simonca 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Ja, Hinterbehandler se uporablja za listovni panj, npr. avtorja R. Moosbeckhofer in J. Ulz ga mirno uporabljata v knjigi Der erfolgreiche Imker. Bom vprašala g. Ulza, če gre res za zaničevalen izraz in če obstaja kakšen boljši. bye Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
simonca 13. april 2004 Avtor Prijavi Deli 13. april 2004 Ojla! Še nekaj. Kaj je zdaj s tem novim forumom na strani http://www.slovenski-cebelarji.com/forum? A zdaj je bolje, če tam postavljam vprašanja? Ampak tam ni nobene teme o terminologiji ali kaj podobnega! Saj sem se včlanila in celo poskušala objaviti novo temo, a je moje sporočilo vrglo pod temo Med z geografskim poreklom!! A ta forum spet vodite vi, Danilo? V glavnem, nič mi ni jasno... ciao Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Sodeluješ lahko tu in tam tudi na tem ostajam aktiven kot do sedaj, če prek leta dobim kabelski ali ADSL dostop bom tega malo uredil in oba delujeta nikjer ne piše, da se keri ukinja ravno nsprotno več jih bo večje možnosti so.Vse kar te zanima lahko vprašaš tam ali tudi tu meni je čisto vseeno. Kolkor sem lahko sem pomagal do sedaj in bom še naprej Splošna vprašanja na onem lahko vržeš pšod čvekarije ači pa se odpe kaj novega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.