Skoči na vsebino

Kolo

Marsa

Recommended Posts

Za vse kolesarje po hosti in tudi drugod, super zadeva proti pikom insektov-so novi obliži Hansaplast, ki vsebujejo neka eterična olja(prevladuje limonovec) in zaščitijo naše telo pred piki teh zoprnih insektov. Dva obliža sta dovolj za celo telo. :palec:  x:Dx

Ce si dovolj hiter, se te 'musklfiber' ne ulovi, kaj sele komarji... x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 354
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kroko, jaz nisem tak maher kot ti x:Dx zato raje obliže uporabljam,pa še komarčkom moja kri zelo diši, zato moram malo pazit! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pol ti bojo pa mogoče obliži prišli prav! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest sstane
Kroko, jaz nisem tak maher kot ti x:Dx zato raje obliže uporabljam,pa še komarčkom moja kri zelo diši, zato moram malo pazit! x8Dx

Opazuj se, vedno jim bo manj sladka :eek: x;)x

Ja, Sstane, saj je že veliko bolje, kot je bilo. Ponoči nič več ne uporabljam sredstva proti komarjem v vtičnici! :palec: Kadar pa sem na kolesu, pa sem zgleda, še vedno presočna tarča,da bi me komarčki pustili pri miru! x:Dx

HONORE DE BALZAC

Guest sstane
Doma, pod teraso imam ribnik in so me pred dayS x;)x tako nažigali, da sem bil čisto marogast. Izgleda, da jih sedaj moja slana aura odbije x:Dx x^x x;)x

sem prvi teden za 500 metrov razdalje potreboval peš 15 minut, ker ni šlo hitreje, samo zanimivo je pa bilo, da sem se s kolesom lahko normalno vozil v klance in naokoli, kar pomeni, da so povsem druge mišice obremenjene pri teh dveh športih

Se strinjam Boris, to sem tudi sam izkusil včeraj. :palec:

Kako pa vi (moški del LNF populacije) rešujete sedenje ? Včeraj sem po pregonjenem najhujšem bregu (razen še enega hujšega, kjer sem kolo tišal in doživel v prvem stavku omenjeno izkustvo) opazil, da ne zelo zelo slabo čutim "moškost" x:Dx in genitalije. :sori: Čez nekaj časa sem se raje ustavil in se malo razmigal, pa je bilo bolje. Uporabljate podložene kolesarske hlače, kakšni sedeži, etc .. ? :inocent:

Kako pa vi (moški del LNF populacije) rešujete sedenje ? hlače, kakšni sedeži, etc .. ? :inocent:

Moj fotelj : x:)x http://www.bikeandfun.net/artikel/sattel/s...nmarco/aero.jpg

Ne sparat na kvalitetnem sedezu....

Glede podlozenosti : nekaterim prija, jaz sem odstranil tisti del.Rit se mora 'utrditi' , potem ne boli nic vec.

Prej, ko sem imel navaden sedez (brez luknje v 'prostatnem' delu ) je bila katastrofa, prav tako, kot si ti zase napisal...sedaj pa juhej x:Dx :palec:

Kako pa vi (moški del LNF populacije) rešujete sedenje ? Včeraj sem po pregonjenem najhujšem bregu (razen še enega hujšega, kjer sem kolo tišal in doživel v prvem stavku omenjeno izkustvo) opazil, da ne zelo zelo slabo čutim "moškost"  x:Dx in genitalije. :sori: Čez nekaj časa sem se raje ustavil in se malo razmigal, pa je bilo bolje. Uporabljate podložene kolesarske hlače, kakšni sedeži, etc .. ? :inocent:

na žalost to ni le nadloga moškega dela LNF kolesarske populacije...se je tud men že zgodl, da je blo spodaj vse omrtvičeno, bedn feeling :xx!:

DON'T PANIC

mam kr trd zic, tud kolesarske hlače nč ne pomagajo za daljše ture :o|o: . najboljše, da se gre vsake toliko časa dol s kolesa, da se malo razmigaš..da bi pa zic menjala, hm, maybe, sam sej se navadiš na trdoto x;)x
DON'T PANIC

Pa še utrdiš se!(predvsem zadnjica) x:Dx

HONORE DE BALZAC

Saj še vedno včasih, samo pol pa noge bolijo! xrolleyesx x:Dx

HONORE DE BALZAC

Oh, jaz pa ... ampak še prej si moram pa očala kupit, zaradi mušic ... :o|o:  x:Dx

uf, ja, mrčes ;) ..enkrat mi je med kolesarjenjem prišla čebela v usta :blink: in sem jo tako hitro splunla, da mi ni blo nč jasn..v oči pa itak naletavajo mušice :o|o:, špegli so dobra ideja, sam kake dobre biblo treba najdt, take da dol ne lezejo, ko švicaš :switz:

DON'T PANIC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...