candlelight 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Nisem še dolgo tukaj ampak sem se danes zamislila...ja sej tale LNF je pa že čist...en del mene Kot bi pridobila enega novega družinskega člana! Počutim se, kot bi bili vsi ena mala družinica! ....bila sem opozorjena, da je tale LNF kot neka droga, ki te čisto not potegne.... pa nisem čisto verjela... Sedaj sem pa čisto hvaležna Astri, da mi je povedala za to... C.l. KAJ PA VI PRAVITE? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Candlelight, imaš menda kar prav, saj se res lahko tako vzame, ah razvajati ga pa ne smemo preveč (tega otroka) ....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Hehe, seveda, sam taki so itak vsi socialni kontakti... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Ma tudi jaz moram priznat, da je zame LNF kot en družinski član, ki mu vse zaupam. Sem tak človek, ki ne morem držati stvari v sebi - rabim nekoga, da me posluša. In dobra stran foruma je ta, da mi ne skače v besedo, ampak mi dovoli, da povem do konca Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 .......ampak mi dovoli, da povem do konca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Ma tudi jaz moram priznat, da je zame LNF kot en družinski član, ki mu vse zaupam. Sem tak človek, ki ne morem držati stvari v sebi - rabim nekoga, da me posluša. In dobra stran foruma je ta, da mi ne skače v besedo, ampak mi dovoli, da povem do konca Men pa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Seveda, ko pa ti zaradi soli ostane beseda v grlu. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 O, kaksna tema! C.L. - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ....bila sem opozorjena, da je tale LNF kot neka droga, ki te čisto not potegne.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Candlelight, imaš menda kar prav... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ...ne vem kako drugi lunatki....zase pa vem, da sem se v tem skoraj letu, kar sem na lnf, veliko naučil in da me je lnf po svoje, razen, da me je obogatil.......tudi spremenil. Posebej so mi všeč lunatki, ki dejansko pišejo kaj resnično mislijo, čutijo, doživljajo.....in zelo zanimiva so mi tudi mnenja nasprotna mojemu (no ja, izjemoma tudi ne ) In zelo rad napišem kaj (mogoče mal prikirito , pa za pozornega bralca ne preveč), o kakšnem svojem problemu.........in komaj čakam komentarje, ki mi velikokrat odprejo opcije, ki jih sam nisem zaznal. Edina "negativna" - prepogosto sem gor ....na lnf seveda .....in verjetno bo to lepše vreme, ki se nam obeta, samo po sebi "porihtalo". Skratka, zelo vesel sem, da sem odkril lnf Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ja, jaz sem se tud nalimala semle.... Sem se edino zacestno odločila da doma ne bom nič za računalnikom, ker potem lahko resnično samo tule gor visim, v življenju pa potrebujem vseeno ša kaj drugega. Sem se pa resnično zasvojila, podzavestno, vsakič ko pridem v službo, 2 službena programa, pa forum.... Vsak frej trenutek, forum..... Karkoli drugega na netu redko, redko, škoda časa . Ja tak, simpatičenm družinski član, ki ti daje vse, kar potrebuješ - veselje, razumevanje, sočutje, pozoren poslušalec... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Candlelight...sem ti rekla, kaj bo.. Čeprav mislim, da smo o tem že nekje pisali.. ..ponovim še enkrat...LNF...me je spremenil...in velikokrat se sprašujem...kakšna bi bila brez LNF... Po drugi strani pa...saj je bil očitno pravi čas..da LNF...pride v moj lajf... in kar je najbolj zabavno...včasih me še prime..da bi ušpičila kakšno v mojem stilu...pa si potem rečem...in če bi tole na LNF povedala... ..in se premislim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Astra, vem da se tudi premisliš, pa jo ušpičiš. