Skoči na vsebino

Kolo

Marsa

Recommended Posts

x:Dx Ma se je on glih sekiru aqua.. po moje da ne.. extremist.. če se peleš po takih kolobitih navzdol ko so skale tud, se prav po hosti in to, nč po cesti.. pol se bi mogu že dostkrat vprašat če je to fajn al ne, če se kam zakanta in kolena razbije.. x:Dx
Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 354
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

....jaz pa danes trimčat na kolo, pa kaj se mi zgodi, cca 2 km od doma "gumi defekt", pa nazaj peš ob kolesu, tolk mi je šlo vreme na roko, da mi je uspelo pridit med plohami, ker pri nas so še vedno pogoste sedaj :eek: ....potem doma operacija gume x:Dx , pa sem našel cca 10 mm špico od stekla, se nič ne sekiram, bom pa jutri nadoknadil x^x ....lep večer x;)x :palec:

Prijetno se je bilo danes voziti po Ljubljani... x8Dx

Sonček sije... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Eh, kje je kakšen smeško na kolesu... To sem namreč jaz.. x:Dx

Torej, gorca kupila pred tremi leti, prej imela nekakšnega dirkalca(ta ozki tabularji) ... za povsod, za štacuna, za rekreacijo.. za v hrib xpolzx :switz: :switz: .. trpela kot žvau... Pol pa "ta prav " kolo... in sedaj mi je to št. 1 v moji rekreaciji... Sem si pridelala vzpon iz Bleda na Pokljuko... :palec: ... eh, sem si sama sebi čestitala... Divota..

krokodilček.. ti pa nisi od muh.. toliko dnevne kilometraže x?x .. Bogami, dober si ..

Ah, ja .. kar se opreme tiče... jest mam še torbico , montirano kar na cev sedeža... Me istočasno ščiti pred blatom.. da mi ne šprica v za "zadnjo " :xx!: ... Ravno dovolj prostorna, da si spravim cunje za preobleč... sem napreč hiper :switz:

Uživam, ko pridem v Kamniško Bistrico... se usedem pod hribe..si namočim noge v ledenico.. xzobkox . .. si ogledam detelca: si privoščim xcheersx xsmokex ... pol pa nazaj ... :spet :switz: , ampak občutek je xokx

krokodilček.. ti pa nisi od muh.. toliko dnevne kilometraže  x?x .. Bogami, dober si ..

Do 50km na dan je veliko ? Ma ja...

Ti povem koliko dela moj (skoraj) sosed ?

25 000km/na leto.Pa upostevaj, da je se vmes zima pa....

Mah ja.. saj veš. veliko.. malo... vse je realtivno... meni se enostavno ne ljubi, ne da, ni časa .. vsak dan... Ko je "sezona" v povprečju 2-3 x tedensko sedem na kolo... Včasih 14 dni nič , včasih vsak drugi dan... Pač takrat kot mi "potegne" x;)x

In tvoj sosed je rekreativec ? Noro... to ti je v "sezoni" okrog 120-150 na dan .... Noro.. zame , .. za soseda je pa že nujna "hrana"...

Pa pridno kolesari... poglej kak lep dan.. xDDx

Do 50km na dan je veliko ? Ma ja...

Ti krokodil, jaz sem imela predlanskim tak hud napad kolesarjenja x8Dx ,ne vem sicer koliko sem jih naredila dnevno,vem samo, da sem jih od maja pa do začetka novembra naštepala čez 5.000,kar lepa razdalja,a ne! x:Dx

Letos bom pa bolj na easy! x;)x Če grem v službo s kolesom, je malo bad, ker moram potem voziti oblačila s seboj, ali pa če jih imam že v službi,ker ne morem delat v kolesarkah,bi bilo malo čudno! x:Dx

Torej naj bo zdaj lepo vreme, da bomo lahko aktivirali svoja kolesca! :flower: xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ko smo ze pri biciklih..en malo "grsi" vic : x;)x

Mali Mujo:'Mama, 'ajde da se igramo mame i tate!'

Majka zgranuta, brze bolje otrca do najblizeg psihologa. Kada mu je izlozila problem, ovaj joj objasni da to nije nista strasno i da moze da se igra sa detetom, ali naravno, samo do izvesne granice.

Kada se vratila kuci, mali Mujo ju je cekao sa istim zahtevom.

Mali Mujo: 'Mama, hocu da se igramo mame i tate!'

Mama:'Dobro sine, igracemo se mame i tate.'

Mali Mujo: 'OK, idi u spavacu sobu spremi se i cekaj me.'

Majka zbunjena, seti se lekarovog saveta i odluci da prihvati igru, te ode u sobu. Skinu se i leze u krevet. Posle pet minuta kvaka se

pokrenu i u vratima se pojavi mali Mujo.

Mali Mujo: 'Sta je ku*vo, samo na k***c mislis?! 'Ajde oblaci se, pa idemo da detetu kupimo bicikl!'

x:Dx x:Dx x:Dx

Danes popoldan bil (prvic letos) na Bocu.

Navzgor skoraj pregorel merilec srcnega utripa zaradi napora, navzdol zaradi strahu x;)x

Pa izboljsal lanski 'speed record' za cele 3km/h...iz 76 na 79 :palec:

Samo en problem je se...jutri me bodo v sluzbi zafrkavali...ce me je konj pof* ,ker bom hodil tako na siroko :eek: x:Dx

Danes popoldan bil (prvic letos) na Bocu.

Navzgor skoraj pregorel merilec srcnega utripa zaradi napora,  navzdol zaradi strahu x;)x

Pa izboljsal lanski 'speed record' za cele 3km/h...iz 76 na 79 :palec:

Samo en problem je se...jutri me bodo v sluzbi zafrkavali...ce me je konj pof* ,ker bom hodil tako na siroko :eek:  x:Dx

Ohhoooo :palec: dober si.

Ja sam ka mali pao s lipe

• 3 weeks later...

:eek: kroko, jaz pa mislila, kakšna frajerka da sem, ker namest avta uporabljam kolo...in včasih celo 10 km na dan nardim... x:Ix ..je pa čudno, kako od te odločitve dalje, vse manj rabim iz tržnice.... x;)x

men se zdi kolo :palec: ...sam mi ni in mi nikol ni blo..v užitek..bolj ono pod mus, ker je kao dobro zame... xrolleyesx ..

Astra

Per aspera ad astra

Jaz sem tudi v soboto naredila tako luštno turo iz Ljubljane do Krumperka in nazaj!(40km)

Pa ni bilo krize z bolečinami, ne v nedeljo in ne danes! Cool! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jaz sem tako športno zaposlena sama s seboj. Na mestu sem prekolesarila 50km. Matr moja ** x;)x . Včeraj sem jih naredila samo 40km. Tudi na mestu. Že počasi cajt, da aktiviram **mobilni** bicikl, da bom še kam prišla, recimo vsaj do tortic x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...