aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Res dober in inteligenten argument.... Ni kaj argumentirat tukaj,...naslajaš se ob takšnih izjavah ,...pa kar koli boš povedala, ne bo spremenilo dejstva. :o|o: dejstva se itaq ne da spreminjat...k drgach ni vech dejstvo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 dejstva se itaq ne da spreminjat...k drgach ni vech dejstvo 666 zlomkou...tralalaItaq. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Mislim ,da se je mario iztrosil ze po treh letih. To kar je letos se mi zdi kopija prejsnih let, pa se mal vec svoje narejene sproscenosti je dodal. Halo :xx!: :xx!: Sploh ne vem zakaj se ubadam s tem? Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Poznam enega fanta, ki je fant od Maria. Onadva se vsak dan dobita pri njemu doma, ker stanuje blizu mene. Vsak dan ju vidim in lahko to potrdim s slikami, ce hocete. Lahko ju slikam iz balkona. Onadva se imata zelo rada in sta skupaj ves cas. Mario ima malo manj casa, ker ima sluzbo, ampak ni vazno; ljubezen premaga vse ovire. Pa videla sem ju kako se poljubljata. Pred vsemi - ampak onadva sta mislila, da sta sama. Ampak nista bila. Mario je rekel, rad te imam, ampak ni vedel, da ga jaz slisim. To je on, Mario, Mario Nimerec. Moj sosed. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ja in? Kaj pa tebe to briga? Prisluškuješ? Pa še fotkala bi ju? Tvoje misli potrebujejo moderatorja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 popestritev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Aja. Zdaj pa kaj mene to briga. Pa saj nisem jaz odprla te teme. .. ti si tudi cuden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Hi-hi. Sem ja. Pogosto. Tudi danes. Poznam še enega, ki je čuden. Pa še eno. Velik čudnih poznam. Ljudje smo čudni. Pogosto. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Poznam enega fanta, ki je fant od Maria. Onadva se vsak dan dobita pri njemu doma, ker stanuje blizu mene. Vsak dan ju vidim in lahko to potrdim s slikami, ce hocete. Lahko ju slikam iz balkona. Onadva se imata zelo rada in sta skupaj ves cas. Mario ima malo manj casa, ker ima sluzbo, ampak ni vazno; ljubezen premaga vse ovire. Pa videla sem ju kako se poljubljata. Pred vsemi - ampak onadva sta mislila, da sta sama. Ampak nista bila. Mario je rekel, rad te imam, ampak ni vedel, da ga jaz slisim. To je on, Mario, Mario Nimerec. Moj sosed.ta je tudi naša ... Marsa, Luna, Vreme... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 od vseh je samo Jonas - po mojem okusu... čeprav bi bil lahko malo lepši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 od vseh je samo Jonas - po mojem okusu... čeprav bi bil lahko malo lepši vsi so lepi. Vsi ljudje so lepi. Noben ni grd. Vsi so lepi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 od vseh je samo Jonas - po mojem okusu... čeprav bi bil lahko malo lepši vsi so lepi. Vsi ljudje so lepi. Noben ni grd. Vsi so lepi. tega bodo najbolj veseli tisti, ki so grdi ampak- prav imaš vsi smo po svoje lepi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 To je on, Mario, Mario Nimerec. Moj sosed.??? Kdo bi naj bil to? In kako zvezo ima z voditelji? In kako vezo ima njegovo zasebno življenje s to temo? Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 To je on, Mario, Mario Nimerec. Moj sosed.??? Kdo bi naj bil to? In kako zvezo ima z voditelji? In kako vezo ima njegovo zasebno življenje s to temo? Kaj pa me sprasujes o voditelju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Poznam enega fanta, ki je fant od Maria. Onadva se vsak dan dobita pri njemu doma, ker stanuje blizu mene. Vsak dan ju vidim in lahko to potrdim s slikami, ce hocete. Lahko ju slikam iz balkona. Onadva se imata zelo rada in sta skupaj ves cas. Mario ima malo manj casa, ker ima sluzbo, ampak ni vazno; ljubezen premaga vse ovire. Pa videla sem ju kako se poljubljata. Pred vsemi - ampak onadva sta mislila, da sta sama. Ampak nista bila. Mario je rekel, rad te imam, ampak ni vedel, da ga jaz slisim. To je on, Mario, Mario Nimerec. Moj sosed.ej- jo- ma ti se pa spoznaš al pa poznaš VSE! Ni da ni,sam mam občutekda je košarka tista tvoja svetla plat Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Men je pa Mario fajn...vztraja...škoda da so ukinl njegovo oddajo intervju... mi je bla res všeč... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Poznam enega fanta, ki je fant od Maria. Onadva se vsak dan dobita pri njemu doma, ker stanuje blizu mene. Vsak dan ju vidim in lahko to potrdim s slikami, ce hocete. Lahko ju slikam iz balkona. Onadva se imata zelo rada in sta skupaj ves cas. Mario ima malo manj casa, ker ima sluzbo, ampak ni vazno; ljubezen premaga vse ovire. Pa videla sem ju kako se poljubljata. Pred vsemi - ampak onadva sta mislila, da sta sama. Ampak nista bila. Mario je rekel, rad te imam, ampak ni vedel, da ga jaz slisim. To je on, Mario, Mario Nimerec. Moj sosed.Vreme, in komu si hotela s temle pomagat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Men je pa Mario fajn...vztraja...škoda da so ukinl njegovo oddajo intervju... mi je bla res všeč...meni tudi. Je bla bolj zanimiva kot ta nedeljska. Mislim, je bla RES ZANIMIVA. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Znova...sej ne Mario kot Mario...njegova oddaja intervju mi je bila všeč, ker je intervjujanca znal približat ljudem...njegova je bila ena najboljših...ne...najboljša!!! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 men se pa glupo zdi, zakaj več folka ne angažirajo za vodenje raznih teh stvari ampak tišijo noter vedno eno generacijo, pa 2 človeka. Je ja tolk željnih nadobudnih mladih novinarjev, ki se želijo dokazat, sam šanso rabijo. Dejte jim šanso televizijci! (pha.. sam ko ne bo noben tole bral...) Imajo več dela s spletkami na dvoru... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 15. april 2004 Avtor Prijavi Deli 15. april 2004 men se pa glupo zdi, zakaj več folka ne angažirajo za vodenje raznih teh stvari ampak tišijo noter vedno eno generacijo, pa 2 človeka. Je ja tolk željnih nadobudnih mladih novinarjev, ki se želijo dokazat, sam šanso rabijo. Dejte jim šanso televizijci! (pha.. sam ko ne bo noben tole bral...) Imajo več dela s spletkami na dvoru... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 A veste kolk stane ena operacija dan....mu morjo dat kakšno odajo,da lahk revček plača-max:Xx .Galunič Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Opij...kakšen si...kakšna je njegova dan** pa res ni pomembno kako vodi oddajo...za intervju še vedno glasujem pozitivno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.