Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Danes zjutraj sem se odlocila, da si koncno kupim eno normalno kolo (to so cele zgodbe, jaz in kolesa, skratka, zdaj ga ze vec kot dve leti nimam).Hotla bi enega cisto obicnega, recimo Holand (ali kako je ze) ali kaj takega. Skratka, ne city ali mountain bajka, pac pa klasicno zensko kolo, cimbolj lahko, z velikimi kolesi.V bistvu bi bilo lahko tudi rabljeno.Ali mi kaksnega priporocate, ali veste kaksne info o ceni in vse to? In - ali imate kolo in kaksnega?Ali radi in veliko kolesarite ...?Kje?... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Zelo rad kolesarim, to že od pred 25 let, ko sem dnevno prekolesaril v poprečju 100 - 150 km, super sprostitev , Marsa, saj veš, kdo ima mars v tretji ponavadi rad kolesari ....lep dan, sem že naredil danes eno turo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Danes zjutraj sem se odlocila, da si koncno kupim eno normalno kolo (to so cele zgodbe, jaz in kolesa, skratka, zdaj ga ze vec kot dve leti nimam).Hotla bi enega cisto obicnega, recimo Holand (ali kako je ze) ali kaj takega. Skratka, ne city ali mountain bajka, pac pa klasicno zensko kolo, cimbolj lahko, z velikimi kolesi.V bistvu bi bilo lahko tudi rabljeno.Ali mi kaksnega priporocate, ali veste kaksne info o ceni in vse to? In - ali imate kolo in kaksnega?Ali radi in veliko kolesarite ...?Kje?...Ce potrebjes kolo za prevozno sredstvo, potem ti ne znam nic povedati. Ce ga kupujes za rekreacijo, potem pa: Ne kupuj kolesa cenejsega kot vsaj 100 000 SIT, kolo naj bo treking oz. cross-country. Vzemi "civilne" gume. Ko enkrat kupis kolo, se nujno potrebujes vsaj: -bidon-tlacilko (pumpo, ja )-kvaliteten sedez -rokavice-dvojne kolesarske hlace (dolge+kratke)-"svic" majico-Windstopper (dolgi rokavi) oz.cenejsi "anorak" za spuste-superge (namenoma sem napisal ta izraz, ker ga uporablja moja teta iz LJ )-merilec srcnega utripa (OBVEZNO)-z SPD pedali/cevlji pocakaj nekaj casa dokler se ne navadis kolesa, obstajajo pa tudi kombinirana pedala, zgoraj SPD, na drugi strani normalna Glede sedeza, ne vem kako je z zenskimi sedezi, moski mora imeti obvezno (vsaj jaz ne morem z navadnim) "luknjo", da ne trpi korenjak pa prostata.Obstajajo sedezi napolnjeni z zeleji..kaj pa vem, jaz mislim da je boljsi brez tega..ker rit se ti mora navaditi prej ali slej Pa (ce) ko bos zacela kolesariti....daj postopno..vsak dan vec, da ne bo kaj narobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Ja, dejansko sem tebe pricakovala tule, Boris, pa morda se kakega Volka... tja okoli Rib, Vodnarjev strelcev in Dvojckov morda (ceprav slednji bolj z avtom sibajo raje )...Samo zdajle se mi ze ne bi dlao... ful piha, totalno...Ampak drugace pa sem se vcasih pocutila na kolesu 'kot na konju' nekako...Ful rada kamorkoli 'drajvam', muvam (kot bi jaz imela mars v 3., imam pa saturn :o|o: ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Marsa pozdrav! Videl sem že sigurno 20 kart od 100, kjer je Mars tam v tretji, pa vsi kolesarijo/mo radi, pa še barva bicikla se lahko ugotovi iz karte....jaz po lokalu najraje kar s ponyem(gre fajn po enosmernih!!! ), drugače pa gorsko kolo.