Skoči na vsebino

Pozitivni naboj trenutka

Marsa

Recommended Posts

Jaz tudi, v bistvu - ceprav jih ful zal stran vrzemo.

in potem nam je včasih žal, jih objokujemo, živimo v njih,ker jih ni bilo, razmišljamo o njih in zamudimo trenutke ki nas čakajo, ki se nam ponujajo in zgodbo ponovimo, živimo v začaranem krogu. zato če se le da uživam v trenutku ki je sedaj, v tem trenutku sem, diham, ljubim, živim, občutim... ta trenutek

Deli na socialnih omrežjih

Enkrat mi je prislo na misel tole in sem celo odprla novo temo - Ce je priloznost zamujena, se vedno pojavi se ena. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Super ste xsrcx x:Xx

Tole o objokovanju preteklih trenutkov in pozabljanju na trenutne je bila pa luštna lekcija tudi zame... ampak jo moraš najprej pogruntat, preden jo lahk udejaniš x;)x pismu sem res čist pametna dans x:Dx x:o)x

Lepe trenutke... positive vibe... ljubezen... svetloba... vsem. xsrcx xsrcbumx xrainbowx xloveyx :flower:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Sem danes sedela v razredu (hehe to je nora štorija, druga zgodba, no nisem bila učenka x;)x )zaposlila pridne otročičke in čakala da ura mine... sem razmišljala o trenutkih in med drugim se je na papir izlilo tudi tole:

V moji navidezni resničnosti ne obstaja čas. Le prisotnost, ki se je v določenem trenutku ujela v večnost. Ta trenutek lahko prikličem vase kadarkoli, preprosto. V delčku sekunde sem ustvarila popolnost, mojstrovino, čudež- trenutek. In vsakič ko ga prikličem v spomin zaživi. V navidezni resničnosti, v svetu ki obstaja.... v tem trenutku

eh ja, so mi določene teme tule na forumu določene situacije v spomin priklicale in nihče ne more vzeti trenutkov, ki so...

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...