Guest sstane 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ... obstajajo izjeme, ki imajo tezave s tezo zaradi bolezni...Na primer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ... obstajajo izjeme, ki imajo tezave s tezo zaradi bolezni...Na primer Kdo pa nima težav s težo zaradi bolezni? Najsi bo fizična ali psihična...ni opravičila Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 težave s težo lahko izvirajo tudi iz dojenčkovega obdobja, ko so te futrali s hrano če si le malo zajokal . potem pa misliš da je hrana rešitev za vse težave :o|o: . jaz sem bila tudi debelčkana iz tega vzroka :o|o: . potem sem se pa obrusila , tako da sem dala vse od sebe in spremenila program -težava:basanje s hrano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 meni je pa takoooo fajn ko ga tipam trdega v hlačah, on pa trpi peklenske muke od pričakovanja... in se kontrolira! ko se tip kontrolira in se malo drži nazaj...aaah- to je to! če se kar takoj zapali in se obnaša kot razrajcan osel me hitro vse mine.He-he......ne si domišljat, da to, da imaš trdega tudi nujno pomeni, da si tako zelo vznemirjen, da si je tako zelo želiš...........tipi se dokaj lahko zrajcamo, torej, da se nam dvigne ........sam to še ne pomeni nujno, da si že čisto aut od poželenja.....sploh ne........ ....vsaj pri meni je tako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ..... tudi zjutraj, ko se zbudite imate trdega .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 potem pa misliš da je hrana rešitev za vse težave :o|o: .Aira, psihične težave torej... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ..... tudi zjutraj, ko se zbudite imate trdega .... Točno tako .......še posebej trdega, če smo prejšnji večer seksali Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ..... tudi zjutraj, ko se zbudite imate trdega .... Točno tako .......še posebej trdega, če smo prejšnji večer seksali aha.., zato ima moj fant vedno trdega zjutraj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 He-he......ne si domišljat, da to, da imaš trdega tudi nujno pomeni, da si tako zelo vznemirjen, da si je tako zelo želiš...........tipi se dokaj lahko zrajcamo, torej, da se nam dvigne ........sam to še ne pomeni nujno, da si že čisto aut od poželenja.....sploh ne........ ....vsaj pri meni je tako. aja...hmmm. nisem vedela. :o|o: mene aktivirajo čustva. pa pričakujem če me lubčka in objemčka in ima trdega, da je to pač poželenje. in ne reakcija na reklamo za pivo.:xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Znova....le kje je bil prejšnji večer ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 aha.., zato ima moj fant vedno trdega zjutraj.. ali pa je sanjal o dveh vročih sodelavkah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 aja...hmmm. nisem vedela. :o|o: mene aktivirajo čustva. pa pričakujem če me lubčka in objemčka in ima trdega, da je to pač poželenje. in ne reakcija na reklamo za pivo.:xx!: .....se raje izogibaj bližine reklam za pivo......pol boš ziher vedela Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 pokowc, a si ti pol suh al debel? sm bolj vitalne drzne sorte, če pa bi se bildau, bi bil nemoralen, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Znova....le kje je bil prejšnji večer ? .. nima sodelavk.. in bil je doma... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ha, ha... pa Mick je celo inteligenten ne se zdaj užalit no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ha, ha... pa Mick je celo inteligenten ne se zdaj užalit no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Mal mulo popasem.......pol me pa mal razvajajo, to pa paše ......hm........pri tebi pa ne bom......se mi zdi, da me ne bi pol nič razvajala :o|o: ................mi že mal nagaja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 sm bolj vitalne drzne sorte Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Mal mulo popasemTega ti pa ne bi prisodila, da veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 Četrti letnik srednje šole. Valeta. Pri znanem gostilničarju. Z gostilničarjevim sinom sva si bila v trenutku všeč... Lepe besede...hmm tudi cmoki so bili...; ne lažem, cmooooooooooki so bili... Potem sem odšla na morje (prvič v življenju), prišel je za mano. V fuuuuul dobrem avtu...Mercedes 220 D; jaz pa . Šla z avtobusom na morje potem pa...tak "frajer" po mene... Malo sva se sprehajala, držala za rokce...jaz sem "medlela"...vednar do konca nisem šla. Z morja mene pelje domov v avtu, moji (mama, sestra, nečakinja) pa na avtobus :xx!: (takrt mi je to "pasalo" sedaj gledam na to drugače)... Pripelje me domov (prvič) in vidi, kje in v kakšnih pogojih živim (revna!). Naslednji dan se dobiva v slaščičarni, me gleda in pravi: "Veš, nisva za skupaj, si preveč revna zame in se nebi mogla navadit na takšen način življenja kot je moj (bogastvo)!". Vstala in odšla... Kdo tukaj dobi točko...on, ker me je "dal na čevelj" ali jaz... Tale je res en en bukovi zgleda. Samo točke po moje ne moreš dobiti, ker ni šlo za seks ampak . Saj si še sama napisala da nisi do konca šla. Še malo po spominu pobrskaj. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 Morska zgodbica izpred ene 18 let. Večer,morje,vročina,diskač in švabica.Sem se lotu osvajat.Cel večer sem se matrau, ko sem ji predlagal, da greva malce na zrak gledat lunco, sem bil presenečen, je bila takoj za.No pol sem še malo nakladal in se počasi približeval njeni koži (do tu vse OK).Objemček(OK),lubček(OK),prehod na ročno masažo(OK),ampak ko sem se hotel lotiti še mednožja,ups rdeča luč,.....nein,nein je trobezljala,jaz pa ves razpičen in babji ni hotu dat...... s trdim v šotor spat. Absolutna točka. Hvala za prispevek našemu spolu. Fantje 4 Punce 2 Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 da nisi do konca šla...Dejansko me ni "hotel" dati dol...ker je bil prebogat, a ne Je kaj drugače, kot pri Aquariusu ko se mu je pustila mečkat in mu ni dala ker...je mogoče bila prebogata zanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Jaz sem izpadla iz igre in ne morem priigrati niti ene točke Andres, a bi lahko bila pravila malo bolj ohlapna..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Andres ni objektiven ; navija za možakarje ; a ne Cosma? :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ja Sanjalica...meni se tudi tako zdi... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.