Skoči na vsebino

Mario

ZNOVA

Recommended Posts

Zanima me kaj si mislite o nedeljskih oddajah, ki ji ze nekaj let vodi Mario Galunic. Do zdaj je vodil ze nekaj oddaj in vsaka je bila enaka. Ima nekaj gostov, nekaj glasbenih gostov in neko igro za gledalce..

.. a res se vedno nismo siti enainistega sranja??

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hm....kako pa se dela, da ni gej?......Ma, sicer ne spremljam te scene, teh oddaj......Kar se pa sitosti teh oddaj tiče.......preklopi program, ne x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ah....dvomim, da je to nekaj v smislu "skrivanja ali odkrivanja" da je gej........Če pa berem Ruglja in njemu podobne Slovenceljne pa se itak ne čudim, da skriva, da je gej........Škoda.....bi pa verjetno, ker je priljubljen, pomagal gej sceni, da bi jo folk lažje sprejel...... x^x

K. Čapek

Ni res da ravno skriva, ampak se spretno izogiba vprasanjem o ljubezni, partnerjih.. Ko je bil gost v polnocnem klubu, ga je voditeljica nekajkrat vprasala nekaj v zvezi z njegovim partnerjem oz partnerico pa je rekel, da na taka osebna vprasanja ne odgovarja - fora je, da je bila tema ravno to..

Seveda, da je njegova stvar.. Samo tako kot si rekel.. Naj se ne udelezuje takih razprav, ce ni pripravljen odgovarjat. Ljudje vidijo naslov oddaje oz temo o kateri se bo govorilo, potem pa z njegovih ust prihaja samo: ne vem.., to je prevec osebno.., o tem ne bi razlagal.., .. xrolleyesx

Guest sanjalica

Kar nekaj gejev poznam iz medijske branže in ko je vprašanje komunikacije med nami, ni nikoli "podvprašanja" je gej ali ni gej. Z vsakim komuniciram ker mi je ali mi ni. Njegova spolna usmerjenost pa mi visi dol (dokler nimam JAZ interesa).

Torej - Mario me kot moški ne privlači, zato mi je čisto vseeno če doma spi ponoči z Darjanom ali Darjo..., kot me ne zanima, če je pristaš jehovcev ali judov ali katoličanov...; zanima me, samo kakšnen voditelj je. In tu ga lahko ocenjujemo, ker je na tem področju "javen".

In naj bo človek še tako "javen"..., njegovo življenje je samo NJEGOVO. In nihče ni "napadel" novinarja, ki ga je spraševal (vsak tak pogovor ima vnaprej določeno rdečo nit) ampak samo Maria, ki ni dovolil prestopiti vnaprej določenega scenarija.

Mario - gej ali negej :palec:

samo ne vem zakaj se dela, da ni gej, ko pa vsi vemo da je. xrolleyesx

Kako pa vemo, da je gej? :eek:

Nisem glih na tekočem s tem, pa ne vem, ali je kdaj sam priznal, ali ga je kdo videl seksat s tipom... :sori:

Sicer me pa to, ali je gej ali ni, niti ne zanima. Zmotilo me je samo to, ker nekdo kar nekaj določi, da je tako (pa še, kot da vsi vemo!). Haloooo?

Pa ja....se strinjam s pokowcem......Nisem neki ljubitelj teh oddaj......marsikdo, zlasti res mal starejši, pa jih radi gledajo.........torej.........kul. Pa tud sam včasih kakšen del oddaje pogledam, če opazim kaj zanimivega......sploh, če so meni zanimivi ljudje gostje odddaje. x:)x

K. Čapek

Ne moreš pričakovat zanimive oddaje, če voditelj skriva svoj pravi jaz.

Skriva- pač noče priznat kdo je in kaj je (ne le spolna glede spolne usmerjenostinost). Žalostno!!! Mu Molkova Miša ne pusti? Ga babice več ne bi marale in bi za polovico padla gledanost njegovih oddaj in RTV-ja? Škandal? x:Dx :xx!: x:Dx :xx!: x:Dx :xx!:

Zmotilo me je samo to, ker nekdo kar nekaj določi, da je tako (pa še, kot da vsi vemo!).

Ja tako je. Čudi me da ti ne veš. Kje pa živiš?! xNNx?

Guest sanjalica

Moj "pravi jaz" se ne skriva za tem, s kom si izmenjujem erotične sanje oz. kako na kakšen način jih zadovoljujem, ampak je moj "pravi jaz" odraz mojega razmišljanja in sprejemanja drugih.

Verjamem, da je Mario pri tem dosti bolj "strpen" kot tisti, ki se imajo za "normalno usmerjene".

Ko sem v vlogi gledalca, me nikoli ne prešine...hmm, je ponoči spal z njo ali z njim, kot me to ne prešine ne pri Jonasu, ne pri S.Hribarju, ne pri Miši Molkovi... So voditelji, ki opravljajo svoje poslanstvo. In tega opravljajo dobro ali slabo - nikakor pa to ni pogojeno z njihovo spolno usmerjenostjo.

