Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 O, dolgoprsta , pozdravljena . Bemu, mene pa mati narava ni obdarila s tolk dolgim .....i prsti.... Čak, da nism zaj kaj zajebu....hm, grem v fotke gledat za vsak slučaj....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 nisi zajebu brez panike Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Pih, pa kak bi te pr taki bejbi lohk zajebu sploh? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hja odvisn, tud se da brezskrbi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 A nje a nje.... Sam.......jaz že ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 bi te že dobila na finto pojma nimaš na kake vse tumarije pažnjo polagam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Mah, ti pojma nimaš.........na kake tumarije vse jaz lohk tebe položim.... Hecam se , čeprav je tud lahko res. Sam, sem že neki omenil, da so men tud dolgi prsti in urejene rokice na dekletih všeč, tak da tu nism mogu promašit......Ti pa lohk prišepnem, da maš kar ostro konkurenco tu na lnf.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja hvalabogu, sej konkurenca mora bit, je čist zdrava Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Pa ja. Saj sicer pa si ti ziher.....v ožji konkurenci. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Konkurenca ja dokler si zadnja z nude fotko se ti ni za bat;) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ne bluzi suhceni , o lepih rokah se menimo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kaj tista lepa roka je bla čist nude hja pa tolk dolgi prsti mnjama Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 kok čist... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 .......saj se člouk skor zamisli, če niso pre-dolgi.... ......no....če bi dala, pa to . Glede na temo tak ne bo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 prava situacija, pravi trenutek...nikol ne veš....a ne? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja pa druga tema .... suhcenega pobožat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ....Todika, a teb se po potrebi tud skrajšajo? Hehe, suhceni.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 a bi jih blo potrebno ...sm misla da so ti všeč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....Todika, a teb se po potrebi tud skrajšajo? Hehe, suhceni.... evo...te pobožam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ja, men že Todika Sam mickeni pa je glede kompatibilnosti mal zaskrbljen.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 noooo sej tk dolgi pa spet niso....ni ga junaka..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 uuu suhceni bil pobožan jipi widiš stric Mick... sam vprašat je treba... pa tud tukaj dajo (kšn pobož) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Se vprašam koga je pobožala, glede na to čigav post je citirala..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ups..... sam pobožala sm pa vseen ninoja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Zdej si bo pa oddahnu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.