Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 se strinjam ...tle sem mislila na lastno zmedo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Pri meni je zelo odvisno v katero znamenje prehaja. Pri nekaterih sem polna energije,pri nekaterih pa ravno obratno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 meni pa že celo leto in pol vlada totalna nesreča...in upam, da to obdobje počasi mineva...saj sem imel v trigonu z mojim ascendentom marsa in saturna, kar pomeni najslabši deu življenja...katastrofa !! kljub temu se ne dam...vstrajam !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>meni pa že celo leto in pol vlada totalna nesreča...in upam, da to obdobje počasi mineva...saj sem imel v trigonu z mojim ascendentom marsa in saturna, kar pomeni najslabši deu življenja...katastrofa !! kljub temu se ne dam...vstrajam !! hmm...tale aspekt prav gotovo ni pripomogel k nesreči, je moralo bit kaj drugega... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Le kaj mi bo prinesel tranzitni lunin vozel na mojem Saturnu in to v prvi hiši Moralo bi me skrbeti aneda? Preteklost se bo pričela zanimati zame :xx!: Lep pozdrav in srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Preteklost se bo pričela zanimati zame :xx!: Mafije ne moreš pretentati - nikoli ne pozabijo ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>hmm...tale aspekt prav gotovo ni pripomogel k nesreči, je moralo bit kaj drugega... po tvojem, kaj bi le lahko bilo drugega...??? kljub temu nevem, če sem prav navedel...msilim, da je to najhujše obdobje samega posameznika, ki ga doživi enkrat v življenju, eni celo dvakrat...!! Msilim, da se toka navede, trigon- ascendent, konjukcija saturna v opoziciji marsa...! Sem prav navedel ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 bom mal drugače to povedal...upam, da bo bolj jasno... natalna karta...; severno: saturn - vzhod: mars - zahod ascendent Nekaj takega...v glavnem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mafije ne moreš pretentati - nikoli ne pozabijo ... :xx!: Dobro povedano Bern pa še res je Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>po tvojem, kaj bi le lahko bilo drugega...??? kljub temu nevem, če sem prav navedel...msilim, da je to najhujše obdobje samega posameznika, ki ga doživi enkrat v življenju, eni celo dvakrat...!! Mislim, da se toka navede, trigon- ascendent, konjukcija saturna v opoziciji marsa...! Sem prav navedel ?! Hja, vidim da si Kozorog, ne znam pa razbrati ali si podznak Raka ali Kozoroga?? Kakorkoli, verjetno imaš za sabo res en stresen čas, kateremu je pripomogel tranzit Saturna. Le-ta je naredil opozicijo na Sonce, Mars, hkrati pa kvadrat na Pluton. No in povrhu še konjukcija Plutona na Merkur...ampak, ker si močen si preživel, se (upam) tudi nekaj naučil...Za 29 let imaš na tak način mir od Saturna. Se pa vedno najde kak aspekt, ki lahko povzroči težave in seveda tudi zadovoljstvo. Drž se! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hja, vidim da si Kozorog, ne znam pa razbrati ali si podznak Raka ali Kozoroga?? Kakorkoli, verjetno imaš za sabo res en stresen čas, kateremu je pripomogel tranzit Saturna. Le-ta je naredil opozicijo na Sonce, Mars, hkrati pa kvadrat na Pluton. No in povrhu še konjukcija Plutona na Merkur...ampak, ker si močen si preživel, se (upam) tudi nekaj naučil...Za 29 let imaš na tak način mir od Saturna. Se pa vedno najde kak aspekt, ki lahko povzroči težave in seveda tudi zadovoljstvo. Drž se! Torej to drži kar sem navedel..!! :!: :!: Podznak sem Vodnar v ascendentu pa Škorpion ! oona,thanks za obrazložitev ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Torej to drži kar sem navedel..!! :!: :!: Podznak sem Vodnar v ascendentu pa Škorpion ! oona,thanks za obrazložitev ! Aha... Luna v Vodnarju in ascendent Škorpijona... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 ...jap ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.