lilija 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ..pozdravljeni.. SANJALICA, veš....po moje, ti ta "tip" ne seže niti do "kolen".... sem skoraj prepričana, da te je hotel imeti,le za igračko..podtem pa jo završti, ko razdtrgano cunjo, ki je ne potrebujemo... ..verjamem, da ti je sedaj težko, a še težje bi blo, če bi te zapustil poel, ko bi se ti zaljubila še bolj,,, takrat bi bla bolečina še večja... .. povedano na kratk o ..ni te ...vreden.. x!x x!x .ni vreden tvojih solz.... ..a ne pozabi nekaj ..... v jživljenju se nam vse povrne... .... vse je možno , da se boš čez nekaj let ti vozila "v luksuznem avtomobilu" on pa bo čakal , na "avtobus"... ... z tem izrazom nisem mislila le na materialno plat, ampak tudi na kakovost življenja iz drugih vzornih kotvo..sreča zadovoljstvo....vse se lahko doseže če strmimo za ciljem.... ..učimo iz lastnih nampak...ki nas ponavadi naredijo boj močne, boj vztrajne... .. v današnjem času je pa res vse minljivo...danes bogat, jutr revež... ..skratka ...bo boljše..."ZA VSAKIM DEŽJEM POSIJE SONECE " ..lep pozdrav... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Jaz Sanjalici danes čisto nič ne verjamem , sicer je pa tisti Benz, že itak pokojni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. april 2004 Avtor Prijavi Deli 1. april 2004 Sanjalica! To je bilo nekako okvirno mišljeno, da nisi dobila takoj. Ampak ti si dečkota že mal poznala in vse to. Kaj čemo zdaj. Dodali bomo točko za lepši spol, tako da ne bo panike pa negodovanja. Fatnje 4 Punce 3 Cosma! Nisi nič izpadla, samo malo moraš po spominu pobrskat. Lahko pa prilagodim pravila tako, da se pač deklice spomnite, kdaj ste morale doma same masturbirat ob misli na nekoga, ki je tako fejst in to, z njim pa niste imele šanso biti. Preprosto je šel mimo vas. Še v avtobusu se je drugam usedel in ne k vam.To je lahko tolažilna sprememba. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ..borism, opažam, da ti poznaš sanjalico in tistega "tipa".. .. jaz ne poznam ne tebe ne "tipa" in ne sanjalice .....povedala sem le svoje menje o tistem, kar je napisala na forum... x!x ..je pa res, da ima vsak zgodba več plati.... x!x :o|o: Lp Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Pozdravljena Lilija med nami! Sanjalico dobro poznam in spoštujem, ampak samo DANES ji ne verjamem, za tistega tipa, ki ga žal ne poznam, je pa bolje, da ga ni vzela,ker bi ji bilo po mojem še velikokrat žal, še posebej takrat, ko bi zmanjkalo denarja....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Hehe, jaz pa ne smem povedat kako je prišlo do tega, ampak, ja, ene nisem hotu dol dat..., celo razlogi morajo ostati, skriti, dokaj komična zadeva, vsaj zame, vendar pa ne morem komentirat bolj globoko, zarad nje.... (ahja bla je asc devica, da se bo kak bobnar ob tem nasmehnu) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Hehe, ja točno še luno je mela v devici, hm zdaj pa nisem več prepričan, al je mela asc pa luno v levu? hm hm hm hja ne vem, ehja, strelka, pa asc in luno, v istem znamenju, ampak skor prepričan da v levu mal je že daleč nazaj to (hehe kaj je pri meni daleč nazaj, no glede na moj spomin, se komaj spomnim luninga partya.. to je blo pa pred letom dvemi.. ) torej, hja, in uvod je bil pa pred petmi leti... no najprej ona meni ni dala, pred petimi leti, pol pa jaz nje nisem hotu, čez par let... hehe, tko da mirno kdor piše, 1 za bejbe pa 1 za tipe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ne na nek način sem se jaz maščeval njej... takrat sem še bil scorpio.., hehe, ne sem skor prepričan da je luna in asc levinja, sonce strelka, nič device (hvala bogu, bi že mal po strani gledal nase) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Saj si še vedno scorpio(te izdaja pogled,pa tiho čekiranje okolice) Glede tega vprašanja, zaupam edin še Marsi, k dolgoročno so se edin njene ugotovitve izkazale za pravilne (jaz itak nkol ne vem, sem ugotovil da sem čist poblodil stvar in ne vem več kaj je oven kaj je škorpijon, mal mešam vse skupaj in tko ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 BorisM če ti je žal da tistega tipa ne poznaš...no...vozi se še zmeraj z istim avtom; bogat sposoben oče umrl, sedaj on (še vedno ledig in fraj - če ga kera hoče...jih šteje okrog 42-44) dosti manj uspešno vodi podjetje.... Mene da "dobro" poznaš...kmmmm... bi rekla tako; tega še moj mož po 20 letih zakona ne upa rečt . Poznaš me le toliko, kolikor sem se ti (vam) dovolila spoznati tukaj na forumu. In še nekaj; slika je le samo slika, je odraz trenutka... besede so le napisane besede; človeka pa dobro poznaš ko sediš z njim, se ure in ure pogovarjata, tudi molče, ko gledaš izraz oči pri pogovoru... Ko so trenutki, ko "kar storiš" ne da bi bilo potrebno rečti... Lilija...pravilno si predvidevala in sklepala... Sicer pa če nisem omenila, to je zgodba iz uuuuuuuh prejšnjega življenja...mladosti . Ne boli več...; samo nasmejim se ob tistem... in niti malo mi ni žal. Andres... bom bla premislila še po spominu... da sem jaz hotela in on ni hotel... To, da je ON hotel in jaz nisem hotela...tega je bilo več... