Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 mam kolo rad kot sebe vsak let ga prpravm za novo sezono Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Prav fino me sprostilo sedaj uro kolesarjenja, pa še v prijetni družbi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Na žalost sem bil samo en dan na morju, pa še takrat se nisem čisto nič kopal.u bad Ah punči ne sekiri se. Važno mi je s kom sem bil. To mi je bilo bolj pomembno. to maš pa tud prav Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Kolesaril eno uro v lepem sončnem vremenu pri 13 st. C., ne bom še pospravil kolesa pred zimo, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Zgleda, da še samo jaz kolesarim od lunatkov , pravkar pol ure to počel v soncu pri 9,5 st. C. S tem sem vsaj delno upam pregnal to smotano vrtoglavico, ki me že spremlja 3- 4 dni. Opažam, da se mi to bolj dogaja bolj v zaprtih prostorih,pa takrat ko sem pri miru.....ne bom še pospravil kolesa pred zimo, še bo prilika za rekreacijo, lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 uf, ja...kolo..nič ga nisem peljala, odkra je ratal tok mrzlo..sam še ne mislm vrečt puške v koruzo..mogoče ta vikend, če bo lep vreme.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Jaz imam pa poletno in zimsko kolo. Zimsko kolo stoji sredi dnevne sobe in ga vsak dan malček zalaufam, da se mi noge ne polenijo.Ko je zunaj manj kot 10 stopinj, ne grem več na poletno kolo. Bi mi nos odpadel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Danes je dan D (ili mozda B, kao bicikla) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Pih, kok ti zavidam...veter v laseh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Pri meni je bolj veter na lobanji seravnovpetekostrigelna0,001m Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Pravkar nazaj.Bila mokra cesta, od stopljenega snega, mi je spricala voda direkt v gobec.Gledano z druge strani:no ja, je bilo neke vrste vodno hlajenje, drugace bi tako zakuhal. V cetrtek pa napovedujejo kar 20st.Majka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Da malo osvezim temo : a (se) gonite kaj ali nic Vreme je pravo. Bil v nedeljo zjutraj na Bocu, navzgor prehitim dva kolesarja.Pridem na vrh ene dve minute pred njima,(skoraj crknil od napora, jasno, pa saj to ne steje ) se zgoraj hitro vsedem na klopco, pocasi pijem iz bidona.Pa pristopi eden od njiju, pa mi rece, da sem se zagotovo ze veckrat peljal po tej poti pa tako...jaz pa nedolzno nazaj :"Ne, prvic v zivljenju sem sel danes, se nikoli nisem...sploh ne vozim navkreber drugace, nikoli..." Se daljse surle sta dobila... Kako malo je treba , da je clovek zadovoljen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hojla kolesarji! Da se še jaz malo tukaj oglasim, čeprav sem kljub željam bolj turist na biciklu kot profi )Se mi je pa najboljš podit naokol po dveh kolesih na nožni pogon.V pondelk se je začuda dal fino kolesarit. Zdaj bo pa treba kak dan počakat - nisem fen štartanja v dežju Aja, za info. Vozim Schwinn Moaba. Hardtail. Čeprav se mi sline cedijo za kakšno downhill varianto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 in jaz sem 'avtor teme'!!! Zdajle sem 'postekala'... In ne sam da nic ne kolesarim, se vedno nimam kolesa... Pa bi ga imela, sam ocitno ne tolk, da bi se spravila in si ga ubodla...Montenegro se raje v avtu vozaka... (*je rekel duhovnik na pogrebu mojega oceta, da ko si ga srecal na sprehodu (mojega fotra), in se je popravil, no dobro, mi smo bili na sprehodu, on pa v avtu, ki je bil kar zrascen z njim)...Sam bi mi prav prisel, vcasih mi je kar skoda vzigat avto, sam za pes je pa glih predalec. