Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>medtem, ko mi tukaj debatiramo, nam drugi speljujejo punce...skoraj sigurno vsaj 70 000 fantov zdej peca, medtem, ko se ostalih 4000 pogovarja po forumih, kako si bodo razdelili plen hehe nvem nvem Lunatkrarji smo dost v akciji za ostalih 70.000 tipčkov pa vem da jih vsaj 80% počiva... hjaja to je k smo s Ssoljo nasoljeni hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Posluš ti narcisek , nkar se ti ne sekiraj za mene, sam mirkaj, da ti nam kakšno spelal, pol pa nav hotla nazaj it. Jst se nimam cajt v špegu gledat in se rihtat. sem kakršen sem, pridem , pof........, pa grem. In to je to Na konc ga pa še u ferng obrišem Pa si res podn! Si mislm, da se kr tepejo zate. Mogoč ti kak ostank pustim za oglodat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja svašta......bi mogl kak pljuvalnik odpret...bi si nekteri dal duška... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ja kdo pa je začel težit in me zmerjat Morda jaz Pa res ne vem kaj imate proti nam KMETAVZARJEM. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaka kura se bo našla,kej konkretnga pa bl težko! ne verjamem da je glih tebe cvičkar meu u mislih...po moje bol tko na splošno je mislu.......in se strinjam z njim....večina bab=kure smo pa seveda tud svetle izjeme Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Nč, dokler ste tm kamor spadate! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Posluš ti narcisek, veš kako pravijo. BLAGOR UBOGIM NA DUŠI, ZAKAJ NJIH JE NEBEŠKO KRALJESTVO x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ne mi tle z biblijo srat,ko maš drgač take primitivne fore. u roke jo vzem pa ornk preber, pol se pa pejd citiranje, pa par postov spremen k si jih napisu, če se tok biblije držiš kt pjanc plota! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 NE SEKIRAJ SE SAJ ČE SI NMAV OMEJEN NČ NE BOLI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>NE SEKIRAJ SE SAJ ČE SI NMAV OMEJEN NČ NE BOLI ja vidm, si dobr primer! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 a sta hecna....ka je že tema tle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ena mu ni hotla dat, zdaj pa name tle jezo stresa. Saj mu odpustim, ker sem ga morda nmav sprovociral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 pobje smo res hitr slabe vole, če kkšno noč ne dobimo...več je takšnih noči, bolj je fernk zapacan zato pa smo slabe vole Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Pr nas se že več ne vid al je dan al noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> res je ... sem prav razočaran nad LJ... redkokera bejbika je mal bolj vroča pa to večina jih daleč zaostaja za slovenskim povprečjem... vsaj kolkr js poznam Seveda, če se pa skor cel dan sam u špegu gledajo. So samovšečne, samozadostne, vzvišene, nadute, domišljave..... Tud jaz se čudvam, kako se ljudje oz. njihovo obnašanje iz generacije v generacijo spreminja. Pa da ne bo kdo mislil, da na boljše. Ma ne, na slabše. Če poslušam dve najstnici na kaki avtobusni postaji, mi slabo rata. :xx!: :xx!: :xx!: Saj zdaj je pa že res problem po moje tako najdit, da se imaš z njo kaj pametnaga pogovarjat. Se strinjam. <{POST_SNAPBACK}>ja svašta......bi mogl kak pljuvalnik odpret...bi si nekteri dal duška... Dobra ideja x!x Pa se naj tam spluvajo tisti, ki se še na daleč ne morjo. <{POST_SNAPBACK}>Ja kdo pa je začel težit in me zmerjat Morda jaz Pa res ne vem kaj imate proti nam KMETAVZARJEM. To so še edini pristni ljudje v Sloveniji. Pa ne mislm dobesedno kmetavzarjev, ampak bolj Dolencev. Sem bla nekaj časa nazaj na eni žurki v zidanci, pa vam povem, da naredijo tako žurko, da ne morš verjet. Pa ne sam zarad cvička, ampak zaradi preprostega humorja, ki ga imajo in pa zaradi tega, da se znajo tako dobro zabavat. <{POST_SNAPBACK}>ne verjamem da je glih tebe cvičkar meu u mislih...po moje bol tko na splošno je mislu.......in se strinjam z njim....večina bab=kure smo pa seveda tud svetle izjeme Bi rekla, da smo res. Mislm pa, da so take že nehal delat. