Volk K.L. 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Joooj samo da prpizdim po klancu navzdol. Vuuuuuuuuš. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Evo danes sem se gonil po mestu z bajkom. Malo je bilo smotano ker sem imel vojaške hlače na sebi, pa sem moral desno hlačnico zaviti, da mi ne opleta po ketni. Drugače pa komaj čakam resne ture na balanci. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Vsi na kolo, za zdravo telo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ali imamo ljubitelje koles na LNF?.. ali celo strokovnjake ? Kupil bi kolo. Končno sem prišel k dolgo obljubljanemu denarju, nekaj dolgov še izterjam in ker vem, da če ga ne bom kmalu naložil, ga bom spet razfrčkal za kozlarije. In tega definitivno nočem, hočem kupiti kolo čimprej. Rad kupil celo nižjega cenovnega razreda (do 120.000 SIT brez dodatne opreme), za vožnjo po cesti in po makadamu ali celo po boljših poteh, po možnosti vzmetenje spredaj. 1.) Sicer že imam svetovalca, pa vseeno me zanima, če mi lahko kdo izmed vas priporoči kakšnega prodajalca, prodajalno iz Maribora, Celja ali Ljubljane (ali kjerkoli vmes) ? 2.) Kakšni osnovni napotki, nasveti pri nakupu ? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Glej Rachek, zdruzila sem tole - morda kdo opazi, kaj komentira, ti pa se malo zadaj po temi poglej, morda je kaj uporabnega tudi zate. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 hehe poznam strokovnjaka pa strokovnjakinjo za mal bolj "velika" kolesa... hehe, Bobnar pa Kristalka, sicer pa, je moj bratec kao hud strokovnjak je zgonu že več koles, kot jst žensk...., hm ampak kot ga jaz razumem, so kolesa če so zakaj svinjsko draga če že, sicer pa je najboljša opcija najbrž če kupiš kaj za pet jurjev, če si v ljubljani, k pol ni škode če ti ga kdo sune...., pol pa pač furaš naokrog... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Glej Rachek, zdruzila sem tole - morda kdo opazi, kaj komentira, ti pa se malo zadaj po temi poglej, morda je kaj uporabnega tudi zate. Fino, sem že gledal v čvekarijah, pa mi ni bilo nix jasno , sem pa bil ziher, da brisala nisi, no, pa sem pogledal še sem, vidim 20mar04 datum prve objave, pa si mislim:"Ziher je Marsa združila!". Bingo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Jah Jure, jaz bi to za šport, za po mestu bi nekaj za 30jurjev (novo) ali za 10-15 staro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Kul, me veseli, ko si nasel in fajn pravilno razmisljal. Mi je bilo cudno, ko nisi vedel, ker sem (kot si tudi videl) pred kratkim sama podobno odprla kot si ti zastavil (no, ne glih, ker ti hoces bolj 'pro', ampak tako, te je zanimalo, mnenje in to, kje dobiti, cene in vse, tudi zato se mi je zdelo primerno kar zrduzit)... Pa sem postekala, da je bilo to glih v nekaj dneh, pa te slucajno ni bilo okoli, potem pa je tema zamrla in je nisi vec opazil...No, glavno da si zdaj tu in je vse ok in na svojem mestu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 Jah Jure, jaz bi to za šport, za po mestu bi nekaj za 30jurjev (novo) ali za 10-15 staro. Težko za 30 novo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 ...bo treba "prešaltati" na kolo, za pot v službo, samo, da se tale jutranja ničla skrije ...lep dan vsem kolesarjem :palec: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Kolo je ples. Ja mi ga dostikrat plesemo. Rada plesem. Kaj pa vi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ....a ni za ples že ena tema odprta , jaz bi rekel, da je kolo "zakon" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ....a ni za ples že ena tema odprta , jaz bi rekel, da je kolo "zakon" Ne vem. Kje pa to pise? Kje so pa ta zakon sprejeli?Ti meni lazes. Ti lazes vsem na forumu. Malo razmisli o svojih dejanjih pa potem napisi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 VKS....ti si faca Bom šel danes mal zaplesat s kolesom ........je lep dan ......pa rabim gibanje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Ne, ti si faca. Ti mene ne poznas in ne ves kdo sem. Zakaj reces, da sem faca. Potem bos pa rekel, da sem neumna. Ne! Najprej me spoznaj in nee govori na pamet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ...kaj sem reku sem reku. Faca. To še ne pomeni, da si pametna al neumna, lepa ali grda, dobra ali slaba.........Berem tvoje poste, spoznavam te preko njih in po tem kar sem prebral si zame zaenkrat "faca"..... Mogoče kdaj kasneje, ko te bom bolje spoznal ne boš več......zdaj si....vsaj zame Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vreme kje spotakne 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Rajsi nehaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 ....a ni za ples že ena tema odprta , jaz bi rekel, da je kolo "zakon" Ne vem. Kje pa to pise? Kje so pa ta zakon sprejeli?Ti meni lazes. Ti lazes vsem na forumu. Malo razmisli o svojih dejanjih pa potem napisi... ....če takole napišeš se pa res sprašujem, kakšna sta prijatelja s tvojim kolesom , menda obvladaš ravnotežje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Dobro tole, jaz bolj obvladam kolo kot kolo, tam sem preveč lesena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Rajsi nehaj.Ker ti tako praviš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Jah Jure, jaz bi to za šport, za po mestu bi nekaj za 30jurjev (novo) ali za 10-15 staro. Težko za 30 novo... V Intesparju v Mb se dobi za 30kSit. Sem preveril. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Rachek...poglej kakšnga sem jez najdla...zastonj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 je reku sodelavec da je njegov kolega si kupil ono kolo ko moraš nogo obrnit navzven al kako da stopalo z pedala dol dobiš, ma to boste kolesarji vedli.. neko gorsko kolo al kaj.. pol se pa na začetku enkrat po parku pelje in pozabi, ko se je ustavil na to reč..pol se je pa kr zvrnil na stran s kolesom vred ko snop, hahahahah.. to je moglo hecno bit. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 pol se je pa kr zvrnil na stran s kolesom vred ko snop, hahahahah.. to je moglo hecno bit. ...za ostale možno,samo njemu ne vem koliko je bilo smešno. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.