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Samo zdajle se mi ze ne bi dlao... ful piha, totalno...Pa saj to je smisel kolesa...da te nic ne moti, ne vreme, ne svic (pot, za vse nestajerce ), skratka nic...s kolesom sta eno...Ko pa koncas, pa pospravis kolo v klet, se stusiras..pa si spet kot eno, brez kolesa,s sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Aja, opsala, sory, Krokodil - zdaj sele vidim tudi onega prejsnjega... (hm, ja, ja, takole vcasih se potem zgodi, da koga 'nemarno zigrnoriram'... hm)... Jaz sem odgovarjala na ta prvega Borisa... Ves kako, ne za zelo sportno - rabim takega, da grem lahko brez posebnega matranja v mesto (6 km) in nazaj. Normalno, izica...Ful pa thanx za vse rokavicke in shvitz majice in vse... tele napotke, pac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Kleče med Šentvidom in Bežigradom, (kokr vem stanuješ pr Šetnvidu) je ali je bila ena štacuna rabljenih bajkov, vseh vrst. Drugače holandca sem vidu v Bauer štacuni v BTC-ju (nasproti drsališča če greš proti pošti), pa v Merkurju BTC A hala, Salomonov Oglasnik, Nama, Astra, Maximarket.Upam da ga boš čimprej našla . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 -bidon-tlacilko (pumpo, ja )-kvaliteten sedez -rokavice-dvojne kolesarske hlace (dolge+kratke)-"svic" majico-Windstopper (dolgi rokavi) oz.cenejsi "anorak" za spuste-superge (namenoma sem napisal ta izraz, ker ga uporablja moja teta iz LJ )-merilec srcnega utripa (OBVEZNO)-z SPD pedali/cevlji pocakaj nekaj casa dokler se ne navadis kolesa, obstajajo pa tudi kombinirana pedala, zgoraj SPD, na drugi strani normalnaOpa Bato, kva pa furaš za eno zadevo. Jaz imam Giant Iguana. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Opa Bato, kva pa furaš za eno zadevo. Jaz imam Giant Iguana. Ja, TREK, jasno. Kot Lance Armstrong, midva sva po sposobnostih tu nekje Samo jaz imam bolj "low budget" model (Trek 7300 FX), kaj cem, nimam taksnih sponzorjev kot on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Volk - thanx, sem vedela! (da bos ti vedel in se oglasil). Krokodil, zdajle sem sele videla (imam 20 stvari odprtih, pa vcasih zelo povrsno preberem, sory) - merilec pritiska in vse, rokavicke? A ni to malo tu mach za eno obicno kolesarjenje - kar potem vse rabis zraven?Meni se zdi, da je dovolj normalna oprema (majica, hlace, pijaca, pumpa in morda se kaj, ampak v glavnem je to to)...Strinjam se - sedez ful pomemben, nimam prevec oblozene tazadne in imam se kar 'spicasto', pa me moti 3/4 zicev. Najljubsi so mi sporti in dejavnosti, kjer rabim samo sebe - zato recimo joga... sicer pa plavanje... A kaj, ko mi ni kul bazen, zivim pa ne ob morju... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Volk - thanx, sem vedela! (da bos ti vedel in se oglasil). Krokodil, zdajle sem sele videla (imam 20 stvari odprtih, pa vcasih zelo povrsno preberem, sory) - merilec pritiska in vse, rokavicke? A ni to malo tu mach za eno obicno kolesarjenje - kar potem vse rabis zraven?Meni se zdi, da je dovolj normalna oprema (majica, hlace, pijaca, pumpa in morda se kaj, ampak v glavnem je to to)...Strinjam se - sedez ful pomemben, nimam prevec oblozene tazadne in imam se kar 'spicasto', pa me moti 3/4 zicev. Najljubsi so mi sporti in dejavnosti, kjer rabim samo sebe - zato recimo joga... sicer pa plavanje... A kaj, ko mi ni kul bazen, zivim pa ne ob morju... :o|o:Nisem napisal merilec pritiska, napisal sem merilec srcnega utripa "Oddajnik" se "zapne" okoli prsnega kosa, prikazovalnik pa je lahko na uri oz.kar na "stevcu" kolesa, ce je taksen.No, na holandca nekako res ne sodijo rokavice, kot sama ugotvljas.Ce se bos vozila izkljucno na kratke razdalje kot si opisala, potem od vsega napisanega potrebujes samo kolo.Pa voljo, jasno Pa