Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Vidim, da je družba škrlatno pomladansko razpoložena, kar pomeni da so takšni tudi posti v zadnjem tednu.

Vsem je znano, kdor ne prizna pretirava, da so za nami različni poskusi osvojiti žensko, moškega, a se je po nekaj urah, morda celo dneh, izkazalo da ne da. Nikakor noče. Jebeš. Tepeš se po glavi, zaradi gištela in potrebnosti, ona/on je pa šla/šel.

Kaj čemo zdaj? Brali bomo za drugimi o naših neuspehih, ker usta so nas itak vedno polna, zato tokrat še o naših neuspehih.

In radoveden sem kakšna bo statistika glede na spol.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Vidim, da je družba škrlatno pomladansko razpoložena,  kar pomeni  da so takšni tudi posti v zadnjem tednu. ...

Andres

... Vec bo poudarka na cutnosti in uzivanju, prebujena bo spet erotika..."

(napoved ... za ta teden...)

Ti pa si 'z zamikom', torej ni slo... mars, saturn ze? ;) x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, Andres - z zamikom zato, ker sem predvidevala taksno pocutje in energijo predvsem v sredini in ne na koncu tedna...

Zdaj pa je ze mars uletel, torej to je potem jasno (pa ker ste moski odpirali, recimo), samo ker uletava saturn, nam bo bolj kot sex morda po glavi hodilo kaj drugega... (*ker sem ze uletela z astro povezavo).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko se človek spusti v sexualni layf tvega, ko se spusti v osvajalni pohod tvega, ko si dovoli reči ,sedaj sem pa res zrel za sexat s komurkoli, postane zrel v svojem prepričanju. Po pripovedovanju ljudi menim ,da vsak to vsaj 1x v layfu izkusi. Sj ne da bi bilo kaj v tem dejanju grešno, spačeno, nemoralno; vsak posameznik po svojih zmožnostih izrazi svoje želje za sexualni apetit. Če mu seveda uspe; zmaga Nekateri si radi taka dejanja tudi štejejo za hobi stik; menim pa, da je treba le pravilno vse to razumet x^x

Bomo verjeli, da je prepozno zaradi saturna, ampak to itak ne sme biti razlog, da nebi semle vmes napisal tiste spodrsljaje.

Koncu koncev se bo saturn umaknil, ta topic bo dol padel, kot še mnogo drugega xDDx prišli pa bodo novi planeti, ki ga spet gor dvignejo. Topic seveda. Oh pokvarjenci. x:Dx x:Dx

Enkrat poleti leta 87 ali 88 sva se dva grebla za eno žensko. Na koncu je bila bolj meni naklonjena in jaz kao "neki veliki zmagovalec," sem jo odpeljal proč od družbe, v en drug lokal, kjer je bilo bolj mirno. Dolgo sva bila tam in gostilničar je že zaprl, ko sva midva še kar klepetala tam na terasi tega lokala. Okrog enih ponoči ona meni predlaga če bi šla k njej domov. "Ja seveda, normalna stvar," sem ji rekel. :palec: :2src: :palec: Dodala je še da mi bo slike pokazala.

In tako sva se odpravila k njej domov.

Oh kakšnje slike neki. Jaz sem čisto pozabil, da je kaj takega sploh rekla, ker misel je bila normalno na njej in v njej.

Prideva k njej in prvi šok je bil, ker je takrat 21. letna živela sama v enodastropni hiši. Ok. Brez panike. Brat je v vojski, oče je pa samomor naredil. Hmmm.

Ni problema. Postregla me je, sedla tesno poleg mene in hitro za tem predlagala, da bi mi tiste slike pokazala. Joj, ura je bila že pol dveh ponoči, jaz kot nek anti umetniški tip s tega področja, sem ji prikimal.

Danes mi je vse jasno, takrat nisem, oziroma mi ni prišlo na pamet, da bi slike ponazarjale njo. Bile so to same ograje, žice, ukrivljena drevesa, skratka nič podobno umetniškemu stilu, temveč njeni odmaknjenosti od realnega sveta.

Končno je slik zmanjkalo in prišel je trenutek poljuba. Ona se niti ni izmikala, toda takoj ob predahu je dodala, da redno poučuje otroke verouka. "Jebemo." Meni se je spustila zavesa, saj sem pogosto naletel na ženske, ki so bilo več kot verne, ali so kot ta, učile verouka.

No, ampak nekako sem se vseeno spravil k nadaljevanju poljuba, roko sem ji pod majico zavlekel, še danes se spomnim, na XXXL bradavice. Punci je kar pasalo, meni tudi, saj v tistem trdem stanju se nisem mogel več samo poljubljati in joške prijemati.

Zavleče vam Andres roko spodaj dol, xDDx xDDx ko je ona še vedno držala jezik zavozlan z mojim. Pridem nekako do njenih kocin, poljub še traja. V trenutku, ko sem se ji ščegetavčka dotaknil je nastal prerez. Fertik.

" Jaz pa dalje ne grem. Bog vidi vse. On gleda. V tej hiši tega ne bom delala. "

Sem ji rekel, da je itak doma, in boljšega prostora si tudi želeti ni treba. Ampak ona meni še kar naprej trobi, da tu v tej hiši pa ne. To je delala samo na Češkem in v Milanu.

"A tam pa boga ni"? Je bilo moje vprašanje. "Ja, ampak to ni isto, v tej hiši nič ne bo bog gleda.

Potem sem ji pa rekel, da kaj me potem vabi ob enih ponoči k njej domov. Brez veze, samo čas mi jemlje, pa še poniža me na koncu.