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ...če je to iz "daljne" preteklosti.....pa še toliko bolje...saj lahko potrdiš....oz. se potolažiš s tem.....primerjaš njegovo in tvojo "srečo"..ni, denar vse....denar nas "pogub"..če ne ravnamo pravilno... ..če v teh letih, ni menjal tistega avtomobila..pol predvidevam, da se mu je stanej "poslabšalo".. ..sicer pa je velikokrat, tako...da so potomci zelo sposobnih ljudi ponavad manj uspešni...to pa zato, ker jim v mladosti ni potrebno za nič skret, vse prineseno na krožniku... ..skratka lepo se imejte.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ..al pa sodelujejo tukaj na forumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ..in postanejo uspešni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ..in postanejo uspešni To pac..sploh v nizanju postov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 He-he..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ..sicer pa je velikokrat, tako...da so potomci zelo sposobnih ljudi ponavad manj uspešni...to pa zato, ker jim v mladosti ni potrebno za nič skret, vse prineseno na krožniku... To me pa že mal skrbi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Saj si še vedno scorpio(te izdaja pogled,pa tiho čekiranje okolice) Glede tega vprašanja, zaupam edin še Marsi, k dolgoročno so se edin njene ugotovitve izkazale za pravilne (jaz itak nkol ne vem, sem ugotovil da sem čist poblodil stvar in ne vem več kaj je oven kaj je škorpijon, mal mešam vse skupaj in tko ) ja, po tvojih postih sodec, bi rekel, da mas precej v levu he he, te mal se z levom zmesam pol bos med ovnom, skorpio in levom nakar bos ugotovil da je itak vseen ker je!!ker vazn, da si ti neglede na to v katerem si. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ..sicer pa je velikokrat, tako...da so potomci zelo sposobnih ljudi ponavad manj uspešni...to pa zato, ker jim v mladosti ni potrebno za nič skret, vse prineseno na krožniku... To me pa že mal skrbi sploh pa, ko jih zacne skrbeti!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ker vazn, da si ti neglede na to v katerem si. od zdej naprej zaupam tud freeju pa sebi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 A mogoče niste razmislili v tej smeri, da tudi "me damo dol " .... kakšnega .. ? Torej sex na eks... jaz bi rekla.. nikoli ne reci nikoli.. se tudi zgodi... potem pa lahko sledi moralni maček(v mlajših letih), kasneje si pa tudi ženske (nekatere) vzamemo v svoje roke tovrstvo "zabavo".. .. Se dati dol al' se ne dati dol ? .. to ti je sedaj Ohohohooo da Trubica prav s takšno imam izkušnje. Ima ljubosumnega moža, pa zato vsako minuto izkoristi v službi. To je nekako v smislu, da ima pridnega moža doma ter veliko kurbirjev izven doma. Pa je dol dala že kar nekaj NAS tipov, kar tako. Pri njej se mi zdi najbolj smešno, da se dela da je vsa nedolžna ovčica. Nikoli ne bi priznala da vara, pa da se zruši cel svet. Koliko nakladanja sem se naposlušal pri njej, da se resnično trudi da se z možem pobota in kako mu je zvesta itd. Medtem pa je bila zalotena pri oralnem seksu s terencem. Ne vem kaj se vrti v njeni glavi, samo mislim da je strašansko zmedena. Konec koncev niti ni čudno zakaj je njen mož tako ljubosumen, ker očitno ima neke slutnje v zvezi z njo. Ah kaj čem', to je njen lajf. Upam samo da se bo streznila. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Poznam ta tip so redke, ampak, povsem dovolj nadležne da me povsem odbijajo..., Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 So ljubke in simpatične. Edini problem pri takih ženskah da najhuje prizadenejo svoje najbližje ter dobre prijatelje in prijateljice. Se pravi prizadene bolečino, vsem tistim ki jih ima najbolj rada. Najbrž se ji je nekaj hudega pripetilo v otroštvu s strani najbližjih. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Eh...Volkec... sej so take ženske... pa tut dedci niste izjema... Ampak to, kar se dogaja v tujih posteljah ni moja stvar...je pa vredno opravljanja... Me pa absolutno najbolj razjezi...če se baba meče za mojim dragim, pa čeprav dobro ve, da je zaseden...in me zaskrbi...da bo kdaj njena vztrajnost poplačana....saj veš tisto o priložnostih, ki delajo tatu. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Me pa absolutno najbolj razjezi...če se baba meče za mojim dragim, pa čeprav dobro ve, da je zaseden...in me zaskrbi...da bo kdaj njena vztrajnost poplačana....saj veš tisto o priložnostih, ki delajo tatu. All the good ones are taken.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.