krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Za vse kolesarje po hosti in tudi drugod, super zadeva proti pikom insektov-so novi obliži Hansaplast, ki vsebujejo neka eterična olja(prevladuje limonovec) in zaščitijo naše telo pred piki teh zoprnih insektov. Dva obliža sta dovolj za celo telo. Ce si dovolj hiter, se te 'musklfiber' ne ulovi, kaj sele komarji... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Kroko, jaz nisem tak maher kot ti zato raje obliže uporabljam,pa še komarčkom moja kri zelo diši, zato moram malo pazit! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Nisem napisal, da meni to uspeva..bi bilo fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Pol ti bojo pa mogoče obliži prišli prav! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Pol ti bojo pa mogoče obliži prišli prav! Ja, vcasih bi rabil enega velikega. Za svoja usta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Kroko, jaz nisem tak maher kot ti zato raje obliže uporabljam,pa še komarčkom moja kri zelo diši, zato moram malo pazit! Opazuj se, vedno jim bo manj sladka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ja, Sstane, saj je že veliko bolje, kot je bilo. Ponoči nič več ne uporabljam sredstva proti komarjem v vtičnici! Kadar pa sem na kolesu, pa sem zgleda, še vedno presočna tarča,da bi me komarčki pustili pri miru! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Doma, pod teraso imam ribnik in so me pred dayS tako nažigali, da sem bil čisto marogast. Izgleda, da jih sedaj moja slana aura odbije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 sem prvi teden za 500 metrov razdalje potreboval peš 15 minut, ker ni šlo hitreje, samo zanimivo je pa bilo, da sem se s kolesom lahko normalno vozil v klance in naokoli, kar pomeni, da so povsem druge mišice obremenjene pri teh dveh športihSe strinjam Boris, to sem tudi sam izkusil včeraj. Kako pa vi (moški del LNF populacije) rešujete sedenje ? Včeraj sem po pregonjenem najhujšem bregu (razen še enega hujšega, kjer sem kolo tišal in doživel v prvem stavku omenjeno izkustvo) opazil, da ne zelo zelo slabo čutim "moškost" in genitalije. Čez nekaj časa sem se raje ustavil in se malo razmigal, pa je bilo bolje. Uporabljate podložene kolesarske hlače, kakšni sedeži, etc .. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Kako pa vi (moški del LNF populacije) rešujete sedenje ? hlače, kakšni sedeži, etc .. ? Moj fotelj : http://www.bikeandfun.net/artikel/sattel/s...nmarco/aero.jpg Ne sparat na kvalitetnem sedezu.... Glede podlozenosti : nekaterim prija, jaz sem odstranil tisti del.Rit se mora 'utrditi' , potem ne boli nic vec.Prej, ko sem imel navaden sedez (brez luknje v 'prostatnem' delu ) je bila katastrofa, prav tako, kot si ti zase napisal...sedaj pa juhej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Hmm ... cena ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Hmm ... cena ? Ce bom objavil, bo zgledalo, da se hvalim oz. da delam reklamo za nekoga.Poklici malo naokrog, ponudba je pestra. Cena ? Sitnica (za zadovoljstvo, ki ga prinasa ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Kako pa vi (moški del LNF populacije) rešujete sedenje ? Včeraj sem po pregonjenem najhujšem bregu (razen še enega hujšega, kjer sem kolo tišal in doživel v prvem stavku omenjeno izkustvo) opazil, da ne zelo zelo slabo čutim "moškost" in genitalije. Čez nekaj časa sem se raje ustavil in se malo razmigal, pa je bilo bolje. Uporabljate podložene kolesarske hlače, kakšni sedeži, etc .. ? na žalost to ni le nadloga moškega dela LNF kolesarske populacije...se je tud men že zgodl, da je blo spodaj vse omrtvičeno, bedn feeling :xx!: Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Aha, celo to ... :o|o: Kroko: hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 mam kr trd zic, tud kolesarske hlače nč ne pomagajo za daljše ture :o|o: . najboljše, da se gre vsake toliko časa dol s kolesa, da se malo razmigaš..da bi pa zic menjala, hm, maybe, sam sej se navadiš na trdoto Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Oh, jaz pa ... ampak še prej si moram pa očala kupit, zaradi mušic ... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ja, ja, Surya. Na trdo se navadiš in razvadiš! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Pa še utrdiš se!(predvsem zadnjica) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Včasih smo kar stoje gonili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Saj še vedno včasih, samo pol pa noge bolijo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Včasih smo kar stoje gonili Ja kaj niste imeli "zicov" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ne, so bili ruski bicikli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 To so bili bolj grobi, kot njihovi avtomobili Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Oh, jaz pa ... ampak še prej si moram pa očala kupit, zaradi mušic ... :o|o: uf, ja, mrčes ..enkrat mi je med kolesarjenjem prišla čebela v usta in sem jo tako hitro splunla, da mi ni blo nč jasn..v oči pa itak naletavajo mušice :o|o:, špegli so dobra ideja, sam kake dobre biblo treba najdt, take da dol ne lezejo, ko švicaš Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Danes imam v načrtu osvojiti Lubnik (do kamor pelje asfalt) Upam, da bo vreme ok in da bo zadnjica zdržala Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.