In kaj potem? Na videz prekrasno trd večer, se je spremenil v trd sedež mojega Rogove kolesa, s katerim sem kakih 15 minut po tistem, ko je ona mokra ratala oddrvel proti domu.

In mimogrede. Prišel je Mars in vzporedno z njim vaš padec na izpitu. x;)x

Andres

Madona, Andres, si dobro to opisal, punce bodo začele kar slikat.

Kako ji je bilo pa sploh ime? x:Ix

Kako ji je bilo ime? Oh, če bi vedel. Irena? Mogoče, pojma nimam.

Če bi vse slikale kot ta, nebi bil možen napredek na svetu. Z velko vztrajsnosti bi bil potemtakem mogoč le napredek na presredek. x8Dx

Andres

In kaj je tukaj noro... x?x mu pač ni dala.  imela je kosmato pi.ko in mutirane bradavice in potem si ga je zdrkal na kolesu med vožnjo domov x:Dx x:Dx x:px

Glede na spol nam niti ni treba ugibat komu bi lažje na kolesu prišlo. Nam fantom, ali vam puncam? Švedinje v internatu. x:Dx x:Dx

Sicer pa sem pričakoval enega od tvojih neljubih dogodkov. x:)x x:)x

Andres

Vidim, da je družba škrlatno pomladansko razpoložena,  kar pomeni  da so takšni tudi posti v zadnjem tednu.

Vsem je znano, kdor ne prizna pretirava, da so za nami različni poskusi osvojiti žensko, moškega, a se je po nekaj urah, morda celo dneh, izkazalo da ne da. Nikakor noče.  Jebeš. Tepeš se po glavi, zaradi gištela in potrebnosti, ona/on je pa šla/šel.

Kaj čemo zdaj?  Brali bomo za drugimi o naših neuspehih, ker usta so nas itak vedno polna, zato tokrat še o naših neuspehih.

In radoveden sem kakšna bo statistika glede na spol.

Andres

'Bemti Andres si imel pa zelo hude sanje x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

No saj punca te je izzivala, najbrž je hotla vidt če je tega sploh še sposobna. Najbrž je mislila in pričakovala, da je ne boš usekal že takoj prvo noč, je rabila nekoga za resno zvezo x;)x x:Dx ...

Ja sam ka mali pao s lipe

A veš. Sem potem še na take verske fanatičarke naletaval in vse po vrsti so same, hladne ali pa nedolžne. Za eno itak še vem. Baba jih ima 40 in verjamem, da je še nedolžna.

Kdo bo hotel z njimi ostajati, če pa ne da? Upat vse do poroke je podn, ker takrat, torej na poročno noč, se lahko zgodi, da je spodaj hin od dolgočasja.

Andres

Po pripovedovanju ljudi menim ,da vsak to vsaj 1x v layfu izkusi.

Hehe, potem sem pa že zelo izkušen... ;) huh jej, že za par življenj... ;) pa še več takih se bo nabralo..... ,neuspehov namreč, se mi zdi, ... :sori: sam da bi najdu kako hudimano verno, ki jo bog gleda, to še nisem našu....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Statistika:

Moški spol 100%

Ženski spol 0%

Andres

Ja, glih sem hotla rečt, da se ženskam kaj takega ne more zgodit. Po mojem zato, ker ne pričakujemo seksa že ob prvem srečanju...

Če ženska včasih ne da na prvem srečanju se ji lahko zgodi, da ji uide princ na belem konju. Sicer pa. Ženske pogosto dajo ob prvem srečanju.

Andres

Hehe ja ampak še več jih je teh nimfomank ;) to dela ta modern način življenja, folk nima več časa, posledično so ženske bolj "moške"... pa nastajajo take stvari ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, tisti 1% so najbrž kake nimfomanke.

Andres, za takega princa na belem konju, ki bi zaradi tega pobegnil, mi ne bi bilo niti malo žal.  :o|o: Kaj bi pa lahko pričakovala od njega naprej v lajfu?

So tudi princi na belem konju, ki želijo takoj. Kaj se lahko pričakuje od princa na belem naj odgovorijo vse ki ga imajo.

Tiste ki ga nimate, oz ga morebiti imate, se lahko vprašate kolikokrat ste rekle NE. x:Dx x:Dx

IN če ti princ na belem konju pobegne, je tu velika verjetnost, da se te drugič ne bo več dotaknil, saj si obveljala, za neko na pol hladno žensko. Bo pač iskal drugje kjer se že ob prvem srečanju spozna njegove kvalitete. Sicer pa je vse odvisno od tvoje tistikratne naklonjenosti, čeravno si rekla ne.

Andres

Finta je v tem, da se lahko tudi kar zgodi... Kao zdaj - prvi dejt - saj sploh ni nujno, da gre za dejt - lahko gre samo za sex.

Od takega odnosa pa itak ne pricakujes potem nevem cesa.

Lahko pa povem, da se zadeve vcasih presenetljivo zasukajo.

Tako je npr. mozno celo, da si zvezo osnoval izkljucno na sex bazi in vodi v trajno, lepo, ljubeco zvezo - kjer potem sex recimo sploh ni kljucni dejavnik...

Ni me hotel dat dol?

Takega tudi jaz nocem, tako je custvo vzajemno.

Se mi je pa ze zgodilo, vendar ne 'ni hotel', pac pa 'ni mogel' - ze nekajkrat pravzaprav. (*psih. dejavnik, prevelika zelja, cakanje, mesche', koncno skupaj, ck, zakrk).

p.s. MOrda se mi je zgodilo kdaj tudi 'ni hotel' - vendar kaj zelo pomembnega ni moglo biti, sicer bi si ziher zapomnila, tako pa gruntam, pa se ne spomnim niocesar podobnega. Pac pa zgoraj omenjeno...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...