Skoči na vsebino

Najljubsa lastnost

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 96
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa ne ocenim človeka že po prvem vtisu. Vedno mu dopuščam možnost, da pokaže še druge svoje plati. Včasih je nekdo zelo simpatičen, potem pa se izkaže, da je znotraj ves gnil. Ali pa obratno: navzven deluje brezvezen, znotraj pa se skrivajo mnoge njegove kvalitete.

Pa res :palec: .......Tudi jaz se trudim, da ne bi......in zadnje čase tudi ne x^x . Seveda pa ima prvi vtis veliko moč.......Prav tako pa se zelo izogibam ustvarjanju vtisov o posamezniku na podlagi mnenja nekoga drugega o njem.........sploh, če je le-to negativno. Ker velikokrat je v ozadju nek njegov osebni in meni nepovedani razlog za takšno njegovo mnenje......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Mene na ljudeh najbolj privlači energija - to da je nekdo poln življenja, aktiven... To vidim že na prvi pogled in tole mi je resnično precej všeč.

Tudi smisel za humor, ja, je Mateja zelo zelo dobro opisala - tule moram edino dodati še,da me prostaški, zaničujoč humor ne privlači glih najbolj.

Hm če moram izbrati najljubšo sta mi ti dve lastnosti najljubši, ljube so mi pa še

- poštenost

- pravičnost

- toplina

- razumevanje

- sprejemanje ostalih ljudi

- humanost

verjetno se bom še česa spomnila....

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja če je Janja prva v vrsti, pa Mick Janji za hrbtom stoji, pa Zlomk za Mickovim hrbtom, potem je Mick enako Janji zahrbten, kot Zlomk Micku, Zlomk je pa Janji ultra zahrbten. Janja je pa predhrbtna :inocent: x:)x x:Dx x:Dx x:Dx

:vragec:

ja janjaKKK

zahrBtnost vemo kaj je x^x

ampak zahrPtnost je pa misterij :eek: x:Dx

666 zlomkou najraj fuka zahrbtno (k ni treba prjaznga ksihta delat)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

666 zlomkou najraj fuka zahrbtno (k ni treba prjaznga ksihta delat)

x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx xrolleyesx :eek: :o|o: x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja če je Janja prva v vrsti, pa Mick Janji za hrbtom stoji, pa Zlomk za Mickovim hrbtom, potem je Mick enako Janji zahrbten, kot Zlomk Micku, Zlomk je pa Janji ultra zahrbten. Janja je pa predhrbtna  :inocent:  x:)x  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Ob psiho-analizi tega posta ugotavljam, da je pujsi skrita želja......en med ušeski in en za hrbtom :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ha, ha ha, svinjska psihologija te mal heca, veš, to je posebna veja, samo za izbrance x;)x .

Pujska si želi te zadeve z eno osebo, pa da je od Hudiča x:Dx x:Dx x:Dx

Čisto možno, samo Pujsa nosi stara kopita, ne ta ta špičasta, ki so zdaj v modi x;)x , Pujsa ljubi enega Pujsa x:Dx in časti enega Hudiča :vragec: , trenutno je najbolj v igri Zlomkič :vragec: x;)x x:Dx :palec:

To se je po mojem zatipkal, so take smešne tipkovnice, da se hitro zgodi. PO mojem te je klical na pomoč, ker ima feeling, da je nekak iz igre zahrptnosti izpadel x;)x .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...