Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 [url="http://www.astrologija.org/2004/napoved.php?m=3"][b]Napoved za MAREC 2004[/b][/url] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url]. :o|o: [color="silver"]... koncno[/color] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Marsa, torej konec meseca bo čas plodnosti, a to tudi na finančnem področju ali bodo imeli mucki pa kužki mlade bo treba tudi nam posebej paziti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 ce pa hoces imeti majhnega strelcka, pa kar veselo. Aha, povrsnica, samo zacetek in konec preberes... tam vmes pa celo parkrat pravim, OK za vodne in zemeljske... poslovno in vse... pa ne porajtas.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 o sem sem mam občutek, da bo tole moj mesec... pa pazili bomo pst, ne bi še strelčka meli... hehe v dveh temih jaz že o temle, moram se mal hja površnica, mi pa že dolgo ni nihče rekel... pa paše včasih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2004 vis kako jaz poznam pravi prijem... (ce je pravi sprejemnik)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 sem šla še enkrat prebrat, pa sem našla tudi, da bo post na prvi pomladni dan zelo dobrodošel, pa raje bi bila evforična kot pa napeta v tistem času sprejemnik sprejema vse kar mu oddajnik posreduje, frekvenca prava Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 V bistvu prvic berem mesecno napoved, do danes je vse napisano drzalo, jutri kot riba sklepam posel z veliko denarja v igri, sploh pa sem presenecena, kako mocno tale luna vpliva name....! Se nikoli tako mocno....! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Ribica - zelo fajn si si tole napeljala. Sploh ne ves, da obstajajo? Mesecne? No, ja... to je zato, ker nocem prevec posiljevati, postnem pa semle pravzaprav predvsem za arhiv, pa pac, 'novost' na LN. V glavnem hodijo na napoved obiskovalci LN, Forumovci pa nekateri sploh ne poznajo LN, ker so recimo uleteli direkt na Forum. Mesecna je bolj tako, splosno in tko, opozorim na kaksne dneve, krajsa obdobja, v tedenskih pa sem potem bolj izcrpna, tudi morda pozitivnejsa, dam kaksen nasvet in tko. Super, ko si tole nasla ravno zdaj, ko ti direkt sede in bos imela boljsi filing. Selene, frekvenca je res prava... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Marsa, itak da A veš, da so tile dnevi bili res ful našponani v službi, hehe, sem bila zelo pridna (čeprav sem uradno na bolniški pst), niti en ni rekel ne... poslovno mislim sem kar nekaj dinarčkov firmi doprinesla, pa še meni bo padlo nekaj... aja, pa rešilec tud skoz dirka po naši eni glavni cesti No, lep dan vam želim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 Bravo, Selene, ful dobr! A ves da se je tudi Mitja nekaj ful dobrega zmenil poslovno, sicer pa so tudi tu na forumu nekateri omenjali, da imajo vec energy in vse, pa se nisem hotla vtaknit s temle, ker morda komu ne pase vse gledati skozi to in na tak nacin. Pa zadrzim zase - to pa si itak lahko vsak prebere, kadar in ce zeli. Je pa kar divje obdobje, res je treba pazit. Hvala za odziv. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Moram preverit če je čutnost pa ma po domače sex tud na vidiku že... joj, me trga (in jaz imam slikico gor, ma kaj me briga )sem kar sem... Marsa, tvojo napoved vedno z veseljem pričakam, teden se začne z njo, tko da vse čistitke pa dobro je da vem, kdaj moram gobček držati, kdaj so mravljinci nekaj čisto običajnega in kdaj sem tečna ker so pač planeti tečni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.