rdeča hrenovka 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>no.. to pa je moje drugo kolo... eno mam doma... se ne vozim kaj preveč.. s tem ponyjem pa se vozim od babice do šole.... pa po mestu... po Mariboru... .. mogoče me bo pa kdo prepoznal... lep je, ne? ... ker hud kolescek x!x Kristalka Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 joj, se mal pa se bom lahko peljala s kolesom...jeeeeega je treba mal popravt.. ko pomislim kolk dolg casa se ze nism vozila s kolesom.. sploh ne morm verjet, madona...upam da bo jutr ze nared, potem pa hop na kolo in en krog naokrog Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Največ bicikla za denar nudi Giant, pol Scott in Trek.Seveda to ni poceni roba a la Hervis... ja... itak, sam vedet moraš kaj rabiš - trenutno je bicikliranje tko grozno "in", da ogromno ljudi potegne zraven... Samo kdor ni prepričan kolk se bo res vozil (parkrat na sezono ali par 1000 km na sezono je razlika), se mu ni treba skeširat za zver od bicikla-najdeš neki solidnega pa se vozkaš...Se mi pa zdi skoraj greh kupovat vrhunskega scotta za v garažo... Zase že vem, da se vozim v rangu bicikla od 150 do 200k. Dražjega ne rabim (čeprav bi se mi cedile sline), slabšega pa zase ne bi šla kupit (škoda dnarja da ti ob prvem padcu crkne menjalnik ali pa da se ne moreš po stopnicah pelat, ker se ti lahko takoj okvir zlomi) Ajda - ja, tud Marini majo zanimivo geometrijo, kil bicikelčki (čeprav prisegam na bolj robustne) Kristalka: hehe, super zadevšna; fletkan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Ko sem bila mlajša ni bilo nobeno kolo varno pred mano. Imela sem oz. še imam rada adrealinske vožnje s kolesom, tako da se je večkrat zgodilo, da sem vse polomila. Tako kolo kot sebe. Enkrat se spomnim sem tako padla, da sem izgubila zavest in si zlomila nogo. A me ni izučilo. Vsak dan se peljem kam s kolesom, v hribe ali pa samo do najbližje trgovine. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Danes sem malo bolj zgodaj vstala spostelje in se s sestricno malo zapeljala okoli Kranja. Res je pasalo, pa se malo barve sem dobila. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 Joj, jaz imam pa tak strah pred kolesi Dvakrat sem ful zletela, enkrat zlomila roko in od takrat se kolesom izogibam. Mam ga sicer,...Marin...sam...se na njemu nabira prah Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 28. junij 2005 Prijavi Deli 28. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, jaz imam pa tak strah pred kolesi Dvakrat sem ful zletela, enkrat zlomila roko in od takrat se kolesom izogibam. Mam ga sicer,...Marin...sam...se na njemu nabira prah Mogoče pa nimaš dobrga zica gor!? Dobr zic je teml zadovolstva! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče pa nimaš dobrga zica gor!? Dobr zic je teml zadovolstva! Mam. Pac nisem za kolo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Da malo osvezim to temo, vreme je ravno pravsnje. Sem bil vceraj (danes grem spet) na kolesu po dolgem casu, uuuu, je prijalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 v soboto sem naredila svojo zadnjo panoramsko vožnjo v tem letu narava je bila tako lepa, da sem skoraj pozabila gonit. raje sem opazovala. saj sem se namučila, da sem prevozila vse brege. še zmeraj sem v formi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Men je pa kolesarjenje toolk brezveze :xx!: . Kolo je zame poletno prevozno sredstvo do raznih bližnjih piknikov . Sem se pa celo srednjo šolo, pozim in polet s ponijam vozila na postajo . Pol ko mi ga je pa en kreten sunu :!!: sem se cel dan cmerala, sem bla ful navezana na tega ponija. Čez pol leta mi ga pa brat pripelje , čist uničenega , ki ga je najdu nekje v enem grmovju. Pri vseh kolesih ki so na izbiro ti sune glih ponija ! Druga štorija: en mi je sunu ta sprednjo gumo, ki je bila skrivljena in brez dveh špic Eni res nima druzga dela kot da zbirajo šaro Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Danes sem prvič letos napadla kolo . Sicer sem imela kolesa kot otrok, sem se okoli doma pa do prijateljic tko po kakih 