Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Nak. Ni tekma to. To je samo en del. Drug del je to, da se tipi ne bi ukvarjali s tem in se sekirali okrog tega. Medtem, ko se zenske dostkrat ukvarjamo z nepomembnimi stvarmi in trosimo energijo. :sori:

Zadnic sm razlozla frendu svojo teorijo o tem, da smo zenske najbolj zlobna bitja na svetu. In me je vprasal, ce pol ne drzi to, da so tipi prasci pa sm rekla:

Tipi ste odkriti prasci, zenske pa prikrite prasice.

To da znamo zenske fajn skrivat pa spletkarit baje izhaja iz ene teorije ( ne vem od koga) o skrivanju menstrualnih bolecin.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx se strinjam. Sam ne vem kaj jaz počnem tu pri pc-ju?  :eek:  :O:  xcivx  x:Dx

Khm, mogoc pa nisi tk dobro izbral :inocent: :fiju: x:o)x x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Heh. Še vedno menim, da blš skor neb mogu. Sam lajf je tud prasica......prikrita...... x;)x x:px Pa saj pravm......nkol ni tak k si zamislimo, vprašanje je le.....kolk slabše je. :vragec: x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:palec: xyesx x:Dx

Dear Human,

Zanimiva tale tema, pa teorije o prascih in prasicah tud! :vragec: x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

sej vem, da nis rekla, mal hecam... x:Dx x:Dx :vragec: x;)x

-------------

Ne nisem rekla, da sem faca, si me narobe razumel. S tem sem hotla sam povedat, da če bi že bilo tako, da bi morala punca vprašat, če jo en tip da dol, verjetno noben nebi rekel ne, ali pač.

Ja pač, tipi majo zmeraj več dela okoli sexa kot punce, al pa sam govorijo. Pa če ma tip vsak dan drugo mu noben ne bo rekel, da je kurbir prej da je car, za žensko, bi pa sigurno tako rekel. Zato je pri teh zadevah boljš bit tip.

kwapavem, sam zdel se mi je, da v bistvu ti ze ves zakaj... tko no :vio:

dobr izgled .. x:Dx ta je dobra ja.

v tem svetu vsiljenih predstav o popolnosti videza, norm, ipd... je to res shit :o|o:

mnogi smo del tega... v podzavest vsiljujejo kaksni naj bomo, kako naj zgledamo, se obnasamo, idp... in ko nekdo ne ustreza nasemu prepricanju.. nastane nesprejemanje.

iluzija. fak... :o|o: jst sm tut u iluziji cist neki :V: :V: eh, brezveze.

ne sam tlerancni prag, temvec tudi in predvsem energija, pomoje :inocent:

sicer pa kwa jst tep kle neki govorim... kt da jest vem al kaj... x:Dx x:Dx x;)x

----------

hja, dober izgled....tu se vse začne in konča (pri meni)...ja, Free, lahko da me prepričanje o lastnem videzu ovira pri tem...

drugače pa, na kakšni podlagi sklepaš, da vem, kako se tej zadevi streže in kaj me ovira?

Hja, kaj je vsiljivo in kaj ni? To je spet odvisno od vsakega posameznika, kje ima postavljen tolerančni prag...nekomu je nekaj kot nedolžna igra, drugemu pa višek nesramnosti...

očitno je pri teh zadevah treba imeti ogromno sreče...pa da je "pecana oseba"seveda tudi frei...(nekako se mi zdi, da vsaj žensk ni več frei) :fiju:  xnckrivx

a ni najbolj sladko maščevanje to, ko se moralno dvigneš nad njim, ga obravnavaš prijateljsko, a vseeno ga pustiš...tako bo spoznal, kako RES DOBRO punco in prijateljico je izgubil, ko te je prevaral...najbolj ga bo bolelo to, da je on tak prasc v nasprotju s tabo, ki si zanj ANGEL, ker se nisi tako maščevalno spravla nanj...

men se zdi to velik bolj učinkovit, kot ravnanje uč za uč...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>a ni najbolj sladko maščevanje to, ko se moralno dvigneš nad njim, ga obravnavaš prijateljsko, a vseeno ga pustiš...tako bo spoznal, kako RES DOBRO punco in prijateljico je izgubil, ko te je prevaral...najbolj ga bo bolelo to, da je on tak prasc v nasprotju s tabo, ki si zanj ANGEL, ker se nisi tako maščevalno spravla nanj...

men se zdi to velik bolj učinkovit, kot ravnanje uč za uč...

Prou mas cist. :palec: In vse svoje bivse obravnam tako. Tole je pa se kr dost frisna zadeva, pa ne da sm zalostna, ampak jezna.

