devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Ni me poklicu. Verjetno je bil tist dan prevec pijan, pa je pozabu, da ma mojo telefonsko notr. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni me poklicu. Verjetno je bil tist dan prevec pijan, pa je pozabu, da ma mojo telefonsko notr. Oj,malo se bom vmešala , čeprav sm čist nova. En mičken si se le naspala, devica, ne? Jst sm precej starejša od tebe in se mi je v lajfu zgodil že kr dost, pa ti lohk povem, da je pred teboj še vse in da se zarad bednga tipa, ki te ni poklicu, sploh ne sekiri Taprav te bo definitivno poklicu! x!x Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni me poklicu. Verjetno je bil tist dan prevec pijan, pa je pozabu, da ma mojo telefonsko notr. Jz mislm, da je bil mal fuknjen in je spustu iz rok res dobro beybo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Thnx obema! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 se strinjam z obema zgoraj...ko pride pravi, ga ne morš zgrešit, on pa tebe ne...pa tud, če si skos med štirimi stenami, bo prišel in vstopil skozi vrata naravnost tebi v naročje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>se strinjam z obema zgoraj...ko pride pravi, ga ne morš zgrešit, on pa tebe ne...pa tud, če si skos med štirimi stenami, bo prišel in vstopil skozi vrata naravnost tebi v naročje Ja, upam da res pridejo tudi na dom, hehehe x!x Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Dostava na dom... Ful ste srcki Lada vas mam. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jz mislm, da je bil mal fuknjen in je spustu iz rok res dobro beybo! evo js se čist strinjam devica je pa ja vredu bejba... se vidi da je bil fajn pijan... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni me poklicu. Verjetno je bil tist dan prevec pijan, pa je pozabu, da ma mojo telefonsko notr. devička če kej pomaga sem tut jst že doživela to - pravzaprav natanko isti scenarij rec si k*** ga gleda, there's plenty of fish in the sea za tako beybo kot si ti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, sploh ne vem, zakaj sem te vprašala, koliko si star. Verjetno so se mi zdele tvoje izjave bolj modre , s petnjastletniki pa res ne komuniciram rada na forumih... Kak sm jst prtegnjen....v bistvu mi daješ komplimente, jaz pa tak reagiram......pravš, da sem moder za 50? Kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 hmm, ja, kar se parčkanja tiče, so sedaj deklice v občutnejši prednosti kot dečki. Ste brali Delničarja?v vsaki generaciji je dečkov nekaj tisoč več kot deklic...torej precej fantov izvisi, deklice pa so vse "potešene" recimo: starost 20-24 let: fantov 74243 deklic 70153 15-19 let: fantov 64954 deklic 62010Obeta se nam torej poliandrija...ali kakorkoli se temu že reče Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Še dobr da je na svet tuk pedru, da več žensk za nas ostane, drgač b bla res pizdarija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Mah, gre tip v revne države, si izbere krasotico, pa je....no blemos . Za tiste k so bl togi pa to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 težava je v tem, da pol eskotična krasotica meni, da jo bo tip vseskozi vzdrževal...bolj je bila prej revna, več bo hotela...ti pa boš cele dneve garal za par minut užitkov zvečer aja, poleg pedrov obstajajo tud lezbe in ne vem, če jih je tolko manj kot pedrov, da bi se oboje kompenzira...torej tudi tu ni vse rožnato Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Hahahaha.............tud z Ukrajinko je npr. treba gradit človeški odnos ........če ne bo šlo in bo tko k pravš......bo pa šel po drugo.....npr. Tajko. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmm, ja, kar se parčkanja tiče, so sedaj deklice v občutnejši prednosti kot dečki. Ste brali Delničarja?v vsaki generaciji je dečkov nekaj tisoč več kot deklic...torej precej fantov izvisi, deklice pa so vse "potešene" recimo: starost 20-24 let: fantov 74243 deklic 70153 15-19 let: fantov 64954 deklic 62010Obeta se nam torej poliandrija...ali kakorkoli se temu že reče uhja kakšna statistika in če jih teh 70153, razdeliš med mene pa Micka... res ne ostane več dost za tiste dečkote sej tak pač je Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ...sam jst sm skromen .....mam dovolj sam une nad 70000, ostale pa teb prepuščam.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 jA SEVEDA, POL PA SVIZEC ZAVIJE ČOKOLADO V FOLIJO A NAME BOSTA PA ČIST POZABILA. SAJ ENO DO DVE MI PUSTA. SAM PO MOŽNOSTI NE TE IZ FORUMA, KER BI ME KMALU POSPRAVILE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 medtem, ko mi tukaj debatiramo, nam drugi speljujejo punce...skoraj sigurno vsaj 70 000 fantov zdej peca, medtem, ko se ostalih 4000 pogovarja po forumih, kako si bodo razdelili plen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ha hahha hahaha ---------A NAME BOSTA PA ČIST POZABILA. SAJ ENO DO DVE MI PUSTA. SAM PO MOŽNOSTI NE TE IZ FORUMA, KER BI ME KMALU POSPRAVILE Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj že imaš eno, praviš. vprašanje kako dolgo jo boš imel....izkoristi. Rezerva je zmeraj dobrodošla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj že imaš eno, praviš. vprašanje kako dolgo jo boš imel....izkoristi. Ne sekiraj se. kakšna se bo že najdla, da me bo ljubila takšnega kakršen sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne sekiraj se. kakšna se bo že najdla, da me bo ljubila takšnega kakršen sem Kaka kura se bo našla,kej konkretnga pa bl težko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Posluš ti narcisek , nkar se ti ne sekiraj za mene, sam mirkaj, da ti nam kakšno spelal, pol pa nav hotla nazaj it. Jst se nimam cajt v špegu gledat in se rihtat. sem kakršen sem, pridem , pof........, pa grem. In to je to Na konc ga pa še u ferng obrišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.