El Nino 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom dal vse od sebe... to to, vseh pet od sebe glavo pa na povštr hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to to, vseh pet od sebe glavo pa na povštr hehe Točno to zdej dela... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Točno to zdej dela... krasno si v živo predstavljamo vse.....vključno z....................... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>krasno si v živo predstavljamo vse.....vključno z....................... pikico na tapetem udu hehehe gooo piki čak sam kaj za vraga to dela v tej temi ... da bom on topic danes mi še nobena ni dala.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Eh ja... cist smesen filing.. da enkrat mene en zignorira.. ma ja... ma ze razlog... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 a ne, aliana, kako se to redko zgodi, da moški ni potreben, Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ne, aliana, kako se to redko zgodi, da moški ni potreben, Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Kaj je tinci? Aliana, zihr bo se obzaloval Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je tinci? Mah.. nč tazga... sam mal sm hotela protestirat proti besedici redko.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 kake mate to djede to nč sprašvat, sam uzet si kar ti pripada Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> kake mate to djede... ne vpraš! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 takoj zamenat....zihr je ki tak k nau mogu umaknt rok iz tebe Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>takoj zamenat....zihr je ki tak k nau mogu umaknt rok iz tebe Pa takih mam že zdele 10 okrog! ampak kva k je srce še pr unmu.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 no pol je pa cajt da se ti pa srce dol usedeta in se skrajno resno resno pomenita....tud po mizi udar č bo treba Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>no pol je pa cajt da se ti pa srce dol usedeta in se skrajno resno resno pomenita....tud po mizi udar č bo treba Aj vil!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 to se morš z djedu kr takoj zmenit js sm mojmu kr na začetku povedla, da nej premisli dobr, č je sposobn tk potrebno babo vzdržvat pa je reku da ni problema, če sam to.....zdej pa nima da mrda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> to se morš z djedu kr takoj zmenit js sm mojmu kr na začetku povedla, da nej premisli dobr, č je sposobn tk potrebno babo vzdržvat pa je reku da ni problema, če sam to.....zdej pa nima da mrda LOL! Kva si modelka! Ja ne vem, pr men je pa zgleda mislu, da mi bodo hormoni nehal vn butat..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 moški brez žensk smo kot knjiga brez vsebine Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Končno ena pametna izjava! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. september 2007 Avtor Prijavi Deli 17. september 2007 moški brez žensk smo kot knjiga brez vsebine Uh. Tu si pa na izpitu padel. Nekako govoriš kot moj prijatelj, ki je odvisen od žensk. Pravi, da bi se bal brez njih živeti. Toda takih je malo, zato vsaka knjiga vsebino ima, tudi moška. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.