Si pa lepo napisal/a ful...Mogoce bom cez kak mesec razmisljala tako...Mogoce ze jutri, ce spoznam kakega lupceka xrolleyesx x:Ix

Dear Human,

Ja, se strinjam, free. Men videz vedno manj pomen, se mi zdi, kar ne pomen, da mi sploh ni pomemben. Še najbolj pr seb kompliciram. xrolleyesx Seveda pri erotičnih poznanstvih :vragec: neki mora bit :2src: ....sam.....postajam pozornejši, tud nasploh, na drugačne stvari v zvezi z videzom k te običajne.........včasih v ljudeh, ki niso bili rečmo "izrazito" lepi lepote nism znal videt, zdej jo vidim.... x^x Pa ful so mi zanimive ženske, ki se ne trudijo bit vpadljive, majo pa en stil, šarm, zame posebn način oblačenja, gibanja, govorjenja, smejanja, tak, mmmmm, ne znam prav opisat......Pa zadnje čase mi vedno bolj pogosto uspeva na in v ljudeh bolj zaznavat lepe in dobre stvari, kot pa pomanjkljivosti, takšne al drugačne, te najraj spregledam nekak. Zdej pa sm tak zabluzu, da sploh več ne vem v kteri temi sm.... x:o)x

K. Čapek

Mick, lepo si napisal x:)x :palec:

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Ja, se strinjam, free. Men videz vedno manj pomen, se mi zdi, kar ne pomen, da mi sploh ni pomemben. Še najbolj pr seb kompliciram.  xrolleyesx Seveda pri erotičnih poznanstvih  :vragec: neki mora bit :2src: ....sam.....postajam pozornejši, tud nasploh, na drugačne stvari v zvezi z videzom k te običajne.........včasih v ljudeh, ki niso bili rečmo "izrazito" lepi lepote nism znal videt, zdej jo vidim.... x^x Pa ful so mi zanimive ženske, ki se ne trudijo bit vpadljive, majo pa en stil, šarm, zame posebn način oblačenja, gibanja, govorjenja, smejanja, tak, mmmmm, ne znam prav opisat......Pa zadnje čase mi vedno bolj pogosto uspeva na in v ljudeh bolj zaznavat lepe in dobre stvari, kot pa pomanjkljivosti, takšne al drugačne, te najraj spregledam nekak. Zdej pa sm tak zabluzu, da sploh več ne vem v kteri temi sm.... x:o)x

pa ti si car...to verjetno z leti pride.... x:Dx :palec: x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Žal običajno res. Sam jaz sem še mlad na srečo x;)x  x:px  :vragec: , eni še tik pred smrtjo nekih stvari ne uvidijo...... x^x

:inocent: preveri elastičnost svojega ožilja, glede na emšo more že mal otrdevat x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Saj če dvomiš, pa lohk......preveriš :vragec: x:Dx Ob 7.15 mi prid pocinglat na vrata, jaz pa ti bom brez sramu odprl x:px x:Dx ............pol pa greva na kavo x:o)x x:Dx

Pa kaj je vam ludeki, da pri 40-ih tolk o emšoju razmišljate......pa pri 60-ih boste k mumije, bemu.... x:o)x x:Dx

K. Čapek

jst ti lah predlagam marsikej... x:Dx x;)x sam kolk od tega tut jst res zivim, pa je druga zadeva :o|o:

predlagam: da poslusat srce in ne glavo! kar pa ni vedno easy.

sploh ce je premal zavesti. verjetn itak vsi stremimo k temu, da ljubimo vse nekao.

negelde nato, kako kdo izgleda. na stopnji kateri smo pa nam je tudi izgled pomemben nazalost. :sori:

tko pac zdej mislm! :inocent:

konc koncev ti lahk nalozim karkol, bos itak posvoje nardila, tko k vecina nas! x;)x

---------

:palec: 

kaj torej predlagaš kako se temu upremo? :inocent:

ja. sam lih 'spodnji nivoji' ce se tko izrazm so lah zanka. zanka, ki seje nikoli ne izzivi... vedno kompenzira kot dejansko potrebo po visjih nivojih :o|o:

nikoli dovolj, vedno novo in vedno nove potrditve.... no, pa saj ti je kar znano, kajne x;)x

eni potrebujejo pac leto ali dve, nekateri pa pac vec zivljenj.. kar pa je seveda neekonomicno ali ne. :sori:

jst sm glede enih zadev se cist zelen... zt sm pa tolk pameten klele x:Dx x:Dx x;)x

sicer bi bil raj tih!! x;)x

no sej... vsak se cikla v svojih sivinah aure... ker sem optimist, verjamem, da se bomo nekoc ljubili vsi!! :vio: :vio: xsrcx

---------

...postajam pozornejši, tud nasploh, na drugačne stvari v zvezi z videzom k te običajne.........

<{POST_SNAPBACK}>ja. sam lih 'spodnji nivoji' ce se tko izrazm so lah zanka. zanka, ki seje nikoli ne izzivi... vedno kompenzira kot dejansko potrebo po visjih nivojih :o|o:

nikoli dovolj, vedno novo in vedno nove potrditve.... no, pa saj ti je kar znano, kajne x;)x

quote]

----------------------------------------------------------------------------------------------

Nism čist ziher, da štekam, sam se mi zdi, da pr men spodnji nivoji postajajo višji nivoji...... xcivx

V življenju se tak vsepovsod mormo vedno znova in znova potrjevat, redki so srečneži, ki se ne rabijo. Pri všečnosti, želeti ugajati je tudi pogosto tako. Samo ščasoma postaneš free x:o)x , nisi obremenjen s tem, pozitivno vibriraš in dogajajo se pozitivne stvari, za katere pa ni nujno, da so iskanje potrditev..... x;)x x:)x xsrcx

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}> ker sem optimist, verjamem, da se bomo nekoc ljubili vsi!!  :vio:  :vio:  xsrcx

---------

To bo orgija :palec: x:px

Dear Human,

:inocent: x:Ix

Dear Human,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...