Skoči na vsebino

Mario

ZNOVA

Recommended Posts

Guest sanjalica

"Marsa, a imas rada analni in oralni seks???"...bi bilo lahko vprašanje voditelja, kjer bi sodelovala na temo spolnost, partnerji itd...

In se ti zdi, da bi bilo "LEPO" da na to odgovoriš, kajti s tem bi nas, ki obožujemo analni/oralni seks naredila uslugo...

Bi raja rekla: "Saj tudi Marsa, saj veš, TISTA Marsa ga ma tud rada v ritki in v ustih..." in bi ljudje to z velikim xsrcx sprejeli...

Daj no; Marsa...kaj pa koga briga kako in s kom zadovoljuješ svoje potrebe... Mene ne in prepričana sem (po dosedanjih postih kolikor mi je bilo te dano spoznati) da bi na takšno provokativno vprašanje zabrusila z vsem svojim žarom in divjim temperamentom...

Pa bodimo odkriti do konca - Znova je verjetno samo ena izmed množice razgledanih v Sloveniji, ki bi preklopili, ker "gej je pa že ne bo zabaval v nedeljo zvečer..."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Do sedaj sem bila prijazna, ampak ocitno ti normalne komunikacije nisi zmozna.

Nikoli nisem napisala, da me motijo drugace usmerjeni!

Nikoli nisem napisala, da homoseksualec ne bi smel voditi oddaje!

Nikoli nisem napisala, da ljudje morajo razkrivati svojo osebnost, ce tega ne zelijo!

Napisala sem!!!!!!!! Da, ce se udelezis neke oddaje z doloceno temo, ni prav da potem ne odgovarjas na vprasanja o tej temi!

In ce imas vsaj 1 GRAM MOZGA v glavi, potem verjetno ves, da se na TVS v oddaji Polnocni klub takih stvari ne sprasuje, ampak se pogovarjajo na kulturnem nivoju ( ki ga ti ocitno ne poznas)!

Guest sanjalica

x:px in v jezi se spozna Človek , njegov karakter in njegova bit x:)x

1 gram mozga..., verjetno ga nimam. Nikoli ga nisem dala na tehtnico.

In Živim... in me ne briga kaj je kdo (mogoče se to vpršanje porodi z lastništvom drugega grama mozga??)

Sem pa karikirala vprašanje in nisem bila v polnočnem klubu, ampak za PC (tu me najdeš večx kot v polnočnem klubu).

Mario ni želel odgovoriti ne na vprašanje če ima partnerico ali partnerja. In tako je prav. Kaj pa to neko "Znovo" vedno znova zanima.

Baba ko baba...če ne dobi informacije (da bi se ob njej naslajala) pač ... udri...

Znova - strpnost do tistih, ki te niso sposobni zadovoljiti.

Mogoče imaš preveč velike zahteve??? xDDx

Ce bi bila ti vsaj malo razgledana, bi vedela da v polnocni klub ne mores iti. To je oddaja na TV Slovenija, ki je na programu ze dalj casa. Pred vsako oddajo dolocijo temo pogovora in povabijo nekaj gostov. Ce gost ni pripravljen odgovarjat na vprasanja o tej temi, lahko mirne volje sodelovanje zavrne. Ce pa ga sprejme, je dolzen odgovarjat!

Pa se informacija: verjetno obstaja kak forum tudi za solske otroke in lahko tam probas stresat svoje neumnosti!

"Marsa, a imas rada analni in oralni seks???"...bi bilo lahko vprašanje voditelja, kjer bi sodelovala na temo spolnost, partnerji itd...

In se ti zdi, da bi bilo "LEPO" da na to odgovoriš, kajti s tem bi nas, ki obožujemo analni/oralni seks naredila uslugo...

Bi raja rekla: "Saj tudi Marsa, saj veš, TISTA Marsa ga ma tud rada v ritki in v ustih..." in bi ljudje to z velikim  xsrcx sprejeli...

Daj no; Marsa...kaj pa koga briga kako in s kom zadovoljuješ svoje potrebe...

x?x

Cakaj malo, Sanjalica... Zakaj tole zdaj? Marsa to in Marsa ono...

Zaradi tele moje izjave: (po drugi strani pa se tudi meni zdi, da bi kot javna oseba lahko potrdil ali zanikal - nenazadnje bi s tem storil uslugo gejem - kar je kul tudi zanj, ce je, ce pa ni, pa ne vidim stosa, zakaj ne bi negiral potem tega)?

Bi videla, ko bi me vprasali, ce pa bi me vprasali, ce sem istospolno usmerjena, pa bi preprosto odgovorila, da ne - ker nisem. Simple, brez sprenevedanja.

