Skoči na vsebino

Ni mi dala.-----ni me hotel dol dat.

Andres08

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem zakaj to tebe zanima, sam če te bo to zadovoljil.... po pravici povedano.....stalno se mi to dogaja  x:Ix . Ne vem kaj mi je, v življenju se še nism ljubil, sploh ne vem kako se to počne, norim že od tega, nbena me neče, če me že slučajn ktera pa mi ne rata, nbena me ne prenaša, nbena ni tolk potrpežljiva, nbena mi ga ne dvigne, skratka, polom na celi fronti. Te to osrečuje?  :inocent: Al zadovoljuje? Al se boš zdej naslajala nad mojo nemočjo in ubogostjo? Al te bo tolk ganilo, da mi boš pomagala? Ker, saj zato te to zanima, ne? Ker mi želiš pomagat..... x:px

x;)x

Nism.  x^x  Sam škoda, k to pa obvladam....po ritki šeškat.  x:px  :vragec:  x:Dx

Nč od tega kar si napisal, sam svoj firbec sem morala zadovoljit. x:Dx x:Dx

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hahaha, če ti misliš, da bi z golo ritko v luftu sam našeškana ostala............ :vragec: x:Dx Naj te lepo našeška un zoper kerga nis bla pridna.

P.s.....za bejbe k posebej poudarijo, kaj neb, je jasno, da so najmanj pomislile na to, kaj neb....da b. :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Hahaha, če ti misliš, da bi z golo  ritko v luftu sam našeškana ostala............ :vragec:  x:Dx Naj te lepo našeška un zoper kerga nis bla pridna.

P.s.....za bejbe k posebej poudarijo, kaj neb, je jasno, da so najmanj pomislile na to, kaj neb....da b.  :vragec:  x:px  x:Dx

:palec: Drži

V sili se človek prelevi v genija.

Yann Martel

Ma nemoj :o|o: x:Dx Ti si pa verjetn majstrica lizanja muc..... x:px x:px No, pol sva že dva. x:Dx A si mal izmenjava izkušnje?....hahahaha....kake pa dans kvasim, me res vedno bl vročina kuha.... x:o)x x:Dx

K. Čapek

Jaz mislim, da bi ga tud pofafal boljše kot marsikatera od vas. :vragec: Baje tipi boljše fafajo kot ve....ker pač dobro vejo kaj nam tipom paše. x:px :vragec: No, sam.......kar vam to prepuščam, ipak x:o)x x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...