Skoči na vsebino

LNF kot družinski član

candlelight

Recommended Posts

Heh, Contesa, glih sem hotla tocno to napisat, sam sem sla se malo nazaj po temi pogledat, kaj kaj pravimo. :vio:

Pa si bila hitrejsa. x:)x

Sam zdej ko Tine ni around se je malo razkomotilo, ceprav pa drugi vskocijo. xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Prav res. Sama nisem dolgo članica, pa že pogrešam lnf, če ga ne berem čez vikend. xnckrivx Še ena podlegla pobeglemu virusu. x;)x

Vsak dan zvem nekaj novega. In to o stvareh, ki me resnično privlačijo in zanimajo. Pa toooliko fajn ljudi na enem placu! xsmx

Hvala vama M&M x:Xx xrosex xrainbowx

Prav res. Sama nisem dolgo članica, pa že pogrešam lnf, če ga ne berem čez vikend.  xnckrivx Še ena podlegla pobeglemu virusu. x;)x

Vsak dan zvem nekaj novega. In to o stvareh, ki me resnično privlačijo in zanimajo. Pa toooliko fajn ljudi na enem placu! xsmx

Hvala vama M&M  x:Xx  xrosex  xrainbowx

kul, toel napisala, se pridružujem x;)x

joj, zadnji teden aprila me ne bo :cry:

mogoče se mi bo kdaj posrečilo in vas malo pozdravim...pol v maju pa sem že nazaj x:px

kaj pa kakšen post v njej, jaz tud to, ne lažem,res x;)x

Zelo lepo, da ne lazes. Vse prevec ljudi laze. Ne vem zakaj. Kaj imajo ljudje od tega , da lazejo. Vsi lazejo. Razen jaz pa ti, pa morda se kdo.

Poznam en par, ki je vedno lagal in potem sta se skregala in sta sla narazen. Zato ne lagat. Ni lepo!!

Poznam en par, ki je vedno lagal in potem sta se skregala in sta sla narazen.

A je bilo to mogoče v Zadnji Indiji x:Dx x:Dx x:Dx ? Tale stavek si pa Piki Nogavički splela x;)x x;)x x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 6 months later...
Evo, že dolgo nismo nič o tem, ampak naše družinske razmere so se pa fuuuuuuuul spremenile. Odkar ima še Trudi Luninforumitis x:Dx , smo pa res 4 članska familija - Trudi, Pujsa, Cyberček in LNF xsrcx x:Ix x;)x .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

eh, kaj bi to, cyber zgledA cist zgolgocasen, nekak zdistanciran, skoz na teb visi, po mojem je tud ljubosumen na lnf in nalasc se ti zalepi vedno, se raje, ce bos fotko dala na forum. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

OOOOOOOOooo...morm povedat da me je LNF zasvojil....da je kar groza....ah, ampak tole je zdrava droga...se nč ne prtožujem....sicer ker sem začela poleti mi je veliko več zneslo klepetat kot sedaj.. :C:

ampak jest se ne dam.. x^x ..pa res je tut to da ste mi lunatki pomagal tko da svaka čast vsem....ok sem ugotovila da kdo tut iber zabluzi kdaj tuki gor. :eek: ..ampak sej smo familija.....evo rame...al pa roke....al pa kak komentar da te postavi nazaj na tla...ja,ja....hvala LNF da dopušča različnost....

My cyber family.... x:Xx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

spremenile. Odkar ima še Trudi Luninforumitis smo pa res 4 članska familija - Trudi, Pujsa, Cyberček in LNF
T0 pa čest res x:Dx

http://vet.kku.ac.th/hospital/My%20Pictures/my%20flash/pig-waving-animation.gif

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

My cyber family.... x:Xx

evo, mega, tko... tapravo, ocitno, pa se nihce ni povedal...

xloveyx xchatx xsingx xyiyax xbendx

:palec: :palec:

Picasso

ja res je super. zasvoji takoj. in sploh ne veš kako je blo k si bil brez. ja kaj si pa počel ves ta cajt? zih je blo dolgčas. zdej ti nikol ne more bit dolgčas. če lih slučajno nimaš kej počet greš na forum in se kratkočasiš... super! :palec: :palec:

xsrcx x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...