Skoči na vsebino

Vplivi Meseca

borism

Recommended Posts

Že nekajkrat opažam, da čutim tele negativne vplive meseca!

To mislim na prehod meseca iz enega znamenja v drugega(npr. iz raka v leva, kar pa ni merilo!), ker takrat dve do tri ure pred in po vstopu v določeno znamenje prihaja do kar močnih negativnih vplivov meseca, pa neglede na mlaj ali polno luno....lani sem našel link s temi neugodnimi termini za celo leto, ampak ko se mi je PC "sesul" se mi je link izgubil.

Mogoče imate kakšno mnenje o tem ali pa kakšne izkušnje x?x

Hvala in lep dan ter vikend, Borism x;)x :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja, hm jaz sem ze kaksnih 10 dni bolj utrujen kakor ponavadi.. xrolleyesx

neki je!!?? ampak pomoje mi samo soncne svetlobe manjka!!!

kajti vceraj ko je za hip posijalo sonce, se mi je energija v sekundi dvignila!!

ne mors verjet!! res, se mi je ze dogajalo isto in tudi ne samo meni.

SVETLOBA je zelo pomembna, aploh ce smo veliko za PC, zaprtih prostorih, etc...

seratonin - hormon srece!

pridobivamo ga z soncno svetlobo, vsebujejo ga tudi banane.

le ta se spremeni v melatonin, ki je tudi najmocnejsi naravni antioksidant v nasem telesu

in le ta uravnava naso zaspanost. orej, ce ga imamo premalo se zgodi, da ne moremo spati.

v vecjih kolicinah ga uporabljajo piloti, ljudje ki delajo ponoci, etc...

je menda povsem brez stranskih ucinkov in ga prodajajo v vecina lekarnah v tujini,

kakor tudi v nekaterih trgovinah pri nas (DM).

V italiji ga predhodno narocis v lekarni, cena pa ni velika, ker je postopek izdelave menda zelo enostaven.

Torej pomoje meni manjka samo SONCE in SONCNA SVETLOBA!

le ta pa je povezana tudi z vitaminom D, ki je povezan z absorbcijo drugih vitaminov.

ce je tega premalo imamo lahko morda tezave, ki se odrazajo v psihi in fizicnem telesu.

---

kar pa se tice razlicnih pozicij planetov in energij pa zal ne bi vedel kaksno je stanje??

• 2 months later...
Že nekajkrat opažam, da čutim tele negativne vplive meseca!

To mislim na prehod meseca iz enega znamenja v drugega(npr. iz raka v leva, kar pa ni merilo!), ker takrat dve do tri ure pred in po vstopu v določeno znamenje prihaja do kar močnih negativnih vplivov meseca, pa neglede na mlaj ali polno luno....lani sem našel link s temi neugodnimi termini za celo leto, ampak ko se mi je PC "sesul" se mi je link izgubil.

Mogoče imate kakšno mnenje o tem ali pa kakšne izkušnje x?x

Hvala in lep dan ter vikend, Borism x;)x  :palec:    

Boris živjo,

hmmm govoriš o tranzitnem Mesecu.Ne vem,mene so učili,da prehod Meseca traja samo pol ure in prehod Sonca en dan. Seveda se pozna vpliv prehoda T.Meseca....Mislim pa,da je težko natančno določiti točen čas prehoda in težko govoriti o njegovi intenziteti.

Vsekakor se,po mojem mnenju, T. Mesec tudi med prehajanjem iz enega v drugo znamenje dotika osebnih planetov ,dela aspekte...

Zato...težko je ..bo kdo,ki se bolj spozna na te stvari povedal več.

Svojih izkušenj nimam ,saj nanj nisem nikoli pozorna.Pravzaprav gledam da se,če le mogoče,ne obremenjujem s hitrimi planeti in njihovimi aspekti. Se pa'pripopam'na transsaturnovce...aha...tam pa že pretiravam x:Dx

Takole...upajva na kakšen konkretnejši odgovor :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Hvala Čveka, ker si odgovorila!

Enkrat sem zasledil en link na področju nekdanje Yu(tam je bil en koledar teh negativnosti-mesečno), pa ga ne morem več najti preko iskalnikov, mogoče so ga celo zaprli.

Saj se tudi jaz ne obremenjujem stem, ampak hočem nekako povezati iznenadne slabosti ali spremembe in to naj bi bilo pri prehodu iz enega v drugo znamenje, pri tranzitih meseca mislim. Saj ti verjemem, da je to zelo težko določiti.

No bova videla, če še pride kakšen komentar...lep večer, B. x:)x :palec:

Hvala Čveka, ker si odgovorila!

Enkrat sem zasledil en link na področju nekdanje Yu(tam je bil en koledar teh negativnosti-mesečno), pa ga ne morem več najti preko iskalnikov, mogoče so ga celo zaprli.

Saj se tudi jaz ne obremenjujem stem, ampak hočem nekako povezati iznenadne slabosti ali spremembe in to naj bi bilo pri prehodu iz enega v drugo znamenje, pri tranzitih meseca mislim. Saj ti verjemem, da je to zelo težko določiti.

