Maedhoriell 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 če kaj konkretnejšega opazim pa načečkam tuki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> če kaj konkretnejšega opazim pa načečkam tuki aja....kolo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 nikol ne veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hih, čas je za bicikleto ja .......morm mal v klet pokukat, če je še sploh tam.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 hja mick kt piše zgoraj nkol ne veš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 dons sem mal gledala... najcenejsi je bil 43 al kolk, sam mi ni bil vsec, mal pretezek se mi je zdel pa prerobusten, mal storast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Hihi....kolo še blo v kleti , vse ok, sam gume sm mogu napumpat, pol pa pičo na "proben fare"........fino, sm prav užival, sam mal je veter preveč pihal.....Kot vsako leto razmišljam, da bi se ob dnevih, k sem lahko bl športno oblečen v službo vozil z njim, sam ne vem, če ne bo spet ostal sam pri razmišljanju.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ja, mene je vceraj veter odvrnik od kolesarjenja...me je v torek preveč prepihalo danes pa ni milosti ... kapo pa gasa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Js sm se včeri po dooolgem času spravla na kolo...in blo je super. Tooolk zlo dobr, da me dans tut vetr ni odvrnu od kolesarjenja. Moja sezona se je začela. Tja do oktobra bom verjetno vsak dan na kolesu, tko k lani... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Lani mi je uspel začet že sredi februarja...Na žalost pa letos prepozno hodim iz službe pa bo treba na daljše dneve počakat...Ali pa vsaj na ne-deževno vreme! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jest morm pa mojga Scotta nujno na servis pelat, ker ma razštelane prestave in bremze tud mal cviljo..sem šla v Lj vprašat kok računajo za celoten servis (kaj pa vem, mogoče je še kaj drugega narobe), pa so mi prbil 10.000- Halo? v Kamniku ti kolo uštimajo za 3 čuke.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja, za štelanje je pa to kr mal velik! Pa še ni rečeno, da je najdražji servis najboljši. Po izkušnjah kolegov ni veliko serviserjev, ki res dobro naštelajo prestave.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Sem ga letos dal servisirat, pa je serviser reku, da sem ga dobro obdelal. To pa pomeni menjava delov. Me je koštalo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 splača se lepo delat z biciklom... če pravočasno menjaš verigo se zobniki manj krhajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Oj! Nekje v btc-ju je bojda nek blazen kolesarski center ogromen?A kdo ve, ali je to res in ce je, kje je to tocno?Oz. kje je se kaj tacga v Ljubljani, da ne grem v vsako trgovino s kolesi, kjer jih imajo recimo 5 razlicnih sam na broju? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ni ravno odgovor na vprasanje, pa tudi ne bi bil rad nesramen. PREDEN gres po kolo, moras vedeti kaksnega zelis.Do zadnje podrobnosti.Ne pa da tam zbiras... inmyhumbleopinion Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 saj vem, holanda cimbolj obicnega, ce ne bo pretezek.cimmanj stafa gor, ki ga ne bom uporabljala, pac pa kosarco hocem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 PREDEN gres po kolo, moras vedeti kaksnega zelis.Do zadnje podrobnosti.Ne pa da tam zbiras... inmyhumbleopinion če druge stvari v življenju tui tak zbiraš, pol si pa res CAR jstsamugodnoprilikozagrabim.pa danes mladina res čist drugačna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 cimmanj stafa gor, ki ga ne bom uporabljala, pac pa kosarco hocem. Kosarco ti jaz dam. v prenesenem pomenu.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 če druge stvari v življenju tui tak zbiraš, pol si pa res CAR Velja samo za tehnicne stvari, ne za subjekte, duso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 sumnjam srce, mozag ti suviše dobro radi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz zadnjič potegnem ven moje kolo...mal dolgo je bilo neuporabljeno, priznam.. ..vse nekaj škripa, ko sem se ponoči peljala z njim domov, sem ves čas čakala, da me že enkrat prehiti tisti moped, ki ruži za mano... Potem sem rekla, nč, tole bo treba mal zrihtat, ker je res prav fajn, pa še košarco ima...ga peljem na servis...tam pa polno nekih tipčkov v polni opremi... Pravijo, gospa...hm, takih pa tule več ne popravljamo, poglejte ob Dravi pr ciganih, oni mogoče tole obvladajo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 nihce mi ni odgovoril, pac pa sem dobila kup pametnih nasvetov... :|||Kaj 'bi morala'. :||| ... kot ce recem enmu, ti a mi posodis 10 jurjev, pa mi bo on rajs dal kaksen nasvet. :P (*kaj 'bi jaz morala'). ** Krokodil, kosarco mi dajes, ti nic ne verjamem.Oz. lahko tud kaj drugega pol gledam in jemljem v prenesenem pomenu? x?x Ce namrec kosarca asociira na tole (nogo dat), na kaj pa pol asociira ... khm, saj ves kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 en center v btcju je med halo a in cityempa pod emporiumom sta dve prodajalni... ena z mal dražjo, ena z mal cenejšo izbiro....v kleti hale a pa imaš pomoje samo bicikle, ki so zlahka dražji od rabljenga avta ne vem pa natančno kje bi imeli prav takega, kot ga iščeš ti...že nekaj časa nisem pregledovala inventarja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 O, hvala ti, Maedhoriell! Porocam, ce se spokam (sem se vedno doma, sem imela telefone in svasta, zdaj pa se cakam nekoga, pol bom pa videla, ce se mi bo se dalo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.