Skoči na vsebino

Vplivi Meseca

borism

Recommended Posts

• Komentarji 62
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pri meni je zelo odvisno v katero znamenje prehaja. Pri nekaterih sem polna energije,pri nekaterih pa ravno obratno! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

meni pa že celo leto in pol vlada totalna nesreča...in upam, da to obdobje počasi mineva...saj sem imel v trigonu z mojim ascendentom marsa in saturna, kar pomeni najslabši deu življenja...katastrofa !! :V:

kljub temu se ne dam...vstrajam !! :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>meni pa že celo leto in pol vlada totalna nesreča...in upam, da to obdobje počasi mineva...saj sem imel v trigonu z mojim ascendentom marsa in saturna, kar pomeni najslabši deu življenja...katastrofa !!  :V:

kljub temu se ne dam...vstrajam !! :vragec:

hmm...tale aspekt prav gotovo ni pripomogel k nesreči, je moralo bit kaj drugega... :8):

Dum spiro, spero.

Le kaj mi bo prinesel tranzitni lunin vozel na mojem Saturnu :eek: :inocent:

in to v prvi hiši :inocent:

Moralo bi me skrbeti aneda? xDDx

Preteklost se bo pričela zanimati zame :xx!:

Lep pozdrav in srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

<{POST_SNAPBACK}>hmm...tale aspekt prav gotovo ni pripomogel k nesreči, je moralo bit kaj drugega... :8):

po tvojem, kaj bi le lahko bilo drugega...??? :huh:

kljub temu nevem, če sem prav navedel...msilim, da je to najhujše obdobje samega posameznika, ki ga doživi enkrat v življenju, eni celo dvakrat...!!

Msilim, da se toka navede, trigon- ascendent, konjukcija saturna v opoziciji marsa...! Sem prav navedel ?! xscratchx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

bom mal drugače to povedal...upam, da bo bolj jasno... x:Dx

natalna karta...; severno: saturn - vzhod: mars - zahod ascendent

Nekaj takega...v glavnem ! >_>

<{POST_SNAPBACK}>po tvojem, kaj bi le lahko bilo drugega...???  :huh:

kljub temu nevem, če sem prav navedel...msilim, da je to najhujše obdobje samega posameznika, ki ga doživi enkrat v življenju, eni celo dvakrat...!!

Mislim, da se toka navede, trigon- ascendent, konjukcija saturna v opoziciji marsa...! Sem prav navedel ?! xscratchx

Hja, vidim da si Kozorog, ne znam pa razbrati ali si podznak Raka ali Kozoroga?? :eek: Kakorkoli, verjetno imaš za sabo res en stresen čas, kateremu je pripomogel tranzit Saturna. Le-ta je naredil opozicijo na Sonce, Mars, hkrati pa kvadrat na Pluton. No in povrhu še konjukcija Plutona na Merkur...ampak, ker si močen :palec: si preživel, se (upam) tudi nekaj naučil...Za 29 let imaš na tak način mir od Saturna. Se pa vedno najde kak aspekt, ki lahko povzroči težave in seveda tudi zadovoljstvo. x:)x

Drž se! x;)x :palec:

Dum spiro, spero.

<{POST_SNAPBACK}>Hja, vidim da si Kozorog, ne znam pa razbrati ali si podznak Raka ali Kozoroga?? :eek:  Kakorkoli, verjetno imaš za sabo res en stresen čas, kateremu je pripomogel tranzit Saturna.  Le-ta je naredil opozicijo na Sonce, Mars, hkrati pa kvadrat na Pluton.  No in povrhu še konjukcija Plutona na Merkur...ampak, ker si močen  :palec:  si preživel, se (upam) tudi nekaj naučil...Za 29 let imaš na tak način mir od Saturna. Se pa vedno najde kak aspekt, ki lahko povzroči težave in seveda tudi zadovoljstvo. x:)x

Drž se! x;)x  :palec:

Torej to drži kar sem navedel..!! :!: :!:

Podznak sem Vodnar v ascendentu pa Škorpion !

oona,

thanks za obrazložitev ! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...