Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

Ni me poklicu. Verjetno je bil tist dan prevec pijan, pa je pozabu, da ma mojo telefonsko notr. :vio:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ni me poklicu. Verjetno je bil tist dan prevec pijan, pa je pozabu, da ma mojo telefonsko notr.  :vio:

Oj,

malo se bom vmešala x;)x , čeprav sm čist nova. :palec:

En mičken si se le naspala, devica, ne? :sleeping: Jst sm precej starejša od tebe in se mi je v lajfu zgodil že kr dost, pa ti lohk povem, da je pred teboj še vse in da se zarad bednga tipa, ki te ni poklicu, sploh ne sekiri :sori:

Taprav te bo definitivno poklicu! x!x x:)x

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Thnx obema! x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

se strinjam z obema zgoraj...ko pride pravi, ga ne morš zgrešit, on pa tebe ne...pa tud, če si skos med štirimi stenami, bo prišel in vstopil skozi vrata naravnost tebi v naročje x:)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

<{POST_SNAPBACK}>se strinjam z obema zgoraj...ko pride pravi, ga ne morš zgrešit, on pa tebe ne...pa tud, če si skos med štirimi stenami, bo prišel in vstopil skozi vrata naravnost tebi v naročje  x:)x

Ja, upam da res pridejo tudi na dom, hehehe xDDx x!x :2src:

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Dostava na dom... x:)x

Ful ste srcki x:Xx Lada vas mam. xsrcx

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>Ni me poklicu. Verjetno je bil tist dan prevec pijan, pa je pozabu, da ma mojo telefonsko notr.  :vio:

devička če kej pomaga sem tut jst že doživela to - pravzaprav natanko isti scenarij :vragec: x:px rec si k*** ga gleda, there's plenty of fish in the sea za tako beybo kot si ti x:Dx x;)x :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

x:Xx x:)x

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>

Mick, sploh ne vem, zakaj sem te vprašala, koliko si star. Verjetno so se mi zdele tvoje izjave bolj modre , s petnjastletniki pa res ne komuniciram rada na forumih...

x:)x

Kak sm jst prtegnjen....v bistvu mi daješ komplimente, jaz pa tak reagiram......pravš, da sem moder za 50? Kul. :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hmm, ja, kar se parčkanja tiče, so sedaj deklice v občutnejši prednosti kot dečki. Ste brali Delničarja?

v vsaki generaciji je dečkov nekaj tisoč več kot deklic...torej precej fantov izvisi, deklice pa so vse "potešene" :ermm:

recimo: starost 20-24 let: fantov 74243 deklic 70153

15-19 let: fantov 64954 deklic 62010

Obeta se nam torej poliandrija...ali kakorkoli se temu že reče :wOOt:

težava je v tem, da pol eskotična krasotica meni, da jo bo tip vseskozi vzdrževal...bolj je bila prej revna, več bo hotela...ti pa boš cele dneve garal za par minut užitkov zvečer

aja, poleg pedrov obstajajo tud lezbe in ne vem, če jih je tolko manj kot pedrov, da bi se oboje kompenzira...torej tudi tu ni vse rožnato

Hahahaha.............tud z Ukrajinko je npr. treba gradit človeški odnos x;)x ........če ne bo šlo in bo tko k pravš......bo pa šel po drugo.....npr. Tajko. x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>hmm, ja, kar se parčkanja tiče, so sedaj deklice v občutnejši prednosti kot dečki. Ste brali Delničarja?

v vsaki generaciji je dečkov nekaj tisoč več kot deklic...torej precej fantov izvisi, deklice pa so vse "potešene" :ermm:

recimo: starost 20-24 let: fantov 74243    deklic 70153

15-19 let: fantov 64954    deklic 62010

Obeta se nam torej poliandrija...ali kakorkoli se temu že reče :wOOt:

uhja kakšna statistika :P in če jih teh 70153, razdeliš med mene pa Micka... res ne ostane več dost za tiste dečkote sej tak pač je

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

medtem, ko mi tukaj debatiramo, nam drugi speljujejo punce...skoraj sigurno vsaj 70 000 fantov zdej peca, medtem, ko se ostalih 4000 pogovarja po forumih, kako si bodo razdelili plen :zoro: :huk: xnckrivx

Posluš ti narcisek :vragec: , nkar se ti ne sekiraj za mene, sam mirkaj, da ti nam kakšno spelal, pol pa nav hotla nazaj it. x:o)x x:o)x Jst se nimam cajt v špegu gledat in se rihtat. sem kakršen sem, pridem , pof........, pa grem. In to je to x^x Na konc ga pa še u ferng obrišem x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...