Skoči na vsebino

Najljubsa lastnost

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 96
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x Pa še ene lepe lastnosti sem se spomnila (ne vem, če jo je že kdo omenil).

To je sprejemanje - da sprejmeš drugačnost, da sprejmeš svoje izkušnje, da sprejmeš sebe takega kot si...

Ker če sprejmeš, potem ne obsojaš, in lažje greš dalje. In ko ti je vse lahko (lahkotno), si tudi zdrav... (kaj ni enkrat Marsa omenjala zdravje kot pozitivno lastnost? :inocent: :vio: )

Deli na socialnih omrežjih

Aha, Tamara, sem pa mensezdi napisala tudi jaz nekaj podobnega - namrec dojemljivost - mislila pa sem v bistvu nekaj takega kot ti. :)

Zdravje sem po mojem izpostavila pri vrednotah...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja če je Janja prva v vrsti, pa Mick Janji za hrbtom stoji, pa Zlomk za Mickovim hrbtom, potem je Mick enako Janji zahrbten, kot Zlomk Micku, Zlomk je pa Janji ultra zahrbten. Janja je pa predhrbtna  :inocent:  x:)x  x:Dx  x:Dx  x:Dx

tule je poln takih bolanih izjav, mislim full hecnih... joj kok sem se zdle narežala....

Mushi

No kva mam jst rad.

Pri tipu........... da mi pove umazane detajle o kaki ženski x;)x x;)x .... to mam ful rad, pol se pa ful nareživa (sori punce - tko je). x^x x^x

Pri ženskah sem pa ful, ful zahteven: totalen perfekcionist.......... oziroma, če imam v mislih samo to, da jo bom kresnu, me to kar ma v glavi, sploh ne briga, briga me, da je voljna pa čista, pa gajstna, pa jebozovna

.....če pa se mislim z njo kej ment, potem mora bit pa funny, inteligentna, pametna in ostale fore.. pa tenke gležnje mora met, pa dolge prste, pa lepe zobe, pa dišeče lase, pa lep popek, pa trzajoče joškice (velkih ne maram), pa trdo rito pa še kaj...... x:Xx

tko...

to je to. sokrat

Skromnost je lepa lastnost. Celo pregovor ima skromnost.

Skromnost lepa čednost.

Tista ta prava kultura je lepa lastnost. S tem mislim na kulturo ki še ni snobovsko zabeljena. Tista kultura ki jo poznajo otroci, ki sosede vedno prvi pozdravijo.

Andres

wow, Andres!! :palec:

Sokrat, hehe, ja, si. Vsec ti je torej sproscenost, elasticnost, duhovitost, dojemljivost in eleganca s sarmom. x;)x

Kaj pa pri moskih? x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

wow, Andres!! :palec:

Sokrat, hehe, ja, si. Vsec ti je torej sproscenost, elasticnost, duhovitost, dojemljivost in eleganca s sarmom. x;)x

Kaj pa pri moskih? x;)x

Pozabil sem inteligenco. Če ima žensko vse zgoraj našteto, obenem pa nima pameti, je še vedno pod povprečjem skromne dobre ženske.

A moški?

To jaz težko ocenim. Frend mora bit tak pač da se z njim da pogovoriti. Da je razgledan in ti ob njem ni treba paziti kaj boš rekel. Pač kadar sem v družbi so mi ne glede na spol najljubši tisti, ki vedo povedat veliko o mnogih stvareh. To obenem pomeni, da zagovarjam tezo da so nogometaši bolj slabi za v družbo, ker ob njih se moraš o žogi pogovarjat, kaj dosti več pa oni ne vedo.

Andres

Andres, hehe... x;)x..

hm, ja, samo ne - ce ima zgoraj nasteto, je zelo velika verjetnost, da bo posedovala tudi inteligenco - kajti: elasticnost, dojemljivost, smisel za humor, eleganca?

Menim, da tupa bejba ne bo mogla nikakor imeti teh lastnosti.

Picasso

Andres, hehe... x;)x..

hm, ja, samo ne - ce ima zgoraj nasteto, je zelo velika verjetnost, da bo posedovala tudi inteligenco - kajti: elasticnost, dojemljivost, smisel za humor, eleganca?

Menim, da tupa bejba ne bo mogla nikakor imeti teh lastnosti.

Zato pa je tako malo skromnih. x:Dx x:Dx

Andres

Najbolj bi je všeč, če je človek prijazen, nasmejan x:Dx x:Dx Pa ne tisto umetno, prisiljeno, hinavsko

Enkrat sem hotla eno gospo nadret, ker so nakaj zamočili in sem šla v napad ....tadam, tadam, tadam, kar kadilo se je od jeze in kaj se zgodi....ta gospa ful prijazna, nasmejana. Vsa jeza me je minila! Nasmeh dela čudeže!!

Katera je ta lastnost, ki vam je najljubsa pri ljudeh?

Kaj vas najbolj pritegne pri ljudeh, ki imate z njimi opraviti?

Kaksni so vasi kriteriji?

Najbolj cenim pri ljudeh iskrenost, da so iskreni

in zvesti...zvesti samemu sebi....ne maram

ljudi, ki ne znajo stati za svojimi besedami,

ki niso zvesti sebi xg:Dx

Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimi

sanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...