Skoči na vsebino

Kolo

Marsa

Recommended Posts

Ej, sem gledal to oddajo in je bila res cool. Predvsem sta mi bila všeč tista tipa, ki sta šla okoli sveta in ju je kazalo na 4000 m, ko sta v debelih plaščih vozila po snegu!!! Čisto paff... ampak adventure...

Ja... oni tipi, ki pa postavljajo hitrostne rekorde so v veliki meri tudi hazarderji, ker je spuščajo v zadeve, kjer zelo malo stvari kontrolirajo in je odvisno od njihove volje. Saj je rekel... če gre kaj narobe, ne morem narediti nič :xx!: :xx!: :xx!: ! Pa tisto o vizualizaciji... en mesec se vizualno pripravlja na spust. Sam pa rjaca, da bi se spustil... saj ni drugega, samo na konceraciji moraš delati in uživati v hitrosti. Kot je dejal... se takrat čas ustavi :palec: x:Dx

LP x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 354
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz grem pa v petek in čez vikend z biciklom v hribe... 2500m. Tura je prava poslastica, potem bomo pa še v naturi po (po gusarsko) spali in to. Prejšnji teden pa bil na Mangartu in je bilo res lepo... sem užival kot ptiček. Pa nisem mogel verjeti koliko punc je to "trajbalo" v klanec. Kapo dol... no, saj sem vsaki poklonil kakšno spodbudno besedo. Pa so se mi samo nasmihale... sploh niso prišle do besede :palec: x:Dx !

:palec: x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pohvalno Nimbus :palec:

Jaz pa sedaj na kolo, preden ne prileti kaj mokrega iz zraka, megla se je dvignila, jaz pa naiven, pa mislil, da bom zagledal jasno nebo.

Tole nebo pa ne prinaša v nadaljevanju kakšne možnosti za daljšo turo. Vsekakor ne bom dovolil, da mi pokvari dobro razpoloženje, lepo soboto, B. x^x x;)x :palec:

Ko smo ravno v tej temi... x^x

Zgodaj letos sem se odlocil, da podrem en (svoj) rekord.

Vzpon na Boc.

Takrat sem imel cas 46min 30sek.

Ker s skromnostjo dandanes ne prides nikamor, sem si nov cas postavil kar na 30 minut x8Dx

Prvih nekaj mesecel kolesaril bolj na 'izi', pozneje stopnjeval.

Ker ni bilo vec napredka, prakticno sem se ustavil na eni tocki, sem

obcasno tudi tekel..malo je pomagalo.

Potem pa zares...zadnje tri mesece vsak dan kolesaril slabi dve uri, tedensko pretekel nekje 100km, zvecer se boksal ene pol urce, za dvig anaerobnega praga.

(v vreco, da se ne bo kdo ustrasil :vragec: x:)x )

Dvakrat na teden intervalni trening (dokler ne poskusis, ne mores verjeti kako je lahko tako 'na papirju enostavna' stvar zahtevna.

Vceraj je bil dan D,rezultat 29:58,8.

Se slikca , slikana kaksno minuto 'po prispetju', pulz je ze padel...sem moral malo k sebi priti, da sem lahko slikal (slabse kvalitete, posneta z mobitelom..jebela, se zdaj me grize crv dvoma: ali ne bi bil se kaksno sekundo hitrejsi, ce bi pustil mobitel doma...vsak gram steje :eek: :vio: ):

http://www.gasvil.com/boc/wtc.jpg

Zacel s 1.januarjem, danes je 4.september.

Takratni pulz v mirovanju 68, 145 pa tisti, kjer sem ze videl zvezde.

Zdaj pulz v mirovanju 42, pri 180 se ne vidim zvezd (no, mogoce je pa oblacno nebo, pa jih zato ne ... ;) )

Dnevno konzumiral:

3X50 mg CoQ10

20 g BCAA (pred treningom)

40 g 'kompletnih' aminokislin (9 esencialnih+11 neesencialnih)

10 g glutamina (na prazen zelodec, pred spanjem)

6 mg melatonina

30 ml lanenega olja

2 tableti Tinlab dualtabs (ena je dosti za konja ;) )

1500 mg glukozamina

4X250 mg FHES

200 g maltodextrina (100 pred, 100 po)

+kaksen scepec himalajske snovi (sori Sstane, ce bi mi podaril kaksno silt kapo al pa svic majico s tvojim napisom, bi pa jedel tvojo x:Dx )

To so dodatki k 'normalni' hrani, drugace jedel kot ponavadi, med 5 in 8tisoc kkcal, OH so bili predvsem tisti z visokim GI (glikemicni indeks).

Krvni in jetrni test odlicna, pocutje prav tako.

Se detaljni podatki, preneseni na rac. in obdelani, dve sliki, excel-ov file, zajem podatkov nastavljen na 10s :

http://www.gasvil.com/boc/1.jpg

http://www.gasvil.com/boc/2.jpg

http://www.gasvil.com/boc/03092004.xls

Epilog:

Ce ne bi podrl rekorda ta mesec, bi zagotovo bankrotiral :eek: :eek: :eek: x:Dx

Maybe I'am not the Lance Armstrong, but I'm f*cking sure, that I'm the fastest crocodile on the world x^x :vio:

Kroko, čestitke!!!!! :eek: :palec: :palec: :palec: x:Xx

Še zdaj buljim v ekran, pa ne morm verjet, čudovit si! :palec: Pismu, kaj vse lahko človek doseže na sebi, in predvsem , kako smo elastični.... niti sanja se nam ne. x;)x

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hoho kroko, ti pa imaš statistiko. Kaj ti jo števec glede na čas meri?

No, jaz prispel danes srečno domov. Bilo je pa zaaaaakkoooooonnn. Sem se malo poigral z statistiko. Prevoženih 92 km s tem, da je bilo toliko vzpona kot spusta, saj je bil cilj v startu (torej 41 km v povprečju 9 procentnega klanca). 3700 prevoženih višinskih metrov... (t.j. 9,2 m/min), povprečna hitrost 14 km/h! Vreme čudovito...

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...
Pa nisem mogel verjeti koliko punc je to "trajbalo" v klanec. Kapo dol... no, saj sem vsaki poklonil kakšno spodbudno besedo. Pa so se mi samo nasmihale... sploh niso prišle do besede  :palec:  x:Dx !

:palec:  x;)x

zaj..dolg časa gont v klanec, še posebej, če je strm in ga ni konca..men tud sape zmanjka oz. nočm govort s tistim, ki zraven mene kolesar..šparam energijo x;)x

kroko :eek: :palec:

DON'T PANIC

• 2 weeks later...

Sedajle bil uro in pol efektivno na kolesu na kolesu.

Pa bi še bil dlje, če me ne bi napadle leteče mravlje :eek: :xx!: , jaz pa v jopiču, tako da sem jih domov pred vhod prinesel kar par sto :eek: , nikakor jim nisem mogel dopovedati, da ne morejo z menoj v notranjost x:Dx , sicer pa malo nagnal strupe ven v dnevu polne lune....lp, B. x:)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...