moglo bit hudo jst ga pa nikol pogledala... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Potem pa me je šokiralo ko je eden zaposlen v naši firmi šel letos v pokoj in ga je tud rad na žel. ali avtobusni postaji v drugem kraju sicer, (na poti domov) kazal, pa ga je enkrat videla ena druga zaposlena ko se je z javnim prevozom domov peljala..

Pa tip poročen in z otroki, pa zgleda tak pepček... Nkol uganil... pol pa je cela firma vedela, to že leta nazaj, samo to se nkol pozab... pa mi je šlo na njegovi odhodnici full na smeh, no ne samo meni... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Verjetno je res smesno, ce osebo, ki pocne kaj takega, poznas.. Ampak velikokrat so take osebe bolane oz potrebujejo strokovno pomoc.. MOrda v trenutku, ko to pocnejo mislijo, da ni s tem nic narobe..

.. res ne bi vedla kaj se jim podi po glavi, ker nisem strokovnjak za to, ampak nekaj mora biti narobe.. :eek:

• 5 months later...

Tole me je, ko sem pravkar prebral res šokiralo, brezvestna starša :xx!: :eek:

Dojenčka za mobilna telefona

Nek kitajski zakonski par je prodal svojega pravkar rojenega otroka in z dobljenim denarjem kupil dva nova mobilna telefona.

Je dojenček vreden dva ali več mobitelov?

32-letni moški in njegova 22-letna soproga sta komaj pet dni starega fantka prodala za 13.000 juanov (okoli 1600 dolarjev), in se nato znašla v priporu, piše kitajski časnik South China Morning Post.

Za grozljivi dogodek je izvedel brat očeta, ki je zakonca prijavil policiji. Slednja je nemudoma ukrepala in ju priprla. Dojenčkova mati je policistom povedala, da ni vedela, da je prodaja otrok na Kitajskem nezakonita.

vir:www

Tudi jaz imam že nešteto takih izkušenj, v Mariboru jih je bilo na tone teh :xx!: tipov, ko sem še v srednjo hodila. Mi takim po naše rečemo Žižeki x:Dx -kdo bi vedel zakaj x?x No, pol sploh nisem več odreagirala, ampak ignorirala. Eden je še posebno rad "strašil" na železniški v podhodu.

Sva pa s sošolko imeli en tak res smešen moment...Bilo je pozimi, ful mrzlo in greva mimo enih takih masivnih vrat(bil je vhod na neko dvorišče) in naenkrat tip tam, s tamalim ven...midve pa prasneva v smeh in se krohotava, ko jaz rečem, če je videla kako modrega je imel od mraza x:Dx tip se je sam spokal :palec:

Ima jih svašta in povsod.

Bemu ...tema je norci...ne pa spolne perverzije...pa ekshibicionisti....

Od vseh norcev sem najbolj impresionirana nad krasoto lastnih norosti!

Pod patino prahu, mea culpa, vidim blodnjak norih odločitev....

Sekajo noro v prihodnost!

....gledališče,,,ne spomnim se kdo..vem samo da je bilo Primorsko na gostovanju....in rdeča nit predstave je bil stavek norca v norišnici, vsake toliko je pritekel na oder in kričal: "In stopimo dva koraka naprej, in skočimo tri nazaj!"

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...