Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Heh, Contesa, glih sem hotla tocno to napisat, sam sem sla se malo nazaj po temi pogledat, kaj kaj pravimo. Pa si bila hitrejsa. Sam zdej ko Tine ni around se je malo razkomotilo, ceprav pa drugi vskocijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Prav res. Sama nisem dolgo članica, pa že pogrešam lnf, če ga ne berem čez vikend. Še ena podlegla pobeglemu virusu. Vsak dan zvem nekaj novega. In to o stvareh, ki me resnično privlačijo in zanimajo. Pa toooliko fajn ljudi na enem placu! Hvala vama M&M xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Ja lnf,je ena fajn zadeva Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 hmm.Semle res lahko prides ne glede na to kaksne volje si. Slabe, dobre, zalostne, potrte, potrebne, sanjave, nagajive, ... vedno najdes nekaj zase.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 urice pa kar letijo mimo.... Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Prav res. Sama nisem dolgo članica, pa že pogrešam lnf, če ga ne berem čez vikend. Še ena podlegla pobeglemu virusu. Vsak dan zvem nekaj novega. In to o stvareh, ki me resnično privlačijo in zanimajo. Pa toooliko fajn ljudi na enem placu! Hvala vama M&M xrosex kul, toel napisala, se pridružujem joj, zadnji teden aprila me ne bo mogoče se mi bo kdaj posrečilo in vas malo pozdravim...pol v maju pa sem že nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 jaz pa odraščam tule in se učim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Nikoli ne bi dala svojemu otroku ime LNF. Tisti, ki je odprl to temo, je cuden.Pa tudi Nikolaj ne bi dala. Ali pa Barbara. Mi je cudno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Vreme, ki se kje malce spotakneš... a si prebrala temo... očitno ne, kot mnoge druge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Vreme, ki se kje malce spotakneš... a si prebrala temo... očitno ne, kot mnoge druge Ja jaz vedno pridem na forum in preberem naslove tem in potem komentiram. Vedno! Ne lazem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 kaj pa kakšen post v njej, jaz tud to, ne lažem,res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 kaj pa kakšen post v njej, jaz tud to, ne lažem,res Zelo lepo, da ne lazes. Vse prevec ljudi laze. Ne vem zakaj. Kaj imajo ljudje od tega , da lazejo. Vsi lazejo. Razen jaz pa ti, pa morda se kdo.Poznam en par, ki je vedno lagal in potem sta se skregala in sta sla narazen. Zato ne lagat. Ni lepo!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Poznam en par, ki je vedno lagal in potem sta se skregala in sta sla narazen.A je bilo to mogoče v Zadnji Indiji ? Tale stavek si pa Piki Nogavički splela . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Evo, že dolgo nismo nič o tem, ampak naše družinske razmere so se pa fuuuuuuuul spremenile. Odkar ima še Trudi Luninforumitis , smo pa res 4 članska familija - Trudi, Pujsa, Cyberček in LNF . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 eh, kaj bi to, cyber zgledA cist zgolgocasen, nekak zdistanciran, skoz na teb visi, po mojem je tud ljubosumen na lnf in nalasc se ti zalepi vedno, se raje, ce bos fotko dala na forum. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Lnf je super Vseeno pa se trudim, da preveč not ne padem. Me je enkrat neka podobna zadeva tako zasvojila, da sem se komaj vrnila v real life Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 OOOOOOOOooo...morm povedat da me je LNF zasvojil....da je kar groza....ah, ampak tole je zdrava droga...se nč ne prtožujem....sicer ker sem začela poleti mi je veliko več zneslo klepetat kot sedaj.. ampak jest se ne dam.. ..pa res je tut to da ste mi lunatki pomagal tko da svaka čast vsem....ok sem ugotovila da kdo tut iber zabluzi kdaj tuki gor. ..ampak sej smo familija.....evo rame...al pa roke....al pa kak komentar da te postavi nazaj na tla...ja,ja....hvala LNF da dopušča različnost....My cyber family.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Saj je mene tudi zasvojil , še preveč , včasih ima celo občutek, da na momente zanerjam druge družinske člane , kar mi ni v ponos , LUNIN FORUM rad te imam, kot tudi lunatke , pa bi želel, da bo na novem Luninem Forumu tako prijetno kot je na tem, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 spremenile. Odkar ima še Trudi Luninforumitis smo pa res 4 članska familija - Trudi, Pujsa, Cyberček in LNF T0 pa čest res http://vet.kku.ac.th/hospital/My%20Pictures/my%20flash/pig-waving-animation.gif Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 My cyber family.... evo, mega, tko... tapravo, ocitno, pa se nihce ni povedal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ja res je super. zasvoji takoj. in sploh ne veš kako je blo k si bil brez. ja kaj si pa počel ves ta cajt? zih je blo dolgčas. zdej ti nikol ne more bit dolgčas. če lih slučajno nimaš kej počet greš na forum in se kratkočasiš... super! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.