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ja tud meni se velikokrat zdi trapasto da bi se cijazla naokoli z avtom. Sicer uživam v vožnji in ponavadi javim za šoferja na daljše fure ko se gre na izlete/dopust. Samo po Ljubljani...Drugače sem dolga lete veljala za odvisnika od rolerjev, potem pa sem si lani omislila bicikel. Najboljš je bilo, ko sem bicikel stlačila v avto, šla zjutraj delat v Lj, popoldne pa (namesto domov) s kolesom kofetkat po Ljubljani in posedat po Tivoliju. Zvečer, ko ni vreče in gužve pa nazaj kolo v avto in domov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 nam se pa močno kolca po cajtih, ko smo jih po 160 kilometrčkov zvozil hm....bičikleto je eno mičkeno dotrajal... pa mašina tud, bo treba pivičko za sokec zamenjat pa novga bičikleta nabavt..pa ijaaaaaa.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>in jaz sem 'avtor teme'!!! Zdajle sem 'postekala'... In ne sam da nic ne kolesarim, se vedno nimam kolesa... Pa bi ga imela, sam ocitno ne tolk, da bi se spravila in si ga ubodla...Montenegro se raje v avtu vozaka... (*je rekel duhovnik na pogrebu mojega oceta, da ko si ga srecal na sprehodu (mojega fotra), in se je popravil, no dobro, mi smo bili na sprehodu, on pa v avtu, ki je bil kar zrascen z njim)...Sam bi mi prav prisel, vcasih mi je kar skoda vzigat avto, sam za pes je pa glih predalec. :| na policij imajo baje včasih dražbe - ukradena kolesa - loh dobiš skor za đabesej se morm js tud mal pozanimat, k sm tud že 2 leti brez - ukradl iz kolesarnice :xx!: do takrat pa sobno laufa - dons obvezno - takoj k nardim dohodnino, haha Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Ahoj!Dnevi zgledajo supre za bicikliranje.Ne pozabte se dobro obleči - muhasti veter Pa pazte na bicikle - prsti so dolgi in lepljivi PA užiiiivajte Jaz sem včeraj. Kolesarla. S svojim biciklom, ne s "sposojenim". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>na policij imajo baje včasih dražbe - ukradena kolesa - loh dobiš skor za đabesej se morm js tud mal pozanimat, k sm tud že 2 leti brez - ukradl iz kolesarnice :xx!: do takrat pa sobno laufa - dons obvezno - takoj k nardim dohodnino, haha ej, thanx, keti, sploh nisem vidla, ravno sem hotla mal povprasat... Bi si kupila eno kolo koncno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 na dvorishchu za trgovino ROG imajo kolesa po 10.000...taka pozabljena pa celo leto na znake prklenjena....in to chist dobre zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 vem, sam sem ga 1x kupila, pa so mi poturili otroskega ( ) - sem mislila, da se bo pac dal zic zvisat..Pol pa sem imela skoz mal pokrchene noge, pa tolk tezko blo gont... :||||je bil videti tak srednji, mal majhen, sem rekla, ja a mi ni mal premajhen, je rekel oni, da ne, jaz pa naredim dva kroga tam po dvoriscu, saj je res kar ok, kao... zic bomo pa zvisal... pa kao nujno sem ga rabila, nic pomisljala...Pa vmes nisem vec let kolesa ne imela ne vozila, pa mal... hm, 'pozabila'.... kako pa kaj... pa enga sem imela tud kar majhnega, sam je bil ok.No pa se bremza ga je nekaj srackala pol zlo hitro (prevec hitro), tako da ne zaupam vec...V bistvu bi najrajs kar novega, kakega brezveznega, hocem reci, cist obicnega, zenskega, na kaki razprodaji, za recimo 30 jurjev al kaj pa vem, kolk take reci stanejo... Sem bolj za avto, pa za hodit, nisem (vec) kolesarski tip, sam je pa cist kul ga imet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 jahjst sm prejshn teden dobu mauntija....in to v odlichnem stanju.....sm ga prec naprej zdilal za 50 chukou.....hehe zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 po moje se da čist ugodni bicikl stakntkr lepo u trgovinisam mal se morš prebit čez kupe u-iber-ugodnih-ful-popularnih-gorcev pa najdeš cortkan bike pod 30 čukov. men se zdi da se splača kupvt le bicikle pod 30 al pa nad 100 jurjov uni vmes se povečin (razpon 40-80) sam delajo da so kej bol od tistih za 30...interšport probipa hervispa take zadeve pa potrpežliva morš bit ... vem k sem lani za eno frendico bajk iskala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa potrpežliva morš bit ... *Sicer pa, thanx!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.