pokowc 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 .... me pa zanima, poznate kakšna smešna (uradna) krajevna imena, tudi tuja; mesta ,reke, hribi, stavbe ,ulice .....Polževo, bencinska črpalka Lopata,Jarčja dolina ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Znojile Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 khm...khm... Zg. in Sp. Kašelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Ritoznoj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 jajaaj, a je to uradno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Hja, kaj misliš, da si bom zmišljeval tja v tri dni.....dokaz je na pošti Slovenska Bitrica...lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 Hi-hi......pokowc ...ravno nek dan sem ob branju službenega gradiva in krajih kot so Ritoznoj, Frajhajm razmišljal, da bi odprl to temo.......pa si me prehitel Zanimivo bi bilo, če bi kdo vedel tudi kaj ta imena pomenijo oz. od koder izvirajo........No, to sta bili dve imeni, ki sta me vzpodbudili k temu razmišljanju....... zanimiva prlečka pa so npr. tudi Nor-šinci pa Ključar-ovci, al pa Borec-i, Logar-ovci ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2004 Brahmaputra - reka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Krivoglavice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 TEPE.....bližina Litije Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Intercourse (Pennsylvania, ZDA) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 spelca, tale je pa mal huda ....once upon a time ....happend in america A je tam J. Springer doma? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Žerjav.....(Koroška) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 spelca, tale je pa mal huda ....once upon a time ....happend in america A je tam J. Springer doma? Ne.Hec je, ker je ta kraj sredi "Pennsylvania Dutch", kjer zivijo v glavnem sami Amishi. Enkrat sem bila tam, pa sem pobrala en casopis kjer je na naslovni strani na veliko pisalo: "Intercourse - things for families to do together."ROFL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Enkrat sem bila tam, pa sem pobrala en casopis kjer je na naslovni strani na veliko pisalo: "Intercourse - things for families to do together."ROFLkaramba ...bom malo povprašala svoje američane o tem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Jezero Titicaca........titikaka...... .....Bolivija Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 vas TRIBUCE v Beli krajini.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 cepki ( pot proti morju ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Poden Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Contesa, ko si ravno v Alpah, si me sponmila na Struco in Skuto - dva sosednja vrha, ki lepo paseta skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Pri Poreču vas Danci, kjer so bili nastanjeni Danski turisti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Aja zopet na hrvaškem delu Istre, je precej neobičajno ime vasi, kjer se dogajajo zelo čudne stvari, kruti umori, ropi, itd... Tam naj bi bilo neko močno energetsko polje bioenergije itd. Ime vasi je Sveti Petar U Šumi. Če je kdo gledal Twin Peaks ali pa Texas Chainsaw Massacre, potem veste za kakšno vas se gre x!x x!x x!x Ta vas je še kako resnična. Glej mapo. Poznam modela iz tega predela, otkačen, čist otkačen model. . Je veliko zgodb iz te vasi povedal, v okolici se nič ne dogaja razen v večjih mestih, v tej vasi pa je zmeraj kakšna frka ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Babji zob(1128m), ampak domačini trdijo, da je sedaj škrbina, ker se je odkrušila skala....bližina Bohinjske Bele Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Contesa, zakaj pa nisi še zavila do kraja....PRAZNIKI Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 To je kraj ali zaselek blizu Veliki Lašč, kaj ti ime nič ne pove , da imajo lahko vseskozi praznike Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.