Amis 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 itak ste že vse povedali Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ....še sreča Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Jaz pa ne ocenim človeka že po prvem vtisu. Vedno mu dopuščam možnost, da pokaže še druge svoje plati. Včasih je nekdo zelo simpatičen, potem pa se izkaže, da je znotraj ves gnil. Ali pa obratno: navzven deluje brezvezen, znotraj pa se skrivajo mnoge njegove kvalitete.Pa res .......Tudi jaz se trudim, da ne bi......in zadnje čase tudi ne . Seveda pa ima prvi vtis veliko moč.......Prav tako pa se zelo izogibam ustvarjanju vtisov o posamezniku na podlagi mnenja nekoga drugega o njem.........sploh, če je le-to negativno. Ker velikokrat je v ozadju nek njegov osebni in meni nepovedani razlog za takšno njegovo mnenje...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 jst pa če kej takega slabega izvem, sem potem nekaj časa na preži in ga ocenjujem...... je takšen al ne..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ...bi reku, ja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Mene na ljudeh najbolj privlači energija - to da je nekdo poln življenja, aktiven... To vidim že na prvi pogled in tole mi je resnično precej všeč. Tudi smisel za humor, ja, je Mateja zelo zelo dobro opisala - tule moram edino dodati še,da me prostaški, zaničujoč humor ne privlači glih najbolj. Hm če moram izbrati najljubšo sta mi ti dve lastnosti najljubši, ljube so mi pa še - poštenost- pravičnost- toplina- razumevanje- sprejemanje ostalih ljudi- humanost verjetno se bom še česa spomnila.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ...skromnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DirtY 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 iskrenost, inteligenca, zaupanje, mirnost, spoštovanje sočloveka, Ne maram pa zahrpnosti, laži,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kva to zahrptnost? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ja...ka te to je ZAHRPTNOST 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ja če je Janja prva v vrsti, pa Mick Janji za hrbtom stoji, pa Zlomk za Mickovim hrbtom, potem je Mick enako Janji zahrbten, kot Zlomk Micku, Zlomk je pa Janji ultra zahrbten. Janja je pa predhrbtna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ..in v nevarnosti....da bo .....na hrbtu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Poslušaj te genialce,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ja janjaKKKzahrBtnost vemo kaj je ampak zahrPtnost je pa misterij 666 zlomkou najraj fuka zahrbtno (k ni treba prjaznga ksihta delat) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 666 zlomkou najraj fuka zahrbtno (k ni treba prjaznga ksihta delat) :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 pa ne vidiš svinjskega rilčka v tem primeru, si ga je treba skoz v misli risat.... Si pa res od Zlomka, premalo pozorna Pujsa... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 lohk pa svinjska usheska nategujem....da milozvochno pujsa cvili 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ja če je Janja prva v vrsti, pa Mick Janji za hrbtom stoji, pa Zlomk za Mickovim hrbtom, potem je Mick enako Janji zahrbten, kot Zlomk Micku, Zlomk je pa Janji ultra zahrbten. Janja je pa predhrbtna Ob psiho-analizi tega posta ugotavljam, da je pujsi skrita želja......en med ušeski in en za hrbtom Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Ha, ha ha, svinjska psihologija te mal heca, veš, to je posebna veja, samo za izbrance . Pujska si želi te zadeve z eno osebo, pa da je od Hudiča Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Dve osebi......sta lahko pa od......dveh hudičev Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Čisto možno, samo Pujsa nosi stara kopita, ne ta ta špičasta, ki so zdaj v modi , Pujsa ljubi enega Pujsa in časti enega Hudiča , trenutno je najbolj v igri Zlomkič Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ZlomkiĆ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 ZlomkiĆ..... :!!: 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 To se je po mojem zatipkal, so take smešne tipkovnice, da se hitro zgodi. PO mojem te je klical na pomoč, ker ima feeling, da je nekak iz igre zahrptnosti izpadel . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.