borism 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 V soboto pa gremo nabaviti gorsko kolo v GIGA ŠPORT, ker imajo eno dobro akcijo , poglejte malo prospekte, se splača ...lep dan prijatelji rekreacije Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ....splačalo se je , moram počakat mal na kulturne temperature , da ga preizkusim...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 sej je že 20...kok pa rabš...40? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Čuj ti Majica, zjutraj je bilo pri nas 1, 3 stopinje , zato nisem odšel v službo z njim, jaz pod 5 stopinj ne sedim na kolesu, če ni nuje :o|o: ....kam greva potem kolesariti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Po PST-ju je fajn it... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 mende imajo nune takega... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 uau...še navodila... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Hehe... nekaj takega so izumili že v 17. stoletju. Samo meni se čudno zdi... ravno takrat, ko bi res moral goniti, ji vzame moči Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 hm ja danes zjutraj pa sem tud js naredil ene 200m višinske razlike na kolesu brr mal je zeblo za dol... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Zdaj pa dost heca, grem za eno uro na kolo , res škoda tule sedet, bo po kosilu več časa za LNF, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Dobro je bilo, sicer ena ura ni dosti, boljše pa kot nič, še posebej v takšnem vremenu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 No tko 3h lažjega brcanja za ogrevanje sej počasi bo kondicija spet tu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Juhu sem novi kolesar pa me mal zanima zakaj me zapestje desno tako boli mrbit preveč hitro grem dol? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Juhu sem novi kolesar pa me mal zanima zakaj me zapestje desno tako boli mrbit preveč hitro grem dol?Ce se spomnim na fotografijo tvojih rok, ki si jih enkrat tukaj objavil...srecen bodi, da te samo bolijo, da ti niso odpadle Pomoje nic resnega...nisi navajen..se bo uteklo s casom.Ko bi ti vedel, kako bolijo zapestja, ko zacnes boksat... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 zdele grem narest eno 50tko,da mal tazadno utrdim Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 50tko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 50tko KM Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 O, pohvalno, jaz ne morem, ceste mokre, ščitobranov pa nimam gor :xx!: , bom nadoknadil v naslednjih 3 dneh, ko bo sonce, potem pa fajn "gon", lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 sem že nazaj,boli zadnica bo treba resno začet če ne nau nč Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 hahaha, kaj ste se te tepli Opij Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 hahaha, kaj ste se te tepli Opij nč jasn Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Dobro, hecam se, ker si napisal, da te boli kaj, saj ti si vsaj bolj priden danes kot jaz, ko še nisem šel nikamor .....pozdravi svoje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.