Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>hoče že hoče  :o|o:

sam ma neke moralne zadržke kao  :xx!:  mogoče bi tole že bl spadal u temo varanje  x:Dx

zdej pa da se js z njim dol dajem, pa da morm zraven poslušat o teh zadržkih... :xx!:

no fuckin' way  :vragec:

Oh Keti, kolk si fina s tem no fuckin' way x:Dx x:Xx hja sam včas zadržki pač SO tam...včas ne gre pač probaš enkrat, dvakrat, tretjič - če zadržki ostajajo > move on ane! :palec:

Sicer dost stara tema, dejmo jo ponovno odpret >> vprašanje: zakaj bi pa mogla bejbi takoj dat, a ni fino če se moraš mal nagonit pa "namučit" x;)x da prideš do cilja, pol je pač slajše ko si tam x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx Ribica, sem kar :eek: ko sem tebe videla v tej temi. Sem bolj navajena, da Andres piše x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Andres, me ful veseli zate :palec: x:Dx x:Xx

p.s. razlog zakaj ne pišem v to temo je več kot znan. Da bi pa vsak večer pisala, kdo komu ni dal ali dal, bi bilo tudi malo tu mač. Zakonski sexološki dnevnik x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Današnji post pravzaprav ne paše sem, ampak ga bom kljub temu oddal v ta topic, ker pač seksa ni bilo.

Pač po drugem zalizanju se je Oven zmočila in je bila pripravljena sexat. Žal je bila ravno ona tista, ki je prijateljice razvažala iz mesta domov, tako da sem rekel, da se nazaj grede oglasi. Ah, jaz sem že ob pol šestih, ko sem domov prišel kavo delal, ki bi me (ga) xDDx pokonci držala, toda Ovna še celo uro od nikoder. Naposled dobim sms, če že spim. Sem rekel, da ne, gledam, pa tudi, že bolj na tenko. Hitro sva si bila istega mnenja, da rajši drugič prevetriva kar se prevetriti da in pobral sem se spat.

Drugič, ali morebiti jutri zjutraj ne bom pisal v tisti topic, kako smo se dol dali. Bom kar pri tem ostal, je bolj zmagoslaven, ker v njem je več iskrenosti, tam pa je treba kaj tudi pod vprašanje postavit.

In ravno zato, ker je tu več iskrenosti, se vedno isti sem oglašamo. x:Dx x:Dx

Andres

• 2 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>a zdej spa faca zato al kaj??  x:Dx  x;)x 

a velik dela...  x;)x 

---------

Ne nisem rekla, da sem faca, si me narobe razumel. S tem sem hotla sam povedat, da če bi že bilo tako, da bi morala punca vprašat, če jo en tip da dol, verjetno noben nebi rekel ne, ali pač.

Ja pač, tipi majo zmeraj več dela okoli sexa kot punce, al pa sam govorijo. Pa če ma tip vsak dan drugo mu noben ne bo rekel, da je kurbir prej da je car, za žensko, bi pa sigurno tako rekel. Zato je pri teh zadevah boljš bit tip.

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Ne, lahk ti je čist enak (po mojem še boljš x;)x ), ker se požvižgaš na stereotipe in brezvezna pravila......čas je tak, da ti to že dopušča. x;)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pa če ma tip vsak dan drugo mu noben ne bo rekel, da je kurbir prej da je car, za žensko, bi pa sigurno tako rekel

Ma, tudi to se ne govori vec toliko, kot se je vcasih.

Meni se sicer prepogosto menjanje spolnih parnerjev, se zmeraj zdi malo mimo, ampak pac, nekateri imajo radi ta "sport" ali so pa enostavno neke vrste zbiratelji x:o)x Ne obsojam x;)x Ampak dam jim pa tud ne x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Če bi bla jaz dec, vam povem bi mela tolk dela,uf..... x:Xx

Aja, še nkol mi noben ni rekel ne x!x  Jaz pa že. xDDx  xDDx  xDDx

SVAŠTA! A zdej je v modi tipe kar spraševat, če bi hoteli skočit pod kovter, ali kaj? Če ti noben še ni rekel "ne", potem se to razume, da si jih morala vprašat... Ne vem, ampak jaz sem sicer še iz prejšnjega tisočletja...pa mi je to mal izpod časti... :inocent:

:eek: :eek:

