Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 ... je zdaj. + --> Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 mmmmmmm Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Aha. Point pa je v tem, da je 'zdaj' absolutno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 .......pošiljam vsem rožice :flower: in veliiiko ljubezni ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 20. marec 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Trenutek, zaključen krog, večnost. Živim za trenutke... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Jaz tudi, v bistvu - ceprav jih ful zal stran vrzemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 .rešitev žalosti, v spremembo smehcaElastičen smeh, ki se nabira v gobčku, pole pa kr naenkrat explodira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Jaz tudi, v bistvu - ceprav jih ful zal stran vrzemo.in potem nam je včasih žal, jih objokujemo, živimo v njih,ker jih ni bilo, razmišljamo o njih in zamudimo trenutke ki nas čakajo, ki se nam ponujajo in zgodbo ponovimo, živimo v začaranem krogu. zato če se le da uživam v trenutku ki je sedaj, v tem trenutku sem, diham, ljubim, živim, občutim... ta trenutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 Enkrat mi je prislo na misel tole in sem celo odprla novo temo - Ce je priloznost zamujena, se vedno pojavi se ena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 samo opaziti jo moramo, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Marsa,Selene Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Super ste Tole o objokovanju preteklih trenutkov in pozabljanju na trenutne je bila pa luštna lekcija tudi zame... ampak jo moraš najprej pogruntat, preden jo lahk udejaniš pismu sem res čist pametna dans Lepe trenutke... positive vibe... ljubezen... svetloba... vsem. Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...what a wonderful life Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 yeeeeeeeeeeeSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Sem danes sedela v razredu (hehe to je nora štorija, druga zgodba, no nisem bila učenka )zaposlila pridne otročičke in čakala da ura mine... sem razmišljala o trenutkih in med drugim se je na papir izlilo tudi tole:V moji navidezni resničnosti ne obstaja čas. Le prisotnost, ki se je v določenem trenutku ujela v večnost. Ta trenutek lahko prikličem vase kadarkoli, preprosto. V delčku sekunde sem ustvarila popolnost, mojstrovino, čudež- trenutek. In vsakič ko ga prikličem v spomin zaživi. V navidezni resničnosti, v svetu ki obstaja.... v tem trenutku eh ja, so mi določene teme tule na forumu določene situacije v spomin priklicale in nihče ne more vzeti trenutkov, ki so... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Že kot otrok imaš tisoč in eno željo. In, če se ti jih izpolni tisoč, boš jokal zaradi ene same neizpolnjene. Naj se Vam izpolni tudi ta ena želja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.