200 m vozila, potem pa dolga leta nič, nisem imela časa, ni bilo možnosti, kasneje se nisem odločila. No lani kar enkrat, nabavim jaz kolo , seveda nič posebnega, se mi zdi trapasto ne vem kok za kolo zmetat, pa itak sem začela se malo vozit in ne rabim neke profi variante. Že 14 dni nazaj sem si želela it na kolo, pa je snežilo , prejšnji teden so bile druge zadeve v igri, evo danes pa fajn vreme , suha cesta, nič burje, glih fajn . Sem naredila en manjši krogec , po mojem kakih 12km , (števca še nimam, pa razmišljam, da bi si ga omislila). Kok je tlele fajn za kolesarit, vasice, lahko voziš po ravnem, če nisi glih pri kondiciji, tko kot jaz ta moment, lahko greš navkreber ornk - proti Babnem polju. Nobenega prometa, tko da ne rabiš met skoz oči na hrbtu, pa še ne oviraš drugih. Sem se odklopila čist, padla v ene domišljijske zgodbice, opazovala naravo, folk, kok je fajn kolo . Zdej sem si pa naprtila en kup nalog še, dokler sem še tule . Saj časovno ne bi bil problem, samo določene zadeve so dosegljive sam s kondicijo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Največ bicikla za denar nudi Giant, pol Scott in Trek.Seveda to ni poceni roba a la Hervis... Scott je najbl bedn kolo od vseh možnih :xx!: vsaj po mojih izkušnjah z bratovim Scottom :xx!: Js sem si pred enim mescem kupla Stevensa in čist vso opremo (od a do ž ) ma Deore Tak užitek se je z njim vozit Zaenkrat se bom furala po 20 km 3x na teden, da si mal kondicije naberem ... pol pa počas mal več Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Ojej...............bila na kolesu danes.........ene pol ure, mogoče mal več. .........pa me sedaj že mišice bolijo še dobro, da se nisem spravla na rolarje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Komaj čakam, da bosta moj vrat in hrbet v redu, da se spravim na moj bike! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Komaj čakam, da bosta moj vrat in hrbet v redu, da se spravim na moj bike! kaj pa je s tvojim vratom in hrbtom??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 kaj pa je s tvojim vratom in hrbtom??? ponovila se mi je poškodba od prometne nesreče izpred 2 let... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Moramo organizirat en lunin kolesarski izlet,ko se otopli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Moramo organizirat en lunin kolesarski izlet,ko se otopli jaaaaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Dans sn si končn še kolo domou prpelal.......zaj te dni ga porihtam, pol pa začnem spet tud mal kolesarit...... Vsi na kolo za zdravo telo! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Vsi tisti iz LJ,in k boste kolesarili ta poletje se javite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 hm, na mojem kolesu pa bo treba zamenjati bremze, preden se začnem voziti. čist sem jih znucala. no ja, saj so zdržale 5 let. komaj čakam, da začnem s svojimi izleti po prelepih krajih. letos bom prekolesarila čimveč Prekmurja, ker je tako lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Moramo organizirat en lunin kolesarski izlet,ko se otopli Hm tole pa ni slaba ideja ,pomoje no če lahko nadaljujem tvoj predlog se lahko švercnemo kar zraven kakega rekreativnega maratona, opazni bi pa bili po majčkah, ki bi bil v LNF barvah, pa eveda prpoznavni znak zveda , Marsa kaj pravš Drugače pa sem letos kar dobr zastavu, z mojimi kolesaerskimi popotovanji, mogoče naslednji vikend "špricnem" na primorsko mal pedalirat Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Drugače pa sem letos kar dobr zastavu, z mojimi kolesaerskimi popotovanji, mogoče naslednji vikend "špricnem" na primorsko mal pedalirat že na morje dobr si ti, js si še do kamniške bistrice zaenkrat še ne upam ... bo treba še neki kilomertov prej prevozit sej sm kr pridna ... vsak drugi dan prekolesarim 24 km Moramo organizirat en lunin kolesarski izlet,ko se otopli js sm prec za Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 A se da dobit čist obično žensko kolo za 30 jurjev Na netu so sami nobel.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.