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 To so še edini pristni ljudje v Sloveniji. Pa ne mislm dobesedno kmetavzarjev, ampak bolj Dolencev. Sem bla nekaj časa nazaj na eni žurki v zidanci, pa vam povem, da naredijo tako žurko, da ne morš verjet. Pa ne sam zarad cvička, ampak zaradi preprostega humorja, ki ga imajo in pa zaradi tega, da se znajo tako dobro zabavat.Tooooooooooooooooooooo mi deli. Hvalaaaaaaaaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Tooooooooooooooooooooo mi deli. Hvalaaaaaaaaaa. Kar je pa res je pa res. Pol je pa treba pohvalt. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda, če se pa skor cel dan sam u špegu gledajo. So samovšečne, samozadostne, vzvišene, nadute, domišljave..... Tud jaz se čudvam, kako se ljudje oz. njihovo obnašanje iz generacije v generacijo spreminja. Pa da ne bo kdo mislil, da na boljše. Ma ne, na slabše. Če poslušam dve najstnici na kaki avtobusni postaji, mi slabo rata. :xx!: :xx!: :xx!: Saj zdaj je pa že res problem po moje tako najdit, da se imaš z njo kaj pametnaga pogovarjat. Se strinjam. ja to je res cel problem ja hja no ampak sej se kar da dobit, pol pa dobit še kšno ki ni razočarana nad življenjem polna optimizma pa tko... damn tough ampak tud to se da hjaja Cvikar pa Triple.. a vama ni dala MIRA al kaj? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Heh...ku je glih tak fajn naslov teme...veste kaj se je men zgodilo ta vikend?Jst se pač že nek cajta izogibam takih in drugačnih avanturc, ker mam pač več razlogov za to...Ta vikend sem pa bla na obisku pr enmu kolegu od kerga bi čist vse pričakovala sam tega ne, da bo hotu avanturco...in glih to je hotu!!!Js sm se seveda vlekla vn na vse pretege...pol mi je dal pa tako kajlo...Njegov moški ponos je biu seveda ranjen, ker je naletu na tako zavrnitev...ampak mi je zlo učinkovito vrnu...reku je, da me ne spusti domov dokler mu ne povem zeres dobrega razloga zakaj nočm bit z njim.Jst sm bla seveda ful u dilemi...ker je resnični razlog pač skrivnost...ampak me je tok sprovucirou, da sem mu končno povedla. Sej u bistvu mi ni žau, ker sva se pol ful lepo pomenla in je kul...ampak...SVAKA MU ČAST! VRNU MI JE PA POŠTENO, kaj pravite? Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 si morem zapisat za uho Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hmmm, dobra tale, jabom takoj začel na sošolkah na faksu prakticirat. Jim bom reku, da jih ne pustim iz faksa, dokler mi ne povedo dobrga razloga, zakaj se še niso dale dol z mano Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm, dobra tale, jabom takoj začel na sošolkah na faksu prakticirat. Jim bom reku, da jih ne pustim iz faksa, dokler mi ne povedo dobrga razloga, zakaj se še niso dale dol z mano Ma na faksu paboš bol težko to sspelal se mi zdi...je več vhodov/izhodov...pa ti lahko bilo kje pobegnejo V sobi so bla pa sam ena vrata in zabarikadirano okno Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ...no pa poglejmo.....bo dala, ne bo dala, bo, ne bo.....pismo, me zmede ta rožca k se tolk vrti.....čaki, kaj pa ta xrosex ....bo, ne bo, bo, ne bo, bo... ...se mi zdi, da "ne bo" pride, bemu, to rožce za to temo al kva? :xx!: Sam, če je tema "ni mi dala" pol morm začet z "ne bo"......evo, pa sm našu sistem, da.......bo dala. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 o mick..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.