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Me prav zanima, če seveda obstaja,kakšen je bil položaj planetov ob rojstvu LNFja, verjetno tudi planeti vplivajo na energijo tule, na obiskanost,....Se mi zdi, da je rojen pod srečno zvezdo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Astra, vem da se tudi premisliš, pa jo ušpičiš. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Seveda, janja, saj sem ze veckrat povedala, da je Riba - 1. 3. 2002.Kar izracunaj polozaje, mislim pa, da je asc sco - da smo okoli 22h ali nekaj cez zalaufali uradno. Saj mora biti nekje info.Poleg tega pa je seveda prava cifra - 1. 3. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ma tudi jaz moram priznat, da je zame LNF kot en družinski član, ki mu vse zaupam. Sem tak človek, ki ne morem držati stvari v sebi - rabim nekoga, da me posluša. In dobra stran foruma je ta, da mi ne skače v besedo, ampak mi dovoli, da povem do konca Ženska pa še mal tehtnice hehe, ni druge ni druge... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hehe, Marsa prav uživa v tej temi, čist se je razribila hehe This one is the oldest place of them all,this is the way we do proud mary... left a good job in the city,working for the man every night and day,and i never lost one minute of sleep,worying about the way things might have been, big whe.... cleaned alot of plates in memphis... until i hitched a ride on a LNF,... ... ... .. becouse people on the lnf are happy to give. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mam en tak filing, da zna bit od marca naprej račun za telefon občutno višji.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Na temu LNF-ju je neka gravitacija, ki nas zbližuje skupaj. Kljub veliki raznolikosti, se vseeno gor prjavljamo in smo si domači. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mam en tak filing, da zna bit od marca naprej račun za telefon občutno višji.... :xx!: Neli, od kar sem na LNF, moram ves mesec šparat za telefon! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Zoprno v bistvu, tole...Ampak - poznam pa sama tudi to - midva sva furala portal (!!) prek telefona vsaj eno leto, ce ne vec...Da odgovorim na vse - kaj sem po horoskopu? in kaj je moj asc? - mi je vzelo ure in ure (prek telefona!!!), visenje v Chatu sploh ("a ti je dolgcas?" - ko je kdo priletel)... itd...V zacetku sem apdejtala Lune dnevno... Ni bil softvercek tak, ki osvezuje dnevno, pac pa sem morala vsak dan se konektati, it v bazo, rocno vnesti podatke, jih prenesti na net, it v Inbox, sprejeti 250 mailov, ki hocejo vedeti svoje podatke, si jih skopirati v worda, da mi ne bi vzelo 15 ur konektanja)... Vmes nic telefonaze... Ure in ure zasedeno...Potem pa spet (po dveh urah, ko sem vse odgovorila v wordu, izracunala etc.) - ck ck ckckckckck... gor, na kak hotmail...Itd... Uzas, skratka...Tako najgloblje socustvujem in cenim, da ficke porabljate za tole... Ob tem pa se se pritozim, da kako je tole svinjsko - namesto da bi prek kabla se obvladalo (kar bi se dalo smooth), so tele nabijaske cene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Hmmm kakšna luštna tema, Candlelight LNF sem srečala, ko je bil čas za to... Potrebovala razširitev svojega referenčnega okvira in evo ga - na LNF res veliko novega izvem, spoznavam zanimive ljudi, s katerimi se je pravo veselje pogovarjat (tudi družit, s tistimi, ki jih do sedaj poznam )... Najlepše je pa to, da to ni samo stekališče informacij in razmišljanj, pač pa ena sama čudovita ljubezen, ki sije skoz in skoz... lunatike in lunatke. Ko potrebujem ramo, ste tu, ko se veselim, ste tu... ko samo bluzim, ste še vedno tu Love you, folks Pa ena special special zahvala Marsi in Mitji za uresničitev tega foruma ... LNF te res spremeni .... kar je najlepše - samo na boljše! Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ja tale naš družinski član me je okužil, da vedno ko kaj razmišljam ali doživim takoj pomislim, v katero temo se bo postnilo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.