glede "individualizma" v sportih, ki jih omenjas:pri kolesu imas vse odprto:lahko se vozis popolnoma sama (no, ce imas razcepljeno osebnost sta ze dva... ) ali pa z nekom/z vecimi.Pa ce se vozis s kom je priporocljivo, da je nekje tvojega "kondicijskega ranga" oz.da ima "bremzo v sebi", drugace lahko hitro pregoris..kolo pa ni namenjeno da se vstanes po koncani voznji prakticno crknjen pa slabe volje...vsaj pomoje ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Aja, saj sem vedela, samo narobe se 'mi je izpisalo'; to poznam - s fitnesa, samo tam za ogrevanje nikoli ne vozim kolesa, pac pa laufam (ceprav ne maram laufanja, a se pac prisilim) - kolesa v bistvu ravno zato ne vozim, ker me boli ***. Saj je prav, da si napisal tole vse in da tako poteka tema, ker sem jo res zastavila tudi tako, sirse - ono svoje sem pa skledico zraven pristavila, ko je glih aktualno. Sicer pa stekam - Mitja ima ful hudo kolo in vse, on se kar spravi tudi takole, ima podoben gusht ... Pa nekaj mojih frendov takole kolesari, a v bistvu ravno zato nisem vprasala po nasvetu njih - ker mi bo vsakdo svetoval te hude sportne, jaz pa bi rada samo obicno kolo. Vcasih sem ogromno kolesarila, ukradli so mi najmanj 5 koles (ne pretiravam, vsaj 5, ce ne vec), tako da imam tudi zaradi tega drugacen odnos do njega in se mi frzmaga prevec casha dati za kolo. Na kolesu je kot na konju, gres, sibas, si sam s sabo - kot mi ustreza.Kot zgledam druzabna, v bistvu sploh nisem tako zelo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Vcasih sem ogromno kolesarila, ukradli so mi najmanj 5 koles (ne pretiravam, vsaj 5, ce ne vec), Zakaj pa ne skrbiš zanje Včasih smo poznali klučavnice, so pa lopovi posamezno kolo odvili, pa je šlo z njimi 3/4 bicikla. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Skrbim zanje?! :xx!: :xx!: kaj pa naj se storim??Zadnjega - tak city bike - zivo oranzen z otroskim sedezem so mi spljackali pred Palmo, priklenjenega z verigo, debelo kot moje zapestje, za ograjo!!Cez dve uri pridem ven, ne morem verjeti, da ni kolesa! :xx!: Pa ravno sem se ga navadila (sem ga klela prej, ker je bil tako tezek).Iz kleti ze ukradli!!!Ma!!center LJ.Policaji so se smejali in rekli - "a veste, koliko koles je dnevno ukradenih v LJ?"To je foter prinesel iz ITA, tak special Poni (ko smo ga se posodili Rogu, da so ga v bistvu skopirali - z vecjim zicem, bolj tak ornk, DVA!!!! - ukradli, enega sestri - a je bilo moje kolo).Ma, ko ratam slabe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Ko si pa rekel barvo kolesa - 3 oranzne ukradli, zdajle razmisljam... Prvi poni, ko je foter sel, mi je mama kupila Rogov, lep oranzen poni, ukradli. Potem mi je kupila spet oranznega (ker hotla spet oranznega), ukradli.Potem pa se onega pred Palmo (oranznega).Imela sem staro ogromno mosko kolo (s ful vecjimi kolesi), da sem komaj se dotikala tal, komaj gor zlezla, a laufal pa je ful dobro, mega kolo... So mi ga ukradli znanci od sosedov iz kleti!!!!!Ma. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Kar je bilo, je pač bilo, sedaj naprej pazi, eh, pa kaj te bom učil. Najbolj se spomnim, kako se pri 5 letih naučil vožnje s kolesom, več na tleh, kot na njemu, ravnotežje je bil problem. Sicer sem se pa s kolesom (starim dirkalcem) peljal že čez 100 km na uro , sicer navzdol, ampak števec vzporedno v avtomobilu je tko pokazal, sicer me je pa že vrglo pri 60 km na uro, posledice, kar hude odrgnine, ki so izginile do poroke itak. