Skoči na vsebino

Najljubsa lastnost

Marsa

Recommended Posts

Katera je ta lastnost, ki vam je najljubsa pri ljudeh?

Kaj vas najbolj pritegne pri ljudeh, ki imate z njimi opraviti?

Kaksni so vasi kriteriji?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 96
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kar zacnem.

Ziher, ne morda - smo ze govorili, se pa ne spomnim, da bi imeli temo, ki bi bila postavljena prav takole ...

Dalec najbolj zazelena lastnost zame pri cloveku je inteligenca in smisel za humor.

To je prvo. Najpomembnejse (itak s tem pridejo v paketu tudi druge stvari... lastnosti...). xcivx

Pa srcnost - ki je najveckrat ze v tem paketu, ni pa pravilo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O, sfinga - ja, pa se iskrenost - to je v paketu s preprostostjo... x8Dx

Boris - xDDx xDDx xDDx x;)x x:o)x

Vsekakor odtehta srcnost, preprostost in smisel za humor.

So pa se lastnosti kot so toplina, zelja po tem, da bi pomagali drugim, zelja po znanju, nek eticni pristop, pravicnost...

Ful je lastnosti, ki jih cenim se.

Morda pa si samo - (pre)skromen? :vio:

Picasso

Praviš Marsa preskromen, pri nekaterih stvareh pa res, nikoli ne pričakujem preveč, da nisem potem razočaran.

Pri drugih, mi je všeč prav gotovo :

-poštenost,

-iskrenost,

-doslednost,

-spoštovanje starejših ali drugačnih od nas,

-lahko bi še našteval, ampak bi mi zmanjkalo prostora.

Lep večer x;)x :palec:

Pri ljudeh ljubim:

prijaznost in toplino,

iskrenost,

poštenost,

dobroto,

smisel za humor,

pozitivno naravnanost,

inteligenco,

ljubezen do živali in ljudi,

priznanje, da so zmotljivi,...

Težko je govoriti o Eni Najljubši lastnosti, ali o tem, katera je Najpomembnejša.

Vse so pomembne - mogoče edino vsaka v drugi situaciji.

Od prijateljev n.pr. pričakujem iskrenost, od sodelavcev doslednost... itd.

Kar pa se tiče inteligence, mi je bolj pomembna čustvena inteligenca, kot kaka umska - logično razmišljanje. Čeprav je tudi slednja v nekaterih primerih zelo pomembna.

Ja, smisel za humor pa je vedno dobrodošel - celo v najbolj resnih primerih! x;)x x^x

Odvisno s kom imam opraviti.

Pri prijateljih mi je pomemna prijaznost, smisel za humor, iskrenost...

Pri partnerju vse to plus, inteligentnost - razgledanost, ambicioznost...

Pri cloveku, ki mi streze kavo pa le prijaznost... xDDx

Humor ... ta mi je xwizardx ... v njem je vse

širina duha

preprostost

odprtost

spontanost

smeh in veselje

inetligenca, uporabljena na najboljši način

sprejemanje življenja na lahkotnejši način

... v humorju je božja iskrica, pravim jaz xzobkox :party: ... se očke lepo svetijo xflirtx :2src:

Mateja ...sem razmišljala...kako naj napišem...pa glej.. :eek: ...tvoja prava beseda...ŠIRINA DUHA...

Nekompliciranost, iskrenost, toplina...

Pronicljivost, smisel za humor...(tut na svoj račun.. x;)x )...če imaš to...je tut inteligenca prisotna...

Astra

Per aspera ad astra

Ja.....širina duha :palec: , pa toplina, fair-play, iskrenost, pomembno mi je, da se na osebo lahko zanesem, ji zaupam........in da "stoji" za svojimi besedami, obljubami, dogovori........Fine lastnosti so intelegenca, razgledanost...........in ju kar pogosto spremlja smisel za humor, ki pa ni pogoj, da se z nekom dobro in fajn razumem. Zelo simpa so mi "borci", simpatiziram tudi z nežnostjo, še posebej pri ženskah. x;)x Pa tudi srčnost ni za zanemariti, ne x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Mateja, Astra itaq triangelce se podpišem :palec:

Mick, kot naš zvesti poslušalec prav tako :palec:

x;)x

Vaša xzobkox

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Najprej mi mora biti oseba simpatična, če mi ni, ji druge dobre že naštete lastnosti ne pomagajo! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Dbest!

Mateja - to sem hotla tudi jaz povedat! :)

V humorju je vse - natancno tako.

Kul lastnost je tudi elasticnost in dojemljivost - vcasih sem ful hvalezna folku za ti lastnosti.

Contesa - you've got your point! :palec:

Picasso

Najprej mi mora biti oseba simpatična, če mi ni, ji druge dobre že naštete lastnosti ne pomagajo! x:Dx

Ji pa druge dobre že naštete lastnosti ziher pomagajo........biti simpatična oseba. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz pa ne ocenim človeka že po prvem vtisu. Vedno mu dopuščam možnost, da pokaže še druge svoje plati. Včasih je nekdo zelo simpatičen, potem pa se izkaže, da je znotraj ves gnil. Ali pa obratno: navzven deluje brezvezen, znotraj pa se skrivajo mnoge njegove kvalitete.

V glavnem nikoli nimam nekega zabetoniranega mišljenja, ampak uživam v odkrivanju vseh plasti.

Konec koncev tudi ni vsak vedno enak. Ljudje se spreminjamo, rastemo... Menim, da naše lastnosti niso samo prirojene in ostanejo take za vse življenje, ampak se skozi oblikujemo. Najhuje je, če nam okolica ne dopušča, da pokažemo spremembe, oziroma jih noče videti.

Včasih pa kdo deluje simpatičen, in potem misli, da je že osvojil svet, in se ne trudi naprej. Pri meni tudi tak ne pali. V bistvu mu stopi v glavo njegov "renome" in potem se tiste lepe lastnosti sprevržejo v slabe... xrolleyesx

-nevsiljivost (eni ljudje nimajo mere in dobrega okusa do kam lahko posegajo v druge... npr. čistilka, pa te domu nagaja, kaj tolk dolg tle delaš, pejt domu, kao dobronamerno, mi pa smo imel pač dežurstva in ona men neki pokroviteljstvo špilat ne more.. tko so oni južni.. čudni ko se z njimi par besed spregovori..)

-duhovitost..

-preudarnost

-ne maram oportunistov

Mushi

Katera je ta lastnost, ki vam je najljubsa pri ljudeh?

Kaj vas najbolj pritegne pri ljudeh, ki imate z njimi opraviti?

Kaksni so vasi kriteriji?

TISINA!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...