opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 sej ni panike sam sem tudi kolebal ali naj gremin me ujeme dež :o|o: pa sem si reku jebiga in sem šel. pa ni blo dežja Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 ...prav si naredil, saj se jaz tudi boljše počutim, če migam , včasih imam slabo vest, če ne... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2004 Ja Opij, bo treba trenirat mene rita ne boli več, sem jo že utrdila! Oj, jaz sem pa ravno hotla napisat, da se koncno po treh mesecih lahko usedem na bike (brez bolecin).Tako da zdaj si moram ubost....Skoraj sem padla, ko sem se umikala trapastemu mačku, ki se je odločil sredi kolesarske steze ježiti in se nikamor premakniti ...Zanimivo, jaz pa sem danes ustavila crnobelemu mucu, ki se je ustavil sredi ceste in gledkal lustno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Zdaj pa gremo narediti enih 25 km, je treba "migat" , drugače ne bo kondicije ....lep večer, kjerkoli že boste VI, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 U, Boris naredi jih še 25 namesto mene, sem cel dan v službi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Evo, že nazaj ...Contesa, tudi zate sem naredil, okoli 30km jih je bilo v uri in pol, sicer se mi pa zdi, da si tudi oseba, ki nekaj, da za boljše počutje.....lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Super,hvala! Tudi tebi lep večer! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Hej, prijatelji! Jaz pa imam danes dopust in se pravkar odpravljam na bicikel. Malo gori doli pa slovenski Istri. Bom užival še za vas, ki se morate potit v službi. Lep pozdrav in naj vam čas v službi hitro mine. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Hej, prijatelji! Jaz pa imam danes dopust in se pravkar odpravljam na bicikel. Malo gori doli pa slovenski Istri. Bom užival še za vas, ki se morate potit v službi. Lep pozdrav in naj vam čas v službi hitro mine. THXin tebi naj se makadam vleeeeecheeee in vleeeeecheeee... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pred 15 minutami prispel iz ture, ki je bila dolga od 40-45 km, samo zanimivo, da sem si dejal, da bom namesto kosila raje izbral kolo, pa sedaj fino počutim. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Pred 15 minutami prispel iz ture, ki je bila dolga od 40-45 km, samo zanimivo, da sem si dejal, da bom namesto kosila raje izbral kolo, pa sedaj fino počutim. Mene ne spraviš na bicikel.....rolerji so mi bolj pri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kris pozdrav! Kaj se ga pa bojiš?...no saj te razumem, ker si le mlajša Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Kris pozdrav! Kaj se ga pa bojiš?...no saj te razumem, ker si le mlajša , ne , ne bojim se ga ...ampak rit boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 , pri rolerjih pa bolj noge Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 , pri rolerjih pa bolj noge yeah, tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Kris pozdrav! Kaj se ga pa bojiš?...no saj te razumem, ker si le mlajša , ne , ne bojim se ga ...ampak rit boli 2 dni...pa se navadiš... ...probi bejba...probi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Imaš prav Majica, v dveh dneh se mišice utrdijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ... vsepovsod... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Seveda vsepovsod, tudi v glavi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Eh, le kje je kakšen smeško na koles.. včeraj sem po dolgem času spet sedla na moj kolešček (sem si zadnjič nategnila eno kito na nogi ..) pa sem bila nekaj časa malo manj mobilna.. ) ampak, včeraj sem si pa privoščila vzop na 400 metrčkov.. zvečer zaspala kot ubita.. še fuzbala nisem nič gledala.. uf, in sedaj rabim eno kavico.. ma saj grem v Lj na en sestanek , tam vedno dobim eno krasno kavico s smetano.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 živjo! jaz se pa ful rada furam z bikeom po gozdu. jaz in moj bike, takrat sva kot eno. folk mal čudn gleda, kao, kva se pa ta bejba podi po gozdu(sej ne onesnažujem okolja!), ampak bojo že preživel. sem pa ruknla ene parkrat, nujno morm čelado nabavt. a kdo ve kok stanejo SPD-ampak ne ful ta drage? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Naj te ne sekirajo pogledi drugih. Samo da se imaš ti fajn. Jaz danes prešponal čez 100 km relacije in sem sfukan k merjasec. Me prav briga, če me kdo čudn gleda, kako se gonim na bajku. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 prodam kolo Peuget 28 predstav vreden pedaliranja Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Naj te ne sekirajo pogledi drugih. Samo da se imaš ti fajn. Jaz danes prešponal čez 100 km relacije in sem sfukan k merjasec. Me prav briga, če me kdo čudn gleda, kako se gonim na bajku.itak! men se je zadnjič neki ful smešnga zgodl k sm šla z bikeom na golovc. se tko furam po enmu makedamu, k gre pol v gozd in v jarku vidm čist nov fičo. nč jasn. se furam naprej in vidm kiblo. se obrnem(se mi ne da pogovarjat s policaji) in me zaustavjo, itak. če sm vidla dva mulca na kolesih. sm rekla, da ja(krava). kako pa sta bla oblečena, me pobarajo. jest pravm, ne vem in se odfuram stran. grem 50 metrov naprej in spet kibla! in spet isto vprašanje, če sm vidla 2 mulca. rečm policajem, da so me že nihovi kolegi to vprašal. nobenmu nč jasn(policajem), kakšni kolegi, kakšna kibla?! JOOOOOJ! nč, jim vse razložim in me končno spustijo, da grem svojo pot, spet mim uni prvih policajev, ki so me tokrat le pozdravili. MISLM, KVA IMA NESPOSOBNA POLICIJA, KI SE NE ZNA ORGANIZIRAT, ZA DELAT V GOZDU?!(pohat so šli, ha ha) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.