iigor 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Po mojem vsak ve, kaj je akcija in kaj je reakcija. vsaj kar se tiče zunanjih dogodkov, na fizičnem nivoju. Ampak problem nastane, ko hočeš te stvari pošlihtat na vznoter. Non stop ugotavljam, na primer, da sem skoraj izključno reaktiven. Zdi se mi, da se vedno samo odzivam na ugotovitve, dejanja itd., drugih ljudi. Ko ene stvari delam, takrat sem aktiven, ko pa delam z ljudmi, sem ponavadi reaktiven. Ne vem pa, a se mi to samo zdi, al je res? A še kdo tako misli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Ful dobra tema, se dobro da sem sla chekirat za dva dni nazaj. Ne, jaz pa ne ugotavljam tega - jaz sem aktivna IN reaktivna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 hmmm....pri reaktivnosti morte posebi pazit na prdce 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Pa na sex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 pa blondinke se morjo soli odpovedat...k drgach pride do reakcijepa bakreno zhichko volk pozhre 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 VSAKA REAKCIJA JE NEKE VRSTE AKCIJA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 to mash pa chist prou KATOLISHKA AKCIJA je reakcija na komunajzarje 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 In vsaka akcija je v bistvu reakcija Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 sploh pr prdcu :xx!: 666 rekcjonarjeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ... pri cemerkoli...zakaj pa bi bili ravno prdci izjema... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 sej niso so pa najbl...kuko bi se izrazu....NOSOGLEDNI :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ... med najbolj zaznavnimi?... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 pa she glede na posameznikovo akcijo je reakcija mnozhichna 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ti pa tvoje abdominalne reakcije! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 In vsaka akcija je v bistvu reakcijato pa ni res..Jaz lahko spim in, ko se zbudim se nenadoma odlocim, da grem tect... To je akcija, ne reakcija.. Ko pa na nekaj reagiram pa je to v vsakem primeru akcija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Po mojem vsak ve, kaj je akcija in kaj je reakcija. vsaj kar se tiče zunanjih dogodkov, na fizičnem nivoju. Ampak problem nastane, ko hočeš te stvari pošlihtat na vznoter. Non stop ugotavljam, na primer, da sem skoraj izključno reaktiven. Zdi se mi, da se vedno samo odzivam na ugotovitve, dejanja itd., drugih ljudi. Ko ene stvari delam, takrat sem aktiven, ko pa delam z ljudmi, sem ponavadi reaktiven. Ne vem pa, a se mi to samo zdi, al je res? A še kdo tako misli?Hmmm iigor, veš da imam jaz podobno situacijo... heh heh že kar nekaj časa Moj nasvet? Delaj nekaj, kar te veseli, pa boš tudi aktiven, vsaj nekako tako deluje pri meni... Čeprav se mi zdi, da sem dosti bolj aktivna na miselnem nivoju, na fizičnem pa so manifestacije moje aktivnosti bolj uboge... Npr. da bi se spravla tečt, al pa na kakšno razstavo ipd. Raje se zabubim v knjigo ali pa napišem kaj na forum, se supstim v musko... Hmmm vedno bolj kot tole opisujem, mi to liči na introvertnost/ekstravertnost Mogoče je fora pri tebi v tem? Pri meni je v veliki meri, čeprav potem imamo tu spet opredeljevanje, dajanje nalepk in postavljanje meja samemu sebi (tj. kakšen si), kar pa zna bit - no, khm - ovirajoče. Hvala ti za tole vprašanje, se mi je ravno danes spet malce postavilo vse tole pošrek v razmišljanje Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Znova... v bistvu ni res..., to je reakcija na spanje... vse pride v sledosledju... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 in med tem, ko ona vstane da gre laufat,se ljubimec obrne v postelji in smrchi dalje no....to je pa zhe SOSLEDJE 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 nimam ljubimca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 nimam ljubimca kaj pa....LJUBIMKO 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.