Dokler so geji ali lezbike, in najdejo istousmerjene partnerje...jim dam zeleno luč...njihova stvar..., samo da niso pedofili. Tam pa STOP!

To pa je že druga tema, a ne Tina? x;)x

Kar nekaj gejev poznam iz medijske branže in ko je vprašanje komunikacije med nami, ni nikoli "podvprašanja" je gej ali ni gej. Z vsakim komuniciram ker mi je ali mi ni. Njegova spolna usmerjenost pa mi visi dol (dokler nimam JAZ interesa).

Torej - Mario me kot moški ne privlači, zato mi je čisto vseeno če doma spi ponoči z Darjanom ali Darjo..., kot me ne zanima, če je pristaš jehovcev ali judov ali katoličanov...; zanima me, samo kakšnen voditelj je. In tu ga lahko ocenjujemo, ker je na tem področju "javen".

In naj bo človek še tako "javen"..., njegovo življenje je samo NJEGOVO. In nihče ni "napadel" novinarja, ki ga je spraševal (vsak tak pogovor ima vnaprej določeno rdečo nit) ampak samo Maria, ki ni dovolil prestopiti vnaprej določenega scenarija.

Mario - gej ali negej  :palec:

Ce nekdo opravlja sluzbo, ki ga naredi slavnega, javnega, razpoznavnega.. Potem je logicno, da je posledica tega, da je tudi njegovo "zasebno" zivljenje na nek nacin javno..

A bos rekla, da ne beres casopisov, revij, ne gledas televizije..., kjer vsak dan porocajo o zivljenju slavnih (pri nas in drugje) IN da ti to ni zanimivo?

xrolleyesx

:vragec:

malo nazaj se je tem oddajam reklo nedeljskih 60.....pol je pa en gledalc umrl, pa je bil naslou nedeljskih 59 xzobkox xzobkox

xzobkox

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

hah, J0nas, hmm...aj ga je blo dost na uni oddaji ,se je na pravokatirau˝ do kwonca x:Dx

Menim,da je Mario že dovolj domač in prijeten za starejšo publiko..in po moje tist,k se zgraža za njegovo usmerjenost je sam podhranjen realne novodobne scene...Z leti res postaja prav šarmanten v dialogu vodenja med obema spoloma...g. Deso prav niti ne pogrešam, ker tudi fulk po moje se je naveličal kritizirat njeno postavo..)Saj v bistvu sploh ne gledam te oddaje redno več x:Dx )

Guest sanjalica
A bos rekla, da ne beres casopisov, revij, ne gledas televizije..., kjer vsak dan porocajo o zivljenju slavnih (pri nas in drugje) IN da ti to ni zanimivo?

xrolleyesx

Gledam TV, berem časopise in revije; je pa res da "preskočim" tovrstno tematiko.

In NE NI ZANIMIVO, mogoče je zanimivo za nekoga, ki ne živi zadovoljivo (polno) svojega življenja in se potem išče v stičnih točkah s "slavnimi".

Mi je eno figo mar, če je Julia Roberts ločena, ali živi z žensko, ali....važno je, da je dobra igralka.

Mario in oddaja da...Mario in njegova spolna usmerjenost - NE.

In noben "javni človek" ni čisto javen. Samo toliko, kot sam dovoli... In Mario je imel JAJCA rekel da ne bo odgovarjal.

Če bi bil nepošten, bi se lahko zlagal, tako pa je bil odkrit.

Sedaj pa izpade, kot da sem njegova oboževalka...pa mi je :o|o:.

Se mi pa dvignejo lasje, ko si nekdo misli, da lahko zato, ker je "medijski" o tistem VSE VE.

Če je Marsa medijski človek (in je!) in bo nastopila v oddaji in bi bila (slučajno x;)x ) drugačno usmerjena...., a bi bila njena DOLŽNOST da to pove???

In če bi ne rekla, ali bi bila zato kaj manj "dobra" v svojem poslu???

Nenavsezadnje, pa Marse nihče ne bo vprašal, ker je "normalno usmerjena" - in že tu je diskriminacija.

Guest sstane
Dodajam samo še to:

Če bi bil moj partner gej, bi bila njegova dolžnost, da mi to pove.

Bi ti verjetno rajši pokazal :eek: :eek: :V:

Strinjam se v bistvu z Znova - res je tole prezveceno (tale nedeljska scena druzinska z Mariom).

Tudi je dala dober primer voditelja - Anja Tomazin je zelo kul, prima punca - fajn za pogledat, hudomusna, duhovita, sproscena. :palec:

Po drugi strani pa ima prav tudi Pokowc in vsi, ki pravijo, da je pac to vsec folku - zajeli so pac najsirse obcinstvo.

To, ali je Mario gej ali ni, je v zvezi s samo oddajo popolnoma vseeno (po drugi strani pa se tudi meni zdi, da bi kot javna oseba lahko potrdil ali zanikal - nenazadnje bi s tem storil uslugo gejem - kar je kul tudi zanj, ce je, ce pa ni, pa ne vidim stosa, zakaj ne bi negiral potem tega).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...