Pujsita 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Jp, se da . Ni kaka profi izvedba, kar mislim, da te ne zanima, po tvojem vprašanju sodeč. Jaz sem si lani enega kar poceni Rogovega omislila, mislim, da je bil cca. 35.000,00 . Letos sem pa tudi 2x gledala kolesa in so se dobila tudi za okoli 30.000,00 . Sem pa bila v Hervisu in Intersportu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 A rabiš novo kolo. Kre mislim, da lahko rabljeno obično žensko kolo kupiš za kakih 10 tisočakcev. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Novega rabim, ja, naslednji teden bo za rojstni dan. Šestdesetletna gospa se bo vozakala le na kratke razdalje (do trgovine in vrta), po ravnem, zato res ne potrebuje nič posebnega, še prestave niso nujne, jih najbrž itak ne bo uporabljala. Zato mi je pa včeraj vse dol padlo, ko sem videla da prodajajo same fensi variante, po temu primernih cenah.. Sama od nekdaj furam second hand, za 10, 15 jurjev se dobi čist soliden bicikel, na "Bolhi" je ful oglasov. Po moje se za po LJ skor ne splača dajat več, itak obstaja velika možnost da ti ga odtujijo, pred leti so mi v treh dneh dva :xx!:. Zadnji dve leti pa furam ponija , mojih let , tega pa nihče noče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Jp, se da . Ni kaka profi izvedba, kar mislim, da te ne zanima, po tvojem vprašanju sodeč. Jaz sem si lani enega kar poceni Rogovega omislila, mislim, da je bil cca. 35.000,00 . Letos sem pa tudi 2x gledala kolesa in so se dobila tudi za okoli 30.000,00 . Sem pa bila v Hervisu in Intersportu To bo definitivno nekaj boljšga od bicikla. Problem je pa v tem, da šparajo na takšnih delih, kot so npr. zavore... dajo kar eno plastiko gor, ki sploh ne dela... lahko predvidevaš kaj se lahko zgodi... kaj oblečt v tem cajtu za na bicikl, da ne opleta preveč, a da tut nisi ko spiderman? Si pa že mal zahtevn Za prav denar ni panike Kupiš neoprensko obleko in to je to... se pa dobi tudi npr. spodnje perilo, ki ima spredaj alu-folijo (isto imajo ski-tekači pri hudem mrazu), čez lahko daš pa navadne cunje in mal kombiniraš... ne zgledaš kot iz quelle kataloga, zebe te pa tudi ne Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 ja, tehnično sp.perilo je kul, to poznam že iz smučarije...kakšne (dolge) hlače nabavit da ne nagajajo pr pedaliranju, samo ne pajkic, hjaoo kje majo dobro ponudbo anrakov, windstopperjev ipd... za več namenov bi nabavil, ne enga za bicikl, pa za pohode, pa za prosti čas, pa za dež.... Jst pogledam ponavadi tole stran http://www.globetrotter.de/ , da vidim kaj se da dobit in bolj definiram želje, potem pa klasika, telefon in trgovina Baje ti na tem linku celo pošljejo zastonj katalog... Namaar... to je še kar hitro... kolko je to kilometrov... če je povprečna nad 30 ga tvoj ata kar tiši Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.