Skoči na vsebino

Mario

ZNOVA

Recommended Posts

Res dober in inteligenten argument.... :palec:

Ni kaj argumentirat tukaj,...naslajaš se ob takšnih izjavah ,...pa kar koli boš povedala, ne bo spremenilo dejstva.

:o|o:

:vragec:

dejstva se itaq ne da spreminjat...k drgach ni vech dejstvo x:Dx

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 72
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

Mislim ,da se je mario iztrosil ze po treh letih. To kar je letos se mi zdi kopija prejsnih let, pa se mal vec svoje narejene sproscenosti je dodal. Halo :xx!: :xx!:

Sploh ne vem zakaj se ubadam s tem? xrolleyesx

Vsak zakaj ima svoj zato.

• 2 weeks later...

Poznam enega fanta, ki je fant od Maria. Onadva se vsak dan dobita pri njemu doma, ker stanuje blizu mene. Vsak dan ju vidim in lahko to potrdim s slikami, ce hocete. Lahko ju slikam iz balkona. Onadva se imata zelo rada in sta skupaj ves cas. Mario ima malo manj casa, ker ima sluzbo, ampak ni vazno; ljubezen premaga vse ovire. Pa videla sem ju kako se poljubljata. Pred vsemi - ampak onadva sta mislila, da sta sama. Ampak nista bila. Mario je rekel, rad te imam, ampak ni vedel, da ga jaz slisim.

To je on, Mario, Mario Nimerec. Moj sosed.

Hi-hi. x;)x Sem ja. Pogosto. Tudi danes. Poznam še enega, ki je čuden. Pa še eno. Velik čudnih poznam. Ljudje smo čudni. Pogosto. x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Poznam enega fanta, ki je fant od Maria. Onadva se vsak dan dobita pri njemu doma, ker stanuje blizu mene. Vsak dan ju vidim in lahko to potrdim s slikami, ce hocete. Lahko ju slikam iz balkona. Onadva se imata zelo rada in sta skupaj ves cas. Mario ima malo manj casa, ker ima sluzbo, ampak ni vazno; ljubezen premaga vse ovire. Pa videla sem ju kako se poljubljata. Pred vsemi - ampak onadva sta mislila, da sta sama. Ampak nista bila. Mario je rekel, rad te imam, ampak ni vedel, da ga jaz slisim.

ta je tudi naša x:px x:Dx ... Marsa, Luna, Vreme... xNNx x:Dx :palec:

od vseh je samo Jonas :palec: - po mojem okusu... čeprav bi bil lahko malo lepši x:px x:Dx

vsi so lepi. Vsi ljudje so lepi. Noben ni grd. Vsi so lepi.

tega bodo najbolj veseli tisti, ki so grdi xDDx ampak- prav imaš vsi smo po svoje lepi... :palec:

ej- x^x x^x jo- ma ti se pa spoznaš al pa poznaš VSE! Ni da ni,sam mam občutek

da je košarka tista tvoja svetla plat

Vsaka ovira je priložnost.

Men je pa Mario fajn...vztraja...škoda da so ukinl njegovo oddajo intervju... x;)x mi je bla res všeč...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Vreme, in komu si hotela s temle pomagat x?x

Znova...sej ne Mario kot Mario...njegova oddaja intervju mi je bila všeč, ker je intervjujanca znal približat ljudem...njegova je bila ena najboljših...ne...najboljša!!! x^x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

men se pa glupo zdi, zakaj več folka ne angažirajo za vodenje raznih teh stvari ampak tišijo noter vedno eno generacijo, pa 2 človeka. Je ja tolk željnih nadobudnih mladih novinarjev, ki se želijo dokazat, sam šanso rabijo. Dejte jim šanso televizijci! (pha.. sam ko ne bo noben tole bral...) Imajo več dela s spletkami na dvoru... x:Dx
Mushi

men se pa glupo zdi, zakaj več folka ne angažirajo za vodenje raznih teh stvari ampak tišijo noter vedno eno generacijo, pa 2 človeka. Je ja tolk željnih nadobudnih mladih novinarjev, ki se želijo dokazat, sam šanso rabijo. Dejte jim šanso televizijci! (pha.. sam ko ne bo noben tole bral...) Imajo več dela s spletkami na dvoru...  x:Dx

:palec: xDDx

Opij...kakšen si...kakšna je njegova dan** pa res ni pomembno kako vodi oddajo...za intervju še vedno glasujem pozitivno...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...