Moje tehnike sexa pa nimajo koga kaj brigati...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kdo se pa zgraza nad njegovo usmerjenostjo?

Pravim samo, da ce si gost neke oddaje z nekim naslovom, potem seveda moras odgovarjat na vprasanja malo drugace kot: ne vem, nocem povedat, to je moja zasebna stvar, o tem ne bi govoril...

..in potem bi se ob tem naslajala. :xx!:

Glej naprej, če se le da,...

Mene pa Mario ne moti več...

So bli oni časi ko sem bla najstnica in potem gledaš tako oddajo pa se ti vse kmečko zdi, vsaj meni.. Pa on Stojan Auer mi je bil še bolj glup..

Če pa zdaj gledam to oddajo, čist tko iz firbca če so zanimivi gostje, kaj se bojo kej pogovarjal, se mi zdi da kr dober oddajo vodi, Mario namreč. Čeprav ona oddaja Avtoportret se mi zdi da mu je bla pa na kožo pisana. In tist mariborski naglas.. zakaj ne? A je kej boljš če po primorsko zavija.. sej ni treba da človek nima prav nobenega naglasa..

Tko kot Lorella, al pa tale igralka pr Mariu, ki ima poleg vsega še zelo visok glas.. Je sicer duhovita, pa ena noviteta, da ni vedno Dese.. vendar jo pa težko poslušam. Cvileče ženske so smrt za moje ušeske.

Gej ali ne.. who cares...

Kolk jih je še kej na tv... za poslušat in gledat z ekrana me ne moti.. Ampak sej to ni blo vprašanje.. Pač pa mnenje o novi oddaji. Solidna.

Me dosti bolj "draži" Boštjan Romih v Miljonarju.. nekak mu tiste grimase Jonasove ne pristajajo.. kr kurjo kožo dobim, ko nrdi kakšno njegovo faco..

Mushi

Meni je pa vsec Lorella.

Sploh mi je vsec nedeljsko popoldne...

meni pa Bostjan Romih ni vec zoprn... Saj mi ni bil zoprn, a se mi je zdel nekako... tak..., hm... muki...

Potem pa me je enkrat presenetil njegov glas.. ko ga nisem videla... pa bila shokirana, da je to on...

Potem pa sem se ga nekako navadila, v bistvu se mi zdi prijazen in cisto OK fant.

Sem ga dolocila, da je morda Riba, vsekakor pa pomladni znak... (je pa mensezdi Oven)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kdo se pa zgraza nad njegovo usmerjenostjo?

Pravim samo, da ce si gost neke oddaje z nekim naslovom, potem seveda moras odgovarjat na vprasanja malo drugace kot: ne vem, nocem povedat, to je moja zasebna stvar, o tem ne bi govoril...

..in potem bi se ob tem naslajala. :xx!:

Mislim.., kaj imas od tega da pises take bedarije? Ce tebe (morda) motijo pedri, mene ne in tega nisem nikjer napisala. Sama imam prijateljico, ki je drugace usmerjena pa je ne gledam cisto nic drugace, kot ostale prijatelje..

Guest sanjalica
x?x

Cakaj malo, Sanjalica... Zakaj tole zdaj? Marsa to in Marsa ono...

Oprosti Marsa.

Dala sem te kot primer "javne osebe" in do kam so se mediji sposobni spustiti, če jim posameznik (javna oseba!) ne postavi meje (imela sem - zgleda napačen - filing, da boš razumela).

Oprosti.

Danes novinarji sprašujejo za tvojo spolno usmerjenost (ker kao imajo pravico izvedeti, ker si "javna", jutri pa stopijo korak naprej in te sprašujejo še večje intimnosti in še...).

To je bila poanta mojih postov... .

Tudi javna oseba ima PRAVICO ne izraziti se o svoji takšni ali drugačni usmerjenosti. Lahko pa sodeluje v oddajah in se v njih pogovarja nasplošno, njegov pogled na istospolnost, na zakon, na...vse...ima pa PRAVICO reči STOP!

Sicer pa - sem se pobrala na tablo za osnovnošolce, kjer mi je po visokem in strokovnem mnenje gospe Znova tudi mesto.

MARSA - če si istega mnenja in ti kvarim forum s svojimi neumnostmi pa imaš škarje in platno v svojih rokah - BRIŠI JIH; v kompletu.

Mislim.., kaj imas od tega da pises take bedarije? Ce tebe (morda) motijo pedri, mene ne in tega nisem nikjer napisala. Sama imam prijateljico, ki je drugace usmerjena pa je ne gledam cisto nic drugace, kot ostale prijatelje..

