Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem zakaj to tebe zanima, sam če te bo to zadovoljil.... po pravici povedano.....stalno se mi to dogaja . Ne vem kaj mi je, v življenju se še nism ljubil, sploh ne vem kako se to počne, norim že od tega, nbena me neče, če me že slučajn ktera pa mi ne rata, nbena me ne prenaša, nbena ni tolk potrpežljiva, nbena mi ga ne dvigne, skratka, polom na celi fronti. Te to osrečuje? Al zadovoljuje? Al se boš zdej naslajala nad mojo nemočjo in ubogostjo? Al te bo tolk ganilo, da mi boš pomagala? Ker, saj zato te to zanima, ne? Ker mi želiš pomagat..... Nism. Sam škoda, k to pa obvladam....po ritki šeškat. Nč od tega kar si napisal, sam svoj firbec sem morala zadovoljit. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 A pol mi neš pomagala? Evo, še zadnje upanje šlo po zlu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> A pol mi neš pomagala? Evo, še zadnje upanje šlo po zlu.... Veš našeškat bi se že pustila, ker bi me blo že treba. Nisem bla pridan veš. Kaj druzga pa ne. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Hahaha, če ti misliš, da bi z golo ritko v luftu sam našeškana ostala............ Naj te lepo našeška un zoper kerga nis bla pridna. P.s.....za bejbe k posebej poudarijo, kaj neb, je jasno, da so najmanj pomislile na to, kaj neb....da b. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hahaha, če ti misliš, da bi z golo ritko v luftu sam našeškana ostala............ Naj te lepo našeška un zoper kerga nis bla pridna. P.s.....za bejbe k posebej poudarijo, kaj neb, je jasno, da so najmanj pomislile na to, kaj neb....da b. Drži Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Sam jst to tko na pamet, izkušenj tak nimam nbenih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam jst to tko na pamet, izkušenj tak nimam nbenih. Če bi blo to res, pol si pa poklic zgrešu. Bi mogu bit kar duhovnik. Pa še ti nevem, če so čist nedolžni. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Čeb blo to res pr mojih letih se b ustrelu, ne pa bil duhovnik..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čeb blo to res pr mojih letih se b ustrelu, ne pa bil duhovnik..... Ma ja sej vemo, da se hecaš Pol pravš, da že vse znaš? Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Kaj mislite da je tu dobr, da se cel dan samo od kurbarije mente. Pejte rajš fukat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Lubosumnež Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lubosumnež Pa še res je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Meni tudi v soboto zvečer ni dala. Cel začuden sem se zgodaj zjutraj domov spravil, saj načrt je bil po polnoči drugačen. Hmm. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 bogi.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bogi.... Todika. Tolk bogi pa spet nisem. http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...ndpost&p=419721 Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ja sej vemo, da se hecaš Pol pravš, da že vse znaš? Ne, to ne pravim. Neki mauga pa že. Sem se pa željan še kaj naučit..... Vedno.....A znaš kaj kar jst ne znam? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 fafat zihr ne znaš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>fafat zihr ne znaš ...ne vem, še nism probau.....če odmislim prstke bejb Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ne ne ne to pa ne vela.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ma nemoj Ti si pa verjetn majstrica lizanja muc..... No, pol sva že dva. A si mal izmenjava izkušnje?....hahahaha....kake pa dans kvasim, me res vedno bl vročina kuha.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 bi zihr znala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz mislim, da bi ga tud pofafal boljše kot marsikatera od vas. Baje tipi boljše fafajo kot ve....ker pač dobro vejo kaj nam tipom paše. No, sam.......kar vam to prepuščam, ipak Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 no vidiš...zato sm pa zihr dobr muco polizat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 No pol pa te povabim.....k pol jaz nem rabu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No pol pa te povabim.....k pol jaz nem rabu. ja takoj...če boš ti men pol kontra vrnu sam moj zihr nau zato...ma rajš če jaz Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.