No bova videla, če še pride kakšen komentar...lep večer, B. x:)x  :palec:

enako tudi tebi :palec: x:Dx

Me pa res zanima tisti link.Bom malo pobrskala po sajtih.Morda še obstaja.

• 4 months later...

Mesec v mesecu oktobru 2004 brez cilja, kar pomeni, da ni takrat kaj pametno za početi, ker se izrodi:

2.10 od 18:35-20:56(luna pride v dvojčka)

4.10-5.10 od 12:29-8:55(luna pride v raka)

7.10 od 14:14-21:24(luna pride v leva)

9.10 od 12:33 do 10.10/8:01(luna pride v devico)

12.10 od 9:33-10:10(luna pride v tehtnico)

14.10 od 16:23-20:11(luna pride v škorpijona)

16.10 od 17:44-22:59(luna pride v strelca)

18.10 od 17:47 do 19.10/1:08(luna pride v kozoroga)

21.10 od 0:00-3:39(luna pride vodnarja)

22.10 od 14:21 do 23.10/7:14(luna pride v ribi)

25.10 od 6:18 do 11:25(luna pride v ovna)

27.10 od 13:25-18:38(luna pride v bika ob 19:39)

29.10 os 22:52 do 30.10/4:12(luna pride v dvojčka ob 5:12)

Lahko opazite, kadar luna menja znak, da je neugodna par ur prej, zato vam naj bo tale seznam za oktober v pomoč, zatemnjeni tekst, to nas še čaka v oktobru, sicer pa ASC device, luna vam "šara" po 12.hiši, vidim, da niste razpoložene, najbolje mirujte, dokler luna ne pride čez podznak/ASC, lp, B. x:)x :palec:

koliko časa pa traja ta prehod čez ascendent?....sem mislila, da je to hitro...tile neugodni vplivi so pa precej na gosto posejani... x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ojla čveka... :palec: ....zgleda, da si zadovoljna s striženjem... :palec:

oja to pa...zadovoljna sem...malo so mi stanjšali pa malo oblikovali pa eto mene...čist nova.

x:Dx

koliko časa pa traja ta prehod čez ascendent?....sem mislila, da je to hitro...tile neugodni vplivi so pa precej na gosto posejani... x:)x

Amis Ojla x:Xx

Če imaš veliko 12.hišo malo dlje traja neugoden čas(saj ni nujno, da je neugoden, če bereš knjigo ali gledaš TV), oziroma čas, ko naj bi organizem malo počival....luna je v enem znamenju od 48-52 ur v povprečju, kar hitro šiba naprej, v 27-28 dneh je naokoli spet, lep večer, B. x;)x :palec:

Boris, kaj si pravzaprav mislil, negativne vplive PREHODA meseca?

Vidim naslov, nic mi ni jasno...

Dajmo en boljsi naslov, da se ze kar direkt priblizno ve, o cem bo govora - tale naslov ponuja drugacne poteke debat, se mi zdi...

Aja, sory za tecnarjenje in soljenje pameti, slucajno sem opazila, pa se pac vtaknem. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Samo'NEGATIVNI,briši pa bo čisto OK :palec:

Res je Marsa...okarakterizacija planeta ni dobra stvar. Meni,osebno za druge ne vem,

lunine faze nikoli niso nagajale.Morda so nanje najbolj občutljivi Rakci... če so ...

Ojla Marsa!

Saj je prav, da se vtakneš xDDx , samo, če me boš preveč kritizirala bom pa postal nagajil, sory, malo se šalim x:o)x ...... v teh terminih je mesec-luna brez cilja, ker se približuje vstopu v novo znamenje, pa ti opravki ne uspeva po najboljših močeh, pa še narod je nekako nerazpložen, en dokaz je bil tudi včerajšni večer, sicer se pa opazujmo in pokomentirajmo sproti, zaradi mene lahko ima tema tudi drugi naslov,lep večer in lep vikend, B. x;)x :palec:

PS

Čakaj Čveka, če bo samo negativni, bo ja brez smisla in povezave,potem je bolje negativni vplivi planetov :inocent:

Ja, v bistvu govoris o prehodih, ko Luna menja znak...

Vplivi meseca, pa v podnaslov recimo prehodi v znamenja - al kaj podobnega?

Ti kar rataj nagajiv, da nom sam jaz tecka. x:o)x x;)x :palec:

Ja, Cveka, jaz sem tudi z vanzemaljci bolj v navezi. xcrossfingx - tkole smo...

x;)x xsuperx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Glede teme, ja tako kot praviš, menjava ozračja, sicer pa že Vojko opozarja na te prehode pri DZK-ju, ampak ne smemo mešati s tem tu.

O.K., hvala za dovoljenje, sedaj se pa pazi Marsa x:Dx x:o)x , lp x;)x

Čveka sory, ker sedaj sem prebral, da si omenila, da se "negativni" briše, ja to bi pa bilo še najbolje Marsa, pa naj ostanejo vplivi meseca :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...