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Uh, jaz tudi - samo dvakrat v lajfu sem bila v nezavesti, enkrat ko smo tekmovali s kolesi okoli bloka, pa sem nekako na plocnik z enim kolesom, pa je zdrsnil in me je odneslo 5 m naprej cez kolo.So me prinesli do lifta, ko se zavem, prva stvar, kar recem - joj, ne morem dam, imam svinjske noge, ker se sezula (mama pa ni pustila se sezuvat). :o|o: Pa z motorji stokrat padla, enkrat na makadamu, cez celo nogo strasno odrgnino, enkrat z glavo in z oprsjem v betonsko ograjo...Ma, divje - z eno besedo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Imam točno tako kolo...kot pravi Marsa...nič športnega...navadno žensko kolo.. Sam po duši nisem kolesar...na kolo se spravim bolj iz nuje..kao.."neki je treba nardit za sebe"... Sem bolj pešak...hodim lahko ure in ure... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Uf, je pa zdaj glede cen najbolj neugoden čas za nakup kolesa. Sam sem si ga kupil lani, ne vem več kakšnega točno, je pa model Toscana (hi-hi.....pa ravno sem takrat bil v Toscani). Poceni kolesa po moje nima smisla kupovati (blem so kraje, ja.....bemu, morm pogledat, če je moj še sploh v kleti ).........Meni je bilo pomembno, da je izdelan iz kvalitetnih materialov, da ima aluminijasti okvir (je lahek ), da ima blatnike (za mokra cestišče), da ima prestave......pa vseeno jih ni potrebno toliko kot jih ima in da ima dobre zavore.....aja, pa eno konkretno ključavnico.......čeprav žal nobena ni dovolj konkretna. :xx!: S sedeži pa tako nimam nikoli sreče, tako da je treba naknadno kupiti ali poseben sedež ali pa ga dati oblaziniti.......Ja, pumpa seveda, pa fino je, da imaš tudi tiste flike za gumo flikat......ker, če si jo predereš ti sama pumpa ne bo nič pomagala........pa nosilec s stekleničko s tekočino, če dosti kolesariš poleti, je tudi priporočljiv. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Sem bolj pešak...hodim lahko ure in ure...Evo, to sem jaz...Tudi mama pravi, da sem vedno rada hodila, veckrat sva sli pes kar dalec k tetam na obisk (recimo v Zg.- Sisko ali na jezico) in ne z avtobusom.Zadnjic sem sla iz festivalne ob 2h zjutraj pes domov - sem bila kot gazelica, poskocna, sem odmislila pot in tezo korakov, tezke noge... in sem kar sla, kot bi me nesel veter. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Uf, je pa zdaj glede cen najbolj neugoden čas za nakup kolesa. ...A zato, ker je pomlad, ker je sezona oz. se zacenja?Ma, saj lahko kupim starega, se boljse, ne da se mi vezat na nic, pa imeti skrbi... ker res... kaksne izkusnje pa imam jaz s temle... Ja, mora pa bit lahek, ma one prestave, nima jih kaj imeti 20 in to, naj ima 3 in naj delajo. Pa zic naj bo kul. Ono flasko in to pa itak...Moram imeti prtljzanik, ker vedno nekaj vlacim s sabo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Tip Holland vsekakor. Italijanski model. Na 1 prestavo. x!x Obvezno se vsedeš in narediš krog za poskus. x!x Pri vseh mojih kolesih mi je bil najbolj pri srcu italijanski, s kolesi 26 col, tip Julia ... Sedaj imam za po mestu moški okvir, tudi z 1 prestavo, a to ni isto. Z Julijo sva drvela po mestu kot utrgana ... no, tudi leta so bila druga! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2004 Tip Holland vsekakor. Italijanski model. Na 1 prestavo. x!x - tako razmisljam, to priblizno hocem (Mitja pravi zadaj zdajle - simple, za butaste... - evo, to). Kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.