Eh,...

Glej naprej, če se le da,...

Sanjalica - samo komentirala sem temo - ne odgovorov v njej.

Zato sem se strinjala z Znova, da je 'Mario' (kakorkoli se oddaja potem pac imenuje) ze prezvecena scena.

Potem pa se ocitno ne da izognit usmerjenosti in vsemu...

To je stvar posameznika, na kaj ne bo odgovarjal (kot je stvar posameznega novinarja, kaj ga bo spraseval), stekam pa Znovin point tule.

Partnerstvo... Hm - to je nekaj torej, cesar se Maria ne sme vprasati?

Pa saj to te povsod vprasajo - kaj pa delate? Kako pa kaj vas moz, partner? To se zdi vsakomur normalno vsakega vprasati - ki tam svica recimo pod zarometi, recimo gosta v oddaji - cloveka, ki se nikoli ni nastopal pred kamero, ki mu vsako vprasanje (kaj sele osebne narave) zbudi nelagodje. A javna oseba, ki me mora zanimati, kaj je pocela v ponedeljek (totalen dolgcajt), pa se mi zdi blefersko, da smo kao tako uvidevni, da se pa njega pa pac ne sme vprasati.

En kup stvari je tu v paketu v vprasanju tipa: ali si srecen v ljubezni? Tu NI sex usmeritve (zelo splosno vprasanje, ki pa se ga vseeno ne sme postaviti Mariu, ker lahko asociira potem na delikatne zadeve. Al kwa?) Ali se s partnerjem dobro razumeta? Kaj vam podari partner za blabla? Kam gresta s partnerjem oz. druzino na pocitnice? Kam bosta sla s partnerjem na Valentinovo? Itd...

Res bi tudi jaz pricakovala v oddaji na temo Partnerstvo pogovor pac na to temo - ce ne, pa potem koga drugega za gosta oz. lahko pac recemo, da je bila ponesrecena izbira (nisem pa gledala tv oddaje, tako v bistvu ne morem govorit)

Morda pa nekoga zanima, kaj pocne v prostem casu fant, ki je vsako nedeljo v njegovi dnevni sobi - ves domac...

Ceprav ga stekam, potem morda ze zanalasc ne vrze te kosti, ko se vsi tako grebejo za ta podatek.

In mu tudi po tej plati (evo, zdaj pa nalasc ne povem) dajem prav in itak je to njegova stvar.

A vseeno - naj se pac sprijazni s tem, da folk to zanima. Kot morajo vedeti brezveznarije o ljudeh, lazi za reklamo in promocijo, naj potem vejo tudi tole recimo ali pac karkoli oz. zakaj za bozjo voljo pa bi ravno vprasanje o ljubezni bilo zdaj tako delikatno?

Enim se zdi, da ima jajca, zato ker se ne izjasni, enim pa, da jih iz istega razloga nima.

Znova, pliz brez zalitev pa kar enih presojanj. POvej mnenje, komentiraj, ne govori pa folku 'kmet', 'bedak' ipd. OK?

Picasso

Enim se zdi, da ima jajca, zato ker se ne izjasni, enim pa, da jih iz istega razloga nima.

:vragec:

tole z jajci je pa vechna dilema...a jih ma. al jih nima x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Eh,...

Res dober in inteligenten argument.... :palec:

Znova :palec: ...pa še ena redkih takšnih si, ko ima prijateljico, ki je peder :vragec: x:Dx x:Dx

Aja, sam....če sem jaz lezbijka (kar sem :vragec: ), pol pa ona ni taka redkost x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Znova :palec: ...pa še ena redkih takšnih si, ko ima prijateljico, ki je peder :vragec:  x:Dx  x:Dx

:vragec:

mick.... :palec: x:Dx

sm skor s stola padu x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Znova :palec: ...pa še ena redkih takšnih si, ko ima prijateljico, ki je peder :vragec:  x:Dx  x:Dx

Aja, sam....če sem jaz lezbijka (kar sem :vragec: ), pol pa ona ni taka redkost  x:Dx  x:Dx

Kdo pa je rekel, da je moja prijateljica peder?

Se enkrat preberi.. Napisala sem, da me ne motijo pedri - glede na to, da je beseda tekla o Mariu ( ki je moski, .. vsaj mislim x:Dx ), potem pa sem napisala da imam tudi sama prijateljico, ki je drugace usmerjena..

NAUCI SE BRATI!

