Marsa 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Wow, Mick - sem ze v eni drugi temi opazila nekaj, ko si podobno razmisljal... Nekaj v zvezi z Janjo, da vse razume, morda v zvezi z Znova... Domace zivali morda ali kje drugje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 No, se trudim.......sam pa ni tak ajnfo glih....... . Sam, da si nekateri ne bodo zdej kaj domišljali slučajno..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Tazga, pa še nisem srečala Znova. A ti si ga že?So mi pa všeč bolj močni tko okol 100 kilc Torej všeč so ti bajsiti?? Morš vedet, da tip ki ne skrbi zase, bo še manj zate......kakšen tip je to, ki dopusti, da si nabere 20 kg suficita?? :xx!: sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 madonca sokratek, saj cosma ni nič povedala o višini Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Res je - nekateri tipi (in tudi zenske) so mocnejse konstitucije ali imajo samo tezje kosti... jaz ce povem svojo tezo... ko me vidis, sploh nisem tako suha.... Hocem reci, tip je lahko tudi mocnejsi in ce je velik 190 - je recimo 80 kg lahko tudi malo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 o bejbe, kako smo ble usklajene Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ja, Amis, prec zanalizirat pa da bomo natancni in vse... pa tudi, kdo, katere bejbe (*s kaksnimi polozaji? )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 "... sokratek paštetka..." Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Res pa je, da bognedaj, da je ženska pod njim, ker lahko nastane pašteta! Pozdrav od paštetke (pa Contesa ni tak hudo... :o|o: - preverjeno x!x ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 če je s poizkusi dokazano, da se med seksom sprošča cela vrsta hormonov (med drugim taki, ki vplivajo na zmanjšanje občutka bolečine), je jasno, da ni tko hudo. na koncu pa tipa že umakneš, da prideš mal do zraka sicer pa če bi bla kilaža vse, bi šel ta svet že kdaj v tri krasne Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Reskiram več kot 40 kg Učke da imam ??? mogoče...ampak ne od teže Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 od teze... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Reskiram več kot 40 kg Učke da imam ??? mogoče...ampak ne od teže ...ja, ja, ja..... Sokrates...moj lubi zelo skrbi za mene ...meni so všeč bolj močni desci in ne suhci....pač, tudi jaz sem nekomu všeč, drugemu pa nisem....za nekoga svetnica za nekoga prasica....Ima pa nekaj kilc več, ker rad je...pa potem malo manj je...pa tako naprej......ampak on je take konstrukcije, da nikoli ne bo izgledal kot Alen Kobilica...jaz pa ne Claudia Sicer pa na 190 višine, tip mora imeti 100kg, da vsaj izgleda nekako Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Sicer pa na 190 višine, tip mora imeti 100kg, da vsaj izgleda nekako razen če nima čisto čisto mickenega................................................organa in okončin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Kerga organa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 organa javnega reda in miru, vendar kaj si pa ti mislil :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Organa za notranje zadeve in Organa za zunanje zadeve (jauu, kakšne stvari človk pr štiridesetih sprašuje ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ......ja, eni organi pa res delajo red........pa tudi mir ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Morska zgodbica izpred ene 18 let. Večer,morje,vročina,diskač in švabica.Sem se lotu osvajat.Cel večer sem se matrau, ko sem ji predlagal, da greva malce na zrak gledat lunco, sem bil presenečen, je bila takoj za.No pol sem še malo nakladal in se počasi približeval njeni koži (do tu vse OK).Objemček(OK),lubček(OK),prehod na ročno masažo(OK),ampak ko sem se hotel lotiti še mednožja,ups rdeča luč,.....nein,nein je trobezljala,jaz pa ves razpičen in babji ni hotu dat...... s trdim v šotor spat. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Tazga, pa še nisem srečala Znova. A ti si ga že?So mi pa všeč bolj močni tko okol 100 kilc Ne vem, ce sem ga srecala, ampak verjetno obstaja..Mene taki tipi ne privlacijo.. Morda nisem pravicna do "debelih", ampak sama ne bi mogla bit s takim clovekom. "DEBELOST JE IZRAZ KULTURE CLOVEKA" ... obstajajo izjeme, ki imajo tezave s tezo zaradi bolezni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Kul aquarius, si me pa sedaj spomnil zgodbe nekje izpred 20 let........morje......vsakodnevni žuri in ena taka precej vase zaverovana jebozovna Hrvatica .........in nek dan sva se po žuru znašla skupaj v spalki Spala je že s precej moškimi in zelo ji je godilo, da se ji ni noben moral upreti, kar je tudi znala poudarit.......he-he, vse živo sva počela, dol dat pa je nisem hotel .........še najbolj, ker sem pač hotel biti nekaj posebnega ......kljub temu, da mi je bila zelo všeč .......Ob slovesu mi je rekla nekaj v stilu.......puno svojih muškaraca sam več zaboravila, tebe neču nikad u životu (pa da ne bo zdej kdo to sluuučajno nesramno komentiral v smislu.....ni čudno ) .......hih.....se mi še danes fajn zdi .........sam danes je verjetn ne bi spustu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Morš vedet, da tip ki ne skrbi zase, bo še manj zate......kakšen tip je to, ki dopusti, da si nabere 20 kg suficita??fino to, točno to sm vedno vedu, da mora bit tko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 pokowc, a si ti pol suh al debel? Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 s trdim v šotor spat. iiihihihi... prav ti je meni npr. ne bi bilo všeč, če bi takoj navalil na tisto območje. saj je še en kup občutljvih mest, ki jih je treba prej obdelat. meni je pa takoooo fajn ko ga tipam trdega v hlačah, on pa trpi peklenske muke od pričakovanja... in se kontrolira! ko se tip kontrolira in se malo drži nazaj...aaah- to je to! če se kar takoj zapali in se obnaša kot razrajcan osel me hitro vse mine. na koncu pa tipa že umakneš, da prideš mal do zraka bog pomagaj :xx!: pa saj ni nujno da je on zgoraj! obstaja še en kup tehnih in variant Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.