SMIKI 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mene ful zanima, kaj mislite, a še živi Presley? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 odvisno od dimenzije, ki te zanima Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Amis, Zivjo, Smiki, kaj pa ti mislis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Smiki = Presley Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Eh pa res vprašam. Ne v kakšni dimenziji!?!? Meni je zelo zanimivo prebirati stvari v zvezi z njim.... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Potem, če resno misliš......mislim, da je "king" ....pokojni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Enkrat sem prebrala, da so ga videli nekje, ne vem kje-, mislim, da je to le natolcevanje. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Joj, pa saj veš.........vse za čimvečjo naklado revije Poleg tega ob vseh teh dvojnikih še res kdo pomisli, da je živ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Glede na to, kako ej končal, se bo zagotovo še pojavil, če že ni kje, da konča svojo zgodbo.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Ja ja, saj to vse vem, ampak si ne moram pomagat, ker sem čisto aut; še vedno, če ravno je že dolgo :xx!: Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Glede na to, kako ej končal, se bo zagotovo še pojavil, če že ni kje, da konča svojo zgodbo.... Zanimivo! Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ja ja, saj to vse vem, ampak si ne moram pomagat, ker sem čisto aut; še vedno, če ravno je že dolgo :xx!:Aha......tako velika njegova "fanica" si....super....roknroll je živ .......on pa več ne, v to sem kar prepričan Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Tole je bilo rečeno v karmičnem smislu. Nekako ne izgleda dokončana njegova pot, glede na to, da naj bi končal v drogi, mi izgleda, da ima še kaj za postoriti, preden bo dokončno frej . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Ja ja, saj to vse vem, ampak si ne moram pomagat, ker sem čisto aut; še vedno, če ravno je že dolgo :xx!:Aha......tako velika njegova "fanica" si....super....roknroll je živ .......on pa več ne, v to sem kar prepričan JA, doma imam ful DVD in filme itd... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 No jaz bi razpredala, vi pa vsi spite Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ha ha ha... Aja, dobrodošla v naši družbi . Elvis je tudi meni všeč, vizualno, resnično lep moški za moj okus, pa deloval mi je temperamentno, kar me na splošno privlači pri ljudeh. Pa nekaj njegovih filmov sem tudi pogledala - Viva Las Vegas mi je bil všeč. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Mene ful zanima, kaj mislite, a še živi Presley?Ja, v Lady ( ) je pisalo pred leti, da še živi .... z Hitlerjem v neki jami v Indiji. Eh, tip je mrtvo mrtev (v tej dimenziji). :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Mene ful zanima, kaj mislite, a še živi Presley?Ja, v Lady ( ) je pisalo pred leti, da še živi .... z Hitlerjem v neki jami v Indiji. Eh, tip je mrtvo mrtev (v tej dimenziji). :o|o: Pa ti si glavni.... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Ha ha ha... Aja, dobrodošla v naši družbi . Elvis je tudi meni všeč, vizualno, resnično lep moški za moj okus, pa deloval mi je temperamentno, kar me na splošno privlači pri ljudeh. Pa nekaj njegovih filmov sem tudi pogledala - Viva Las Vegas mi je bil všeč.Ja normalno, ful je lep (bil?), na žalost. Letos grem v Graceland na ogled njegove hiše. Komaj že čakam. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Folk lahko noč idite spat. Se sploh ne znate pogovarjat, in sem jezna Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ...upam, da ti kdo pred spanjem zapoje še "Love me tender"......ali pa to stori Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 ej smiki, kje pa si, da je pr teb noč? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 ej smiki, kje pa si, da je pr teb noč?JA, KOGA PA TO ZANIMA, ME TAK NIHČE NE ŠMIRGLA.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 JA, KOGA PA TO ZANIMA, ME TAK NIHČE NE ŠMIRGLA..Glede na to koliko kričiš, vzemi kitaro in nam to še lepo zapoj Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 JA, KOGA PA TO ZANIMA, ME TAK NIHČE NE ŠMIRGLA..Glede na to koliko kričiš, vzemi kitaro in nam to še lepo zapoj JA, SAJ ŽE POJEM, NE SLIŠIŠ? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.