nimbus 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Ej, sem gledal to oddajo in je bila res cool. Predvsem sta mi bila všeč tista tipa, ki sta šla okoli sveta in ju je kazalo na 4000 m, ko sta v debelih plaščih vozila po snegu!!! Čisto paff... ampak adventure... Ja... oni tipi, ki pa postavljajo hitrostne rekorde so v veliki meri tudi hazarderji, ker je spuščajo v zadeve, kjer zelo malo stvari kontrolirajo in je odvisno od njihove volje. Saj je rekel... če gre kaj narobe, ne morem narediti nič :xx!: :xx!: :xx!: ! Pa tisto o vizualizaciji... en mesec se vizualno pripravlja na spust. Sam pa rjaca, da bi se spustil... saj ni drugega, samo na konceraciji moraš delati in uživati v hitrosti. Kot je dejal... se takrat čas ustavi LP Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Včeraj prigonila na Križno goro. Rit boli precej manj, kot nekaj tednov nazaj Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jaz moram pa mojga na servis peljat, ker mam razštelane prestave in bremze mi škripajo... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ...preveč se voziš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 to ne, sam kolo mam že kake 4 leta pa je že mal zguncan..ker se furam z njim po gozdu..če bi se samo po cesti, bi mogoče blo še ok Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Šalil sem se Surya, saj se ve kaj je potrošni material, seveda, če se voziš, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jaz grem pa v petek in čez vikend z biciklom v hribe... 2500m. Tura je prava poslastica, potem bomo pa še v naturi po (po gusarsko) spali in to. Prejšnji teden pa bil na Mangartu in je bilo res lepo... sem užival kot ptiček. Pa nisem mogel verjeti koliko punc je to "trajbalo" v klanec. Kapo dol... no, saj sem vsaki poklonil kakšno spodbudno besedo. Pa so se mi samo nasmihale... sploh niso prišle do besede ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Pohvalno Nimbus Jaz pa sedaj na kolo, preden ne prileti kaj mokrega iz zraka, megla se je dvignila, jaz pa naiven, pa mislil, da bom zagledal jasno nebo. Tole nebo pa ne prinaša v nadaljevanju kakšne možnosti za daljšo turo. Vsekakor ne bom dovolil, da mi pokvari dobro razpoloženje, lepo soboto, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Ko smo ravno v tej temi... Zgodaj letos sem se odlocil, da podrem en (svoj) rekord.Vzpon na Boc.Takrat sem imel cas 46min 30sek. Ker s skromnostjo dandanes ne prides nikamor, sem si nov cas postavil kar na 30 minut Prvih nekaj mesecel kolesaril bolj na 'izi', pozneje stopnjeval.Ker ni bilo vec napredka, prakticno sem se ustavil na eni tocki, semobcasno tudi tekel..malo je pomagalo. Potem pa zares...zadnje tri mesece vsak dan kolesaril slabi dve uri, tedensko pretekel nekje 100km, zvecer se boksal ene pol urce, za dvig anaerobnega praga.(v vreco, da se ne bo kdo ustrasil ) Dvakrat na teden intervalni trening (dokler ne poskusis, ne mores verjeti kako je lahko tako 'na papirju enostavna' stvar zahtevna. Vceraj je bil dan D,rezultat 29:58,8. Se slikca , slikana kaksno minuto 'po prispetju', pulz je ze padel...sem moral malo k sebi priti, da sem lahko slikal (slabse kvalitete, posneta z mobitelom..jebela, se zdaj me grize crv dvoma: ali ne bi bil se kaksno sekundo hitrejsi, ce bi pustil mobitel doma...vsak gram steje ):http://www.gasvil.com/boc/wtc.jpg Zacel s 1.januarjem, danes je 4.september.Takratni pulz v mirovanju 68, 145 pa tisti, kjer sem ze videl zvezde.Zdaj pulz v mirovanju 42, pri 180 se ne vidim zvezd (no, mogoce je pa oblacno nebo, pa jih zato ne ... ) Dnevno konzumiral:3X50 mg CoQ1020 g BCAA (pred treningom)40 g 'kompletnih' aminokislin (9 esencialnih+11 neesencialnih)10 g glutamina (na prazen zelodec, pred spanjem)6 mg melatonina30 ml lanenega olja2 tableti Tinlab dualtabs (ena je dosti za konja )1500 mg glukozamina4X250 mg FHES200 g maltodextrina (100 pred, 100 po)+kaksen scepec himalajske snovi (sori Sstane, ce bi mi podaril kaksno silt kapo al pa svic majico s tvojim napisom, bi pa jedel tvojo ) To so dodatki k 'normalni' hrani, drugace jedel kot ponavadi, med 5 in 8tisoc kkcal, OH so bili predvsem tisti z visokim GI (glikemicni indeks). Krvni in jetrni test odlicna, pocutje prav tako. Se detaljni podatki, preneseni na rac. in obdelani, dve sliki, excel-ov file, zajem podatkov nastavljen na 10s : http://www.gasvil.com/boc/1.jpghttp://www.gasvil.com/boc/2.jpghttp://www.gasvil.com/boc/03092004.xls Epilog:Ce ne bi podrl rekorda ta mesec, bi zagotovo bankrotiral Maybe I'am not the Lance Armstrong, but I'm f*cking sure, that I'm the fastest crocodile on the world Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Kroko, čestitke!!!!! Še zdaj buljim v ekran, pa ne morm verjet, čudovit si! Pismu, kaj vse lahko človek doseže na sebi, in predvsem , kako smo elastični.... niti sanja se nam ne. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Hoho kroko, ti pa imaš statistiko. Kaj ti jo števec glede na čas meri? No, jaz prispel danes srečno domov. Bilo je pa zaaaaakkoooooonnn. Sem se malo poigral z statistiko. Prevoženih 92 km s tem, da je bilo toliko vzpona kot spusta, saj je bil cilj v startu (torej 41 km v povprečju 9 procentnega klanca). 3700 prevoženih višinskih metrov... (t.j. 9,2 m/min), povprečna hitrost 14 km/h! Vreme čudovito... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Pa nisem mogel verjeti koliko punc je to "trajbalo" v klanec. Kapo dol... no, saj sem vsaki poklonil kakšno spodbudno besedo. Pa so se mi samo nasmihale... sploh niso prišle do besede ! zaj..dolg časa gont v klanec, še posebej, če je strm in ga ni konca..men tud sape zmanjka oz. nočm govort s tistim, ki zraven mene kolesar..šparam energijo kroko Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Ja kolo, pant, pant . V Logarski dolini sem najel kolo in kolesaril do Matkovega kota. Najhuje je bilo, ker so sposojeni bajki tako razštelani, da malce pokvari užitek vožnje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 o, živjo volk, kje si se pa potikal? ziher na morju Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Na žalost sem bil samo en dan na morju, pa še takrat se nisem čisto nič kopal. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Bil eno uro na kolesu , bilo je super, vreme, tura in počutje...lepo soboto, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Na žalost sem bil samo en dan na morju, pa še takrat se nisem čisto nič kopal.u bad Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Sedajle bil uro in pol efektivno na kolesu na kolesu.Pa bi še bil dlje, če me ne bi napadle leteče mravlje :xx!: , jaz pa v jopiču, tako da sem jih domov pred vhod prinesel kar par sto , nikakor jim nisem mogel dopovedati, da ne morejo z menoj v notranjost , sicer pa malo nagnal strupe ven v dnevu polne lune....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Še enkrat cenim tvojo disciplino!!! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hvala Lia , rad kaj naredim zase, se potem fajn počutiš....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Na žalost sem bil samo en dan na morju, pa še takrat se nisem čisto nič kopal.u bad Ah punči ne sekiri se. Važno mi je s kom sem bil. To mi je bilo bolj pomembno. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Grem jaz vseeno na kolo za kakšno urco, pa čeprav sem rekel, da ne :o|o: ......pa saj se bom po pamet vozil in nič divjal brez potrebe , se je treba malo razmigat ....lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 sej sem vedela, da ne boš v kletki zdržal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Če si pa ti potem, kar odšla.... Sicer je pa bila tura super, sem se vrnil cel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Grem spet za kakšno uro na kolo, pa gre kdo zraven, ali pa tudi ne, lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.