Matr ste smotkoti x:o)x Mislim, čak mal, a vi se preden se spustite v ljubljenje vprašujete......ti, a mi boš dal-a? :eek: Hihihi, kul. x8Dx Kaj pa vem, men se zdi, da se to zlo hiter čuti, v 95% sem zlo hiter vedel, čutil, če si me želi al ne..... x^x V bistvu se sploh ne spomnim, da bi me katera zavrnila, potem ko sem se ji približal v tem smislu......No, mogoč sem tud bl previden, pa mal bl čekiram, preden se je lotim, ja, tud to bo......Da pa neb nkol ne reku, pa tud ni res.......Saj v bistvu tip reče "ne" že s tem, ko ne reagira na njen izkazan interes, ne rab valjda po ceumu mest tulit "nočem te dat dol" x:o)x x:Dx No, me je pa ena 1x, ne morm rečt drgač, posilila, čeprav sm mislu, da to ni mogoč, pa dans menim, da se me ne da več, sam takrat sm bil tolk mlad, da sm lutko v perilu v izložbi vidu, pa se mi je dvignu.... x:Ix :vragec: x:Dx x:o)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>S tem sem hotla sam povedat, da če bi že bilo tako, da bi morala punca vprašat, če jo en tip da dol, verjetno noben nebi rekel ne, ali pač.

hihi ali pač... :vragec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:

Matr ste smotkoti  x:o)x Mislim, čak mal, a vi se preden se spustite v ljubljenje vprašujete......ti, a mi boš dal-a?  :eek: Hihihi, kul.  x8Dx Kaj pa vem, men se zdi, da se to zlo hiter čuti, v 95% sem zlo hiter vedel, čutil, če si me želi al ne..... x^x V bistvu se sploh ne spomnim, da bi me katera zavrnila, potem ko sem se ji približal v tem smislu......No, mogoč sem tud bl previden, pa mal bl čekiram, preden se je lotim, ja, tud to bo......Da pa neb nkol ne reku, pa tud ni res.......Saj v bistvu tip reče "ne" že s tem, ko ne reagira na njen izkazan interes, ne rab valjda po ceumu mest tulit "nočem te dat dol"  x:o)x  x:Dx No, me je pa ena 1x, ne morm rečt drgač, posilila, čeprav sm mislu, da to ni mogoč, pa dans menim, da se me ne da več, sam takrat sm bil tolk mlad, da sm lutko v perilu v izložbi vidu, pa se mi je dvignu.... x:Ix  :vragec:  x:Dx  x:o)x

No, Mick, daj povej, če to ni 1000 posto res, da vsi tipi (recimo, da niso geji), sanjajo o tem, da bi jih nekoč kaka ženska (ki recimo ne izgleda kot zombi) posilila... x;)x

Si me mal presenetila ampak ti morm povedat, da v mojih fantazijah do sedaj tega ni bilo..... x:Ix...pa je sicer marsikaj. :vragec: Pa tud takrat mi ni bilo glih prijetno, pa k zombi glih ni zgledala. x^x Je pa res, da se je pol k je vidla, da mi nekak ni, spustla v oralo, pa sm si mislu, te pa daj no, če ti je tolk do tega, saj men v bistvu tako to tud paše.... :vragec: x:px Sliši se nesramno, sam v tisti situaciji ni bilo, res. x^x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>SVAŠTA! A zdej je v modi tipe kar spraševat, če bi hoteli skočit pod kovter, ali kaj? Če ti noben še ni rekel "ne", potem se to razume, da si jih morala vprašat... Ne vem, ampak jaz sem sicer še iz prejšnjega tisočletja...pa mi je to mal izpod časti... :inocent:

Ma valda, da nisem tega nikoli vprašala xDDx , sem pač bolj ubesedila zastavljeno vprašanje oz temo:"Ni mi dala.....ni me hotel dat dol" x!x Kot v smislu NE- zavnitev, ki ti jo valda pokaže na drugačen način, lohka pa tud besedno, če mu paše; ali pa odobravanje, ki pa se itak vidi.

Pa men tud tega ni treba spraševat niti iskat, ker imam stalnega partnerja že kar nekaj let. :inlove:

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

<{POST_SNAPBACK}>

Pa men tud tega ni treba spraševat niti iskat, ker imam stalnega partnerja že kar nekaj let. :inlove:

Ah, kaj se pa pol hvališ, da si rekla že ktermu "ne".......saj to baje v tem primeru za večino tu itak samoumevno. :vragec: x;)x x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...