Skoči na vsebino

Krajevna imena

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 108
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hi-hi......pokowc :palec: ...ravno nek dan sem ob branju službenega gradiva in krajih kot so Ritoznoj, Frajhajm razmišljal, da bi odprl to temo.......pa si me prehitel x;)x Zanimivo bi bilo, če bi kdo vedel tudi kaj ta imena pomenijo oz. od koder izvirajo........No, to sta bili dve imeni, ki sta me vzpodbudili k temu razmišljanju....... zanimiva prlečka pa so npr. tudi Nor-šinci pa Ključar-ovci, al pa Borec-i, Logar-ovci ipd.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

spelca, tale je pa mal huda ....once upon a time ....happend in america x:Dx

A je tam J. Springer doma? x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

spelca, tale je pa mal huda ....once upon a time ....happend in america  x:Dx

A je tam J. Springer doma?  x:Dx

Ne.

Hec je, ker je ta kraj sredi "Pennsylvania Dutch", kjer zivijo v glavnem sami Amishi.

Enkrat sem bila tam, pa sem pobrala en casopis kjer je na naslovni strani na veliko pisalo: "Intercourse - things for families to do together."

ROFL

Enkrat sem bila tam, pa sem pobrala en casopis kjer je na naslovni strani na veliko pisalo: "Intercourse - things for families to do together."

ROFL

karamba x:Dx ...bom malo povprašala svoje američane o tem x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Aja zopet na hrvaškem delu Istre, je precej neobičajno ime vasi, kjer se dogajajo zelo čudne stvari, kruti umori, ropi, itd... Tam naj bi bilo neko močno energetsko polje bioenergije itd. Ime vasi je Sveti Petar U Šumi.

Če je kdo gledal Twin Peaks ali pa Texas Chainsaw Massacre, potem veste za kakšno vas se gre x!x x!x x!x Ta vas je še kako resnična. Glej mapo. Poznam modela iz tega predela, otkačen, čist otkačen model. x:o)x . Je veliko zgodb iz te vasi povedal, v okolici se nič ne dogaja razen v večjih mestih, v tej vasi pa je zmeraj kakšna frka :eek: ...

Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...