Moje mnenje je, da mu ni treba povedati kakšno spolno usmerjenost fura. Zakaj? Ker je oddaja tematska...a potem mora biti vedno ista ...jaz sem Jožica Novak in spim z možem, samo zato ker sem poročena z Jožefom Novakom :xx!:

Jožef morebiti hudo smrči in me to moti in spiva v deljenih spalnicah, mogoče je moj Jožef impotenten pa občasno spim z Lojzetom....to je moj partnerski odnos....a to lahko povem na oddaji o partnerskih odnosih? Seveda lahko povem, če hočem! Nihče se ne razburja recimo, če kaka znana Slovenka reče, komentarjev o zasebnem življenju ne dajem. In nihče se ne sprašuje ( no vsaj večina a je ali ni straight).

Recimo Molkova je stalno v zobeh...tak regiment moških, kot jih njej pripisujejo je res malo mimo...je javna oseba, zato mora požreti vse. In kaj če Mario pride na oddajo in reče na to ne bom odgovarjal...jaz v tem ne vidim nič katastrofalnega, pač nekalupska oddaja enkrat. In bravo ima jajca priti na tako oddajo in reči NE Dajem izjav. Ne mislim, da je prišel tja zato, ker potrebuje medijsko pozornost ali mogoče reklamo za nov show. S tem je mogoče želel sporočiti naj mu že enkrat dajo mir do česar ima pravico, javna oseba gor ali dol.

Mi nismo zrela publika za tovrstne izjave. Recimo, če pogledam Holandijo in Belgijo, so veliko bolj free, kot mi, tam to ne vpliva toliko. Mogoče Tinka kaj več o tem pove. Recimo imajo oddajo na public TV Zmenkarije in tam se iščejo homoseksualni in heteroseksualni med seboj. Oddaja poteka, tekoče z gosti, publiko, zelo simpatično narejeno. Za vsakim gostom, stoji še ena oseba npr. prijatelj, sorodnik, starši etc in povedo nekaj stavkov o osebi, ki išče.

Enkrat sem gledala, ko je fant iskal fanta in 3 oseba je bila mama, ki je povedala nekaj res lepih stavkov o svojem sinu...pri nas kaj takega je bolj no go.

To se mi je zdela ena taka odprta, zrela scena.

Pri nas še **normalnih** Zmenkarij nisi mogli posneti ampak je bilo že vse zrežirano pred tem.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Strinjam se v bistvu z Znova - res je tole prezveceno (tale nedeljska scena druzinska z Mariom).

Važen je dobiček. :o|o: Če ne bi bilo gledanosti oz. zanimanja na strani RTV hiše, bi oddaj že zdavnaj ne bilo več.

Kar pa se tiče, ali on je g. ali ni g., kaj pa ima to veze z temi oddajami? Enim se pač ne zdi vredu, meni se zdi čisto O.K. dečko. x:Dx Ne vem, kaj tisti, ki vam ni všeč, neprestano toliko napletate z tem ali je g. ali ni g. ... xnckrivx (ne govorim samo o forumovcih)

Uf, zanimiva tema.

Jaz se v glavnem strinjam s Sanjalico. Če nekoga veseli poklic novinarja, ali pa voditelja, pa zato postane na nek način javna osebnost, še ni nujno, da razgrne svojo celotno preteklost, sedanjost in svoje sanje za javnost. Poklic opravlja, ker ima pač željo opravljati ta poklic, ne pa zato, ker bi želel živeti svoje življenje na očeh cele Slovenije. Tudi mene zanimajo voditelji samo kot voditelji in jim kot vsem ljudem želim, da bi bili zadovoljni in srečni, pa nič več. Me ne zanima kdo s kom je in s kom ni, niti mi ni neka nuja prebirat tračarije.

Mario kot voditelj, kaj pa vem, jaz osebno običajno v njegovem terminu gledam kaj drugega, vem pa, da dosti ljudi z veseljem sede pred TV, ko je njegova oddaja in zakaj ne bi potem take oddaje bilo, če ljudje želijo gledati? Saj je dosti kanalov, pa videokasete, pa računalniki in si lahko vsakdo najde v vsakem trenutku nekaj, kar ga veseli.

Marsa, ko si že omenila Romiha, ko je začel voditi Miljonarja, tut meni ni bil všeč, zdaj se mi pa zdi vedno bolj simpatičen. V začetku se mi je zdelo, da želi na nek način kopirati Jonasa, ampak on pač ni Jonas, ampak je Boštjan in priznam, nikomur ne bi bilo lahko zamenjati Jonasa, ki mislim, da ima nek poseben smisel za humor in karizmo... No zdaj se mi zdi, da je Boštjan Boštjan, da je tudi duhovit, pa všeč mi je da nikogar ne žali x:)x :inocent: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...