Skoči na vsebino

Napoved za 13. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=13"][b]Napoved za 13. teden[/b][/url] - [b]22. - 28. marec 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O, Nataly, thanx za odziv - tudi tukaj (lije kot iz skafa).
Ceprav pa nisem imela v mislih le vremena...
Pazi recimo tudi, ko tocis vodo v banjo ali v umivalnik... x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

*Pa tam ni opcije Venera, Mars, ker sem se osredotocila na najblizje - ostalo itak vkljucim v mesecno in -na tedenski- v 'lunino' napoved.

Mars pa je vceraj zjutraj prisel v Dvojcka in TUDI zato tako nemirna scena.

Picasso

in zakaj se potem jaz že deset minut razburjam in brišem tla v kopalnici... a spuščanje pralnega stroja tud velja tule... sem pa upoštevala tisto, danes se dogovarjaj jutri se dogovori ;)

[quote name='Selene' date='22. Mar 2004 ob 12:38']brišem tla v kopalnici... a spuščanje pralnega stroja tud velja tule...[/quote]
Seveda, tudi - saj ne morem predvideti cisto vseh moznih opcij... lahko samo recem, da bo veliko prelivanja... recimo...
Kot ce napisem viroza - to velja tudi za viruse na netu... ali onesnazevanje... pa je kaj takega...

Ja, jutri, pojutrisnjem, danes pa zeleza v ogenj. :palec:

Picasso

Saj lahko je tudi kaj drugega - v bistvu ne samo voda, ampak ko pomislim na tekoce stanje, pomislim pac na vodo.
Zal bo najbrz tudi prelivanje krvi... :sori: , pa npr. bruhanje, driska ali kaj takega... Pac - prelivanje...
Opraviti z vodo imamo pa itak potem tudi v teh primerih - ce macka pobruha vsa tla, potem imas posledicno pac veliko opraviti z vodo. xDDx (in gre tako celo za dvojno 'prelivanje')...

Picasso

Vem, kaj mislis, tudi, a ne zelo poudarjeno prav to, v primerih zastrupljanja bo zdaj vec recimo kajenja... kot pa pitja...
Nekateri, ki so ze nehali kaditi, bodo spet 'propusili'... :o|o: :sori: Eni, ki sicer malo kadijo, bodo zdaj prizigali cigareto za cigareto. Pitje pa bolj nervozne narave, potesitev nekaksnega oralnega stosa in ne potreba po omamljanju..... oz. alkoholiziranju... pa se seveda druzabne narave... bolj iz tega stosa...

Picasso

[quote name='Marsa' date='22. Mar 2004 ob 12:55']Opraviti z vodo imamo pa itak potem tudi v teh primerih - ce macka pobruha vsa tla, potem imas posledicno pac veliko opraviti z vodo. xDDx (in gre tako celo za dvojno 'prelivanje')...[/quote]
Joj Marsa.....
Da ni tegale bral eden od mojih mačkonov, ki mi je po dolgem času danes zjutraj pustil lužico tam kjer ne bi smel.... :eek: :O: x:Ix
x:Dx x^x

O, Neli - ja, to je tudi to... Tudi pri nas se je ze to zgodilo in pravzaprav sem natancno na to tudi pomislila, vendar ne dajem tako precizno v napoved cisto vsakega morebitnega dogodka, ki bi se utegnil zgoditi.
'Pipice bodo popustile'... bo treba bolj v takih prispodobah... x;)x

Hvala za odziv, kul ga je dobiti. :vio:
Pa se fino je, ko takole povezujete, kajti res ti ne more pasti na misel ko pises cisto vsak mozen pripetljaj.
na primer napises prelivanje, folk ima drisko, caka pa na poplave... xDDx In ne povezejo... Ti dobis ob vpogledu na en aspekt asociacijo, ki jo pac zapises - bolj ali manj tocno ali pac posreceno.

Jaz pa lahko komentiram se gneco, saj sva morala po Vecni (ni se bilo moc konektati na Tivolsko, da potem na Celovsko, me ena ni spustila, potem pa sem podaljsala, da ne delam zastoja zadaj), pa sva rabila 3/4 ure, totalna guzva in zastoj. Vsi brez luci, ko blindnem, debelo gledajo, nic jasno, vsi zblojeni... :o|o:

Picasso

[color="blue"]Hmmm ena težina je danes v zraku, zdaj pa ne vem, al je to sam zarad tega, kar se meni v glavi dogaja, al je to na splošno dans... :o|o: Že cel dan čepim doma in če sosed ne bi šel v trgovino, tudi jaz verjetno ne bi šla. Ne počutim se kul, nekak tak filing imam, kot da bi mogla nujno mirovat in nič ne delat kaj preveč velikega, ker se lahko nekaj zgodi... :vio: :inocent: ... kaj, sam bog ve x;)x

No, pa mi je še frendica prej na hodniku rekla, da je neki ful čuden energy danes, pa sem se odločla, da postnem tole sem... x;)x ...da bi verjetno spadalo pod feedback na napoved tega tedna x:Dx

[/color][color="yellow"](hihi, Marsa, a tak fidbek je kul? :8): x;)x )[/color][color="blue"]

Sončna Vila[/color]

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:eek:
Neverjetno Soncna!
ravno sem dala napoved gor, ta hip, pa vidim, da je odgovor in sele pol opazim, da je pravzaprav v 13., 'prejsnji', torej se zdajsnji!!!
Odstekano.

