Skoči na vsebino

Kolo

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 354
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dons sem mal gledala... najcenejsi je bil 43 al kolk, sam mi ni bil vsec, mal pretezek se mi je zdel pa prerobusten, mal storast. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hihi....kolo še blo v kleti :palec: , vse ok, sam gume sm mogu napumpat, pol pa pičo na "proben fare"........fino, sm prav užival, sam mal je veter preveč pihal.....Kot vsako leto razmišljam, da bi se ob dnevih, k sem lahko bl športno oblečen v službo vozil z njim, sam ne vem, če ne bo spet ostal sam pri razmišljanju.... x:Ix :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Js sm se včeri po dooolgem času spravla na kolo...in blo je super. Tooolk zlo dobr, da me dans tut vetr ni odvrnu od kolesarjenja. Moja sezona se je začela. Tja do oktobra bom verjetno vsak dan na kolesu, tko k lani...
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

jest morm pa mojga Scotta nujno na servis pelat, ker ma razštelane prestave in bremze tud mal cviljo..sem šla v Lj vprašat kok računajo za celoten servis (kaj pa vem, mogoče je še kaj drugega narobe), pa so mi prbil 10.000- Halo? v Kamniku ti kolo uštimajo za 3 čuke..
DON'T PANIC

Oj! :8):

Nekje v btc-ju je bojda nek blazen kolesarski center ogromen?

A kdo ve, ali je to res in ce je, kje je to tocno?

Oz. kje je se kaj tacga v Ljubljani, da ne grem v vsako trgovino s kolesi, kjer jih imajo recimo 5 razlicnih sam na broju?

x:Xx :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj vem, holanda cimbolj obicnega, ce ne bo pretezek.

cimmanj stafa gor, ki ga ne bom uporabljala, pac pa kosarco hocem. xDDx

Picasso

PREDEN gres po kolo, moras vedeti kaksnega zelis.

Do zadnje podrobnosti.

Ne pa da tam zbiras...

inmyhumbleopinion x^x

:eek: če druge stvari v življenju tui tak zbiraš, pol si pa res CAR

jstsamugodnoprilikozagrabim.pa danes mladina res čist drugačna x:Dx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jaz zadnjič potegnem ven moje kolo...mal dolgo je bilo neuporabljeno, priznam.. x:Ix ..vse nekaj škripa, ko sem se ponoči peljala z njim domov, sem ves čas čakala, da me že enkrat prehiti tisti moped, ki ruži za mano... x:Dx

Potem sem rekla, nč, tole bo treba mal zrihtat, ker je res prav fajn, pa še košarco ima...ga peljem na servis...tam pa polno nekih tipčkov v polni opremi... :o|o:

Pravijo, gospa...hm, takih pa tule več ne popravljamo, poglejte ob Dravi pr ciganih, oni mogoče tole obvladajo... :eek: :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

nihce mi ni odgovoril, pac pa sem dobila kup pametnih nasvetov... :|||

Kaj 'bi morala'. :|||

... kot ce recem enmu, ti a mi posodis 10 jurjev, pa mi bo on rajs dal kaksen nasvet. :P :P (*kaj 'bi jaz morala'). :D

**

Krokodil, kosarco mi dajes, ti nic ne verjamem.

Oz. lahko tud kaj drugega pol gledam in jemljem v prenesenem pomenu? x?x x?x x;)x :vragec:

Ce namrec kosarca asociira na tole (nogo dat), na kaj pa pol asociira ... khm, saj ves kaj? ;)

Picasso

en center v btcju je med halo a in cityem

pa pod emporiumom sta dve prodajalni... ena z mal dražjo, ena z mal cenejšo izbiro....

v kleti hale a pa imaš pomoje samo bicikle, ki so zlahka dražji od rabljenga avta

ne vem pa natančno kje bi imeli prav takega, kot ga iščeš ti...

že nekaj časa nisem pregledovala inventarja...

O, hvala ti, Maedhoriell! x:Xx :palec:

Porocam, ce se spokam (sem se vedno doma, sem imela telefone in svasta, zdaj pa se cakam nekoga, pol bom pa videla, ce se mi bo se dalo).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...