Skoči na vsebino

Kolo

Marsa

Recommended Posts

V petek sem se tako fajn nakolesarlia!

Nič nisem šparala s sapo.... Me je na poti nazaj skoraj pobralo, ker sem se kar malo predaleč odpeljala... Če je bilo pa tako fino! Pa sonček, pa vetrček... Ki se je seveda spremenil v najbolj nadležno stvar na svetu, ko sem se peljala nazaj proti domu. Sem imela prav srečo, da se nisem prehladila... Pomoje sem ravno prav "usekana", da ne vem, da bi se morala prehladit, če švicam in vozim po vetru.... hehe

Bo treba it še večkrat na teden na kolo, da spet dobim nazaj malo kondicije.

Sicer še vedno trdim, da se tudi brez kondicije daleč pride. Takole na začetku daljših tur vedno crknem po prvih 15 min, potem pa, ko sem že na pol mrtva, se pa lahko vozim še ure in ure... ;)

Čez vikend sem dvakrat sicer zajahala bičikleto, pa sem udarila bolj turistično vožnjo (40 km v petek je bilo veliko zame).

Sem prišla vsa usrana domov, ker sem se hotela vozit po makedamu, pa je bilo na poti več luž in blata kot peska...

Ah..

Na kratko, svetovna uživancija....

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 354
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Ix taksno zganjala pa nic porocala.

Sla mal okol, me zmatral, vse dol padlo...

No zdaj mi je pa itak cash skopnel (tud za avto oz. za mehanika x:o)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, saj me je mal manj kot nahecal oni ze... xrolleyesx

(jaz ne maram nakupov prevec, me zivcno delajo, daj da tole, pa da je mir xDDx)...

Pa preseneceno sem ugotovila, kok je holand pravzaprav majhen. :eek: x?x

nekak sem si ga vecjega predstavljala.

ne da mi je glih premajhen, sam... lohk bi bil mal vecji.

No tak pa je nek kitajski, ki mi je 'glih prav'... sam kaj pa vem..

jaz sem tko muhasta, sem vmes ze kao da bom vseen enga starega, pa se pol spomnila, sam ne, kaka os kriva al kaj tacga, pa mi bo bremza kaka skripala kje pa taksno, ko ne znam teh zadev kupovat pa me lohk vsak na finto vrze...

Z avti mam sreco, s kolesi pa ne (vsaj 4 so mi ze ukradli al pa mela shtale razne pa tko)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vikend sem imela prost, kot nalašč za na bicikel...

pa me je že v četrtek zvilo... postala sem sama svoj radiator... nič bicikla (no ja, malo sem se pregrešila in se odpeljala v soboto po časopis...), samo čajčki in postelja...

Smola...

Bo že bolje, sezona je še dolga!

Večkrat me kdo vpraša za kakšno ugodno ceno gorskega kolesa, mislim, da je ob akcijah kar ugodno kupit novega, čeprav manj manj prestav, ampak so za nas amaterje kar O.K.. "AKVONIJ" ima trenutno kar ugodno ponudbo do razprodaje zalog, čeprav ne vem kako je komu blizu. :eek:

Kje so tisti časi, ko sem sam tudi v povprečju naredil po 150km dnevno, ampak počasi se vračam. x^x

123.......že grem, kolo me že čaka, vsem pa en lep petek in vikend.... x;)x :

http://www.gifs.ch/Fahrzeuge/rad/images/fahrrad008.gif

jaz pa se vedno brez kolesa...

Kok bi blo fajn ga met, v bistvu, bi bila vsaj kaj na zraku...

Picasso

Sem šla v petek pred kresom malo na sprehodek s kolesom..

Od Mojstrane do Planice... kratka nezahtevna turca

šele zalet dobivam za kakšne klance... komaj čakam, da kakšna gorska pade!

• 5 weeks later...
Kupujem en kolo, pa me zanima, kateri so najboljsi za dolge proge, pa tudi za klance, a ne za tiste prehude nad 12%, ker se ne mislim vozt na kakanega Josta, al pa Smarjetno goro, ker se men to zti cist prevec trpincenje samega sebe.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Za rekreativno uporabo se meni zdijo čisto udobne kakšne Meride, še ugodnejši (pa pomoje mal švohnejši) so recimo tisti v Interšportu (nakamura se mi zdi) ali pa v Hervisu...

Če nisi prepričana, če se boš res toliko vozila (par 1000 km na leto) so bicikli okoli 60-80k čisto dovolj - malo poišči akcije...

Če hočeš kaj več (80-120k - še vedno Merida, Schwinn, bolj osnoven Scott, Treck...)... Manj se mučiš z lažjim biciklom, fajn je, da maš dobro opremo... Več kot deore opremo 100% ne rabiš (lx, xt...) shimano sis je pa vseeno malo preslabo, če misliš kolo precej vozit (to se izkaže predvsem pri klancih)...

To da glej, da nabaviš okvir primerne velikosti in udoben sedež mi pa po moje ne bi bilo treba omeniti, k'ne ;)

Če ciljaš le na asfalt potem dodaj cestne gume, če misliš kdaj zaiti na makedam (ali pa na ceste okoli kranja ;) ) pa so neke srednje gume boljše (da ti ni treba skrbeti) - verjetno pa kakih orto kramparc ne boš rabila (razen če se premisliš glede Jošta in se z njega spustiš po gozdu :D )

upam, da sem ti kaj pomagala

Lp

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem vsak dan nakolesu in sem se tako navadila nanj, da sploh ne grem nikamor več brez kolesa. Sem pol prav tečna in našpičena, če je dež in ne morem s kolesom :o|o:  xrolleyesx  x:Dx

Pr men je čiiiiist isto! :inocent:

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Lani sem kupila novo kolo, marin. Rada kolesarim, letošnji cilj je kakšen daljši izlet... Če bi živela v mestu, bi se še več vozila s kolesom...
Live and let live! Life is beautiful!!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...