Ja, danes je Luna v konjunkciji s Saturnom ( [url="http://www.lunin.net/vplivlune/saturn.php"]http://www.lunin.net/vplivlune/saturn.php[/url] ).
Tole pa sicer vidis na osrednji strani LN - ki pa je bolje, da imas nastavljeno na strani [url="http://www.lunin.net/danes.php"][b]DANES[/b][/url].

Picasso

hmmmm...danes sem ok....je bil pa prejšnji teden kar :xx!: :xx!:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma - da te malo potolazim, prihodnji bo boljsi, vsaj kar se tice pocutja, ne bo te teze. :palec:

Picasso

[color="blue"]huh, Marsa, ti si pa noro hitra :eek: x:Dx x;)x :palec:

Hja, sem si prebrala... Konjunkcijo lune s saturnom, namreč. :o|o:

Veš kaj, fora pri meni je ta, da za browsanje uporabljam Opero in ta ima takšne nastavitve, da se mi kar odpre stran tam, kjer sem zadnjič nehala brskat, ko sem jo zaprla (v bistvu se mi odprejo vse strani, ki sem jih imela odprte, ampak to je pač možnost browserja in ni ravno v povezavi s temle x;)x ), tako da štratna stran pri meni kot "danes" odpade x:)x ... hvala ti pa vseeno za info, sem tole furala še pri drugih browserjih :palec:

Jaz se s temi konjunkcijami in podobnimi zadevami seznanjam bolj skozi LK, danes sem pa pozabla it pogledat, bog ve zakaj... :vio:

No, sem se kar mal pomirila, ko si mi tole povedala... Navsezadnje le nisem tak psiho kot sem mislila x:Dx x:Dx x:o)x

"Cut za dolznost in odgovornost, mocna potreba in zelja po varnosti."
"Nervoza in nejasen obcutek krivde. Breme in odgovornost, pesimisticno vzdusje, zalost, malodusje in nedolocen obcutek izgube. Vsaka tezava se nam zazdi vecja, kot v resnici je, v nase misli se prikradejo strahovi, sumi in slutnje,(...)"

Evo, direkt tko se danes počutim. :o|o: Verjetno bo jutri boljš al kako...? Hihi. x;)x Hvala ti Marsa. :)

Sončna Vila[/color]

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

:vio: Jutri bo se malo tako, tudi se v torek utegne cez dan biti malo slabse pocutje, a potem se po opazno izboljsalo...
Ampak aspekt definitivno odhaja, tako da, kot pravim - kak dan, dva, pa bo. :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='28. Mar 2004 ob 22:27']Cosma - da te malo potolazim, prihodnji bo boljsi, vsaj kar se tice pocutja, ne bo te teze. :palec:[/quote]
[color="blue"]Hehe, it was a retoric question and - still - i get the answer! x;)x x:o)x

Me veseli, da bomo prihodnji teden boljši - sem že prebrala napoved za 14.teden x;)x :palec:

Sončna Vila[/color]

VILA SONCA

Thanx, Soncna, za komentar! x:Xx :vio:

Nataly pa boli zob (Nataly, ker si se itak oglasila, tako tukajle ze, kot danes v Dnevniku, sem kar jaz 'porocala' semle).

Picasso

Ja...v soboto pa me je bolela glava - ki ji ponavadi sledijo bruhalne vaje. In vsaka čast mojemu dedcu, ker mi je ponudil ramico opore x^x Kar v trenirki sem šla spat....mater odštekano. Pol pa nekje zjutraj tuširat :vragec: Grozno počutila v glavnem. Potem pa zob!!!kaj zob...celo zobovje me zdaj že boli :vragec: :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Marsa' date='28. Mar 2004 ob 22:27']Cosma - da te malo potolazim, prihodnji bo boljsi, vsaj kar se tice pocutja, ne bo te teze. :palec:[/quote]
To mi deli :palec:
Od zdaj naprej te **pooblaščam** da pišeš same dobre napovedi x:Dx , ker one slabe so res bolj tako :xx!: , poglej samo koliko nas jamra x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, zal jaz ne recem - srecno jupitrovo ali soncevo leto (teden, mesec...) xDDx x;)x, ampak recem, ko me 'napade' kdo v liftu, kako pa kaj kaze za nas ribice - bomo ze sproti videli.
Ker je brez veze reci - dobro bo.
Kaj je to dobro? Bubreg v loju, ki ne more napredovati?
Tezave potrebujemo, da lahko zrastemo.
Na te zadeve pa opozorimo predvsem zato, da se clovek ne bi izgubil v negativnih filingih, da ve, da je se nekaj 'zadaj', nad njim, da ne nosi ravno on teze celega sveta na ramenih.
Ce ves, da je tak aspekt, da bomo [u]morda[/u] (*saj se ne manifestirajo vedno, vcasih pac odtehta potem kaj drugega, poleg tega ima vsak svoj chart, pa nekomu pa sede Luna v sco, nekomu pa ne pac) dozivljali mravljincenje, krce in podobno, da se ne bomo takoj ustrasili, pac pa to povezali.
Ce vemo, da je slab aspekt in hocemo na pot in imamo sami slab filing, potem bomo skusali prestaviti.
ce se ne da, bomo [u]upostevali[/u], vendar ne s strahom ali fatalnim obcutkom nemoci, pac pa bomo recimo bolj previdni.
Ce ves, da je dober dan za uzivanje in lenarjenje, morda v sluzbi ne bos tako koristen, vendar ne bos se usedel v slabo vest in obcutek krivde, ker bos vedel, da je danasnji dan pac resnim zadevam manj naklonjen.
In tako dalje. ...
Za to gre v bistvu (tudi). :palec:

Nataly, uboga, ful sem nate mislila, socustvujem, upam, da je danes veliko bolje. xsrcx :vio: :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...