č.v.e.k.a 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ,sam enrgije mam pa za znort, pa cel dan sm garau, ne delau,bemu! ti rečem,da je za to kriv lunin forum Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Že kakšni dve leti spremljam luno (seveda na lunin.net), šele pred kakšnim tednom sem se pa prijavila na forum, tako da ne vem, katere teme ste že vse predelali, ker trenutno tudi nimam časa, da bi prečesala ves forum . To razalagam zato, da me ne bi kdo grdo gledal, če prijavim kako stvar o kateri ste že zdavnaj razpredali . Torej hotla sem povedat, da spremljam luno in da vplivi, ki so opisani na lununem netu, kr držijo Danes je luna v devici... če citiram iz spletne strani: In prav res, Luna v Devici pogosto prinasa tudi dez. Res je skoraj vedno dež, kadar je luna v devici. Zanimivo Saj tudi drugi opisi držijo, ampak tale je trenutno najbolj aktualen . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ojla Melodie! Dobrodošla med lunatke ...jaz te že ne bom grdo gledal, če te še vidim ne . Sicer pa, če že dlje spremljaš vse skupaj, ti tudi bolj logično postaja vse skupaj, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 [vse skupaj, ti tudi bolj logično postaja vse skupaj, lp. [/color]Boris ojla, logika tule bolj slabo deluje pa ne,da bi želela prestrašiti Melodie. Se še vedno,nekako,ne znajdem pa imam naziv'sodelavec ' Lep pozdrav in čimmirnejši prehod mrka in mlaja,želim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 Je že mimo, mislim na mrk in mlaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Je že mimo, mislim na mrk in mlaj ostal je samo še dež :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 Tale luna v škorpijonu mi je pa dala... :o|o: , pa še fajn se je izlila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ti, zakaj se tukaj gre - v tej temi mislim? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 Tule se gre, kako čutimo mesečne tranzite in vplive, jaz pa ponovno spoznal, da mi luna v škorpijonu ne odgovarja najbolj, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Tule se gre, kako čutimo mesečne tranzite in vplive, jaz pa ponovno spoznal, da mi luna v škorpijonu ne odgovarja najbolj, lp, B. Aaaa... Meni obicajno luna v skorpionu full pase...tale zadnja je pa bla mal udarna, ja. Se mi zdi, da zarad mlaja. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. november 2004 Avtor Prijavi Deli 6. november 2004 Danes dopoldan me je spet preizkušalo, tile mrtvi hodi lune mi ne pašejo, verjetno se le tolk dojemljiv, ker luna mi je najbližji planet mojemu podznaku....danes bo še tole slabo počutje trajalo do 16h tudi pri drugih, potem pa do konca meseca, bolj mirujte in se ne odločajte prehitro v teh omenjenih terminih: 8. 11 od 20:30 do 9.11. ob 0:30 11. 11. od 5:03 h do 5:06 ( samo tri minutke! ) 13. 11. od 2:35 do 6:58 ( dobre štiri ure! ) 14. 11. od 16:59 do 15. 11. do 7:34 ( tule bo čez noč! ) 17. 11. od 4:08 do 8:40 ( dobre štiri ure! ) 19. 11. od 6:51 do 11:39 ( skoraj pet dopoldanskih ur! ) 21. 11. od 16: 36 do 17:12 ( teh 36 minut boste že zdržali! ) 23. 11. od 19:48 do 24. 11. ob 1:17 ( bolje, da greste prej v posteljo! ) 26. 11. od od 5:38 do 11:26 ( slabih šest ur ! ) 28. 11. od 16:05 do 23:12 ( slabih pet ur! ) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Joj Boris, tale luna se kr skup drži. Bomo privijugali skoz kot smučanje med vratci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Joj Boris, tale luna se kr skup drži. Bomo privijugali skoz kot smučanje med vratci. Res je bolj nagajiva (tudi nocoj) ob neparnih dnevih v tem mesecu ....sicer pa "včasih smučamo hitr, včasih pa počas" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Res je bolj nagajiva (tudi nocoj) ob neparnih dnevih v tem mesecu ....sicer pa "včasih smučamo hitr, včasih pa počas" [/color] Ja, to drži ne samo za Jureta Koširja ampak za vse nas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 Imaš prav Lunca , ker naravnost velikokrat ne gre, je treba vijugat, da zvoziš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 pa po klančkih gor in po klančkih dol Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 Pazi na korak Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pazi na korak lahk naletiš tudi na jame Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Že nekajkrat opažam, da čutim tele negativne vplive meseca! To mislim na prehod meseca iz enega znamenja v drugega(npr. iz raka v leva, kar pa ni merilo!), ker takrat dve do tri ure pred in po vstopu v določeno znamenje prihaja do kar močnih negativnih vplivov meseca, Kolikor opazam, je takrat, ko je Luna na zadnjih stopinjah (v praznem teku obicajno) neko mrtvilo...cim Luna zamenja znamenje, ljudje ozivijo. Veckrat sem ze spremljala te prehode v kaksni trgovini in podobno in je takrat res opaziti vecje spremembe, na dobro ali slabo...odvisno pac, kje je Luna in kaksne aspekte dela. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Tudi jaz opažam podobno , lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>19. 11. od 6:51 do 11:39 ( skoraj pet dopoldanskih ur! )Če bo kdo imel kakšen razlog za slabo in negativno počutje, je mogoče vzrok tule, po 12 h bi moralo biti bolje, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Jutri bo verjetno tak lenoben, počasen dan z luno v Levu v opoziciji z Neptunom...ali bomo mi koga nalagali ali pa kdo nas... Se pravi, ne preveč verjet... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 ooooo, hvala...torej tud sebi ne... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 meni lahko tako odkritosrčna že dolgo nsiem bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.