Skoči na vsebino

Kolo

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 354
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja Opij, bo treba trenirat x;)x mene rita ne boli več, sem jo že utrdila! :fiju:

Oj, jaz sem pa ravno hotla napisat, da se koncno po treh mesecih lahko usedem na bike (brez bolecin).

Tako da zdaj si moram ubost.

...Skoraj sem padla, ko sem se umikala trapastemu mačku, ki se je odločil sredi kolesarske steze ježiti in se nikamor premakniti ...

Zanimivo, jaz pa sem danes ustavila crnobelemu mucu, ki se je ustavil sredi ceste in gledkal lustno. :2src: xcivx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

U, Boris naredi jih še 25 namesto mene, sem cel dan v službi! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Super,hvala! :palec: Tudi tebi lep večer! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Hej, prijatelji!

Jaz pa imam danes dopust in se pravkar odpravljam na bicikel. Malo gori doli pa slovenski Istri. Bom užival še za vas, ki se morate potit v službi.

Lep pozdrav in naj vam čas v službi hitro mine.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Hej, prijatelji!

Jaz pa imam danes dopust in se pravkar odpravljam na bicikel. Malo gori doli pa slovenski Istri. Bom užival še za vas, ki se morate potit v službi.

Lep pozdrav in naj vam čas v službi hitro mine.

:vragec:

THX

in tebi naj se makadam vleeeeecheeee in vleeeeecheeee... x:)x x;)x x:o)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Kris pozdrav!

Kaj se ga pa bojiš?...no saj te razumem, ker si le mlajša x;)x  

xsrcx x:)x , ne , ne bojim se ga ...ampak rit boli x:Dx

2 dni...pa se navadiš... x;)x ...probi bejba...probi... x:Dx x;)x :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

... x:Dx vsepovsod... xscratchx xzobkox

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Eh, le kje je kakšen smeško na koles.. x;)x včeraj sem po dolgem času spet sedla na moj kolešček (sem si zadnjič nategnila eno kito na nogi xcivx ..) pa sem bila nekaj časa malo manj mobilna.. ) ampak, včeraj sem si pa privoščila vzop na 400 metrčkov.. zvečer zaspala kot ubita.. x:Dx še fuzbala nisem nič gledala.. uf, in sedaj rabim eno kavico.. ma saj grem v Lj na en sestanek , tam vedno dobim eno krasno kavico s smetano..

živjo! x:)x

jaz se pa ful rada furam z bikeom po gozdu. jaz in moj bike, takrat sva kot eno. folk mal čudn gleda, kao, kva se pa ta bejba podi po gozdu(sej ne onesnažujem okolja!), ampak bojo že preživel. sem pa ruknla ene parkrat, nujno morm čelado nabavt.

x?x a kdo ve kok stanejo SPD-ampak ne ful ta drage?

DON'T PANIC

Naj te ne sekirajo pogledi drugih. Samo da se imaš ti fajn. Jaz danes prešponal čez 100 km relacije in sem sfukan k merjasec. Me prav briga, če me kdo čudn gleda, kako se gonim na bajku.

itak! x:)x

men se je zadnjič neki ful smešnga zgodl k sm šla z bikeom na golovc. se tko furam po enmu makedamu, k gre pol v gozd in v jarku vidm čist nov fičo. nč jasn. se furam naprej in vidm kiblo. se obrnem(se mi ne da pogovarjat s policaji) in me zaustavjo, itak. če sm vidla dva mulca na kolesih. sm rekla, da ja(krava). kako pa sta bla oblečena, me pobarajo. jest pravm, ne vem in se odfuram stran. grem 50 metrov naprej in spet kibla! in spet isto vprašanje, če sm vidla 2 mulca. rečm policajem, da so me že nihovi kolegi to vprašal. nobenmu nč jasn(policajem), kakšni kolegi, kakšna kibla?! JOOOOOJ! nč, jim vse razložim in me končno spustijo, da grem svojo pot, spet mim uni prvih policajev, ki so me tokrat le pozdravili. MISLM, KVA IMA NESPOSOBNA POLICIJA, KI SE NE ZNA ORGANIZIRAT, ZA DELAT V GOZDU?!(pohat so šli, ha ha) x:)x

DON'T PANIC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...