stankaa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Smikiprepričana sem, da Elvis še živi! ampak ne znam razložit zakaj... (to razmišljam vsakič, ko ga poslušam, božanski globoki žametni glas...) Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 Smikiprepričana sem, da Elvis še živi! ampak ne znam razložit zakaj... (to razmišljam vsakič, ko ga poslušam, božanski globoki žametni glas...) Stankaaa JA JAZ TUDI...SEM SKORAJ SIGURNA, PA SAJ JE PRAVZAPRAV VSEENO, VIDLI GA TAK NE BOMO NIKOOOOLI. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 JA, SAJ ŽE POJEM, NE SLIŠIŠ?Ok.Lepo, da imaš takšen občutek, še posebno če ti je njegova glasba in podoba tako pri . Včasih imam tudi sam občutek, ko poslušam neko glasbo in sem v ta "pravem" stanju, da je izvajalec v moji sobi in ne v zvočniku. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Seveda živi....pa npr. Jim Morrison, Janis Joplin, Jimi Hendrix itd. tudi.............v svoji glasbi, ki jo še vedno ful radi poslušamo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 17. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2004 SEDAJ ODHAJAM DOMOV, SEM V SLUŽBI NAMREČ. SI PIŠEMO JUTRI. BAY. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Natolcevanja rumenega cajtnga in ljudi, ki se z izgubo nikakor ne morejo sprijazniti. Saj za Marilyn tudi trdijo, da so gospo - sicer že malce v letih, pa vseeno - videvali v Avstraliji....Fizično jih ni več, ostajajo pa glasba in filmi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Sanje in upanje živečemu človeku koristijo,... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Če ne živi več, živi pa njegov idol, kaj se to ne da ugotoviti iz njegove astro karte, če še živi na tem svetu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 http://www.klik.gr/125/dinata/4.jpgADIIIIIJO, FUL MA DOBRO ČUPO, HA HA HA. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 http://www.klik.gr/125/dinata/4.jpgADIIIIIJO, FUL MA DOBRO ČUPO, HA HA HA. AMPAK, ŽELIM SI ENO Z NASMEŠKOM... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 18. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2004 Če ne živi več, živi pa njegov idol, kaj se to ne da ugotoviti iz njegove astro karte, če še živi na tem svetu VEŠ KAJ, NA ASTRO KARTE SE SPLOH NE SPOZNAM, NA ŽALOST. A TI SE?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 hej smiki! dobrodosla ma ves kaj...meni se zdi, da ce je clovek se slucajno ziv... je pac tako, da noce, da kdo to ve. ce se skriva, ze ve zakaj. ce se pa ne, ga pa res ni. vo obeh primerih je rezultat isti ti pa se vedno lahko uzivas v njegovi glasbi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 A to je tvoj dokaz da se zivi?? haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Glede na to, kako ej končal, se bo zagotovo še pojavil, če že ni kje, da konča svojo zgodbo.... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Adijo pamet.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 mah, nene, pa kaj ti je. njej sm ga postnil,da vidm kaj polaga v temo. MI niti ni videzno všeč Hvala za trud, fajn je , če si lahko na čem očke spočijem... Bay! Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Adijo pamet.... :xx!: Ti si pa tako se mi zdi zelo negativno bitje.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Adijo pamet.... :xx!: Ti si pa tako se mi zdi zelo negativno bitje.. Kaj....že znova? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 Adijo pamet.... :xx!: Ti si pa tako se mi zdi zelo negativno bitje.. Kaj....že znova? Kaj znova?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Adijo pamet.... :xx!: Ti si pa tako se mi zdi zelo negativno bitje.. Zakaj ze? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Se gramo še malo o Elvisu menit?? HAHAHAHA Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 23. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2004 .a ga ti sanjaš al mau igraš za zabavo ?Sanjam, sanjam.... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 nooooo kaj zdaj, še živi al ne??? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 lalalala, sama sem na tem chatu, očitno je vsem tečna ta zaniiimiiiva tema pogovora. tu so sami čudaki mogoče pa je mene sama čudnost?? ; eh ne... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Smikiprepričana sem, da Elvis še živi! ampak ne znam razložit zakaj... (to razmišljam vsakič, ko ga poslušam, božanski globoki